pescuit la stiuca in prohibitie

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
grama v
veteran
veteran

pescuit la stiuca in prohibitie

Mesaj de grama v » 04 Apr 2010, 08:02

a-ti gasit in ordinul de prohibitie scris ca e voie la stiuca cu artificiale?

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 04 Apr 2010, 08:29

Legea zice clar ca perioada de prohibitie la stiuca se termina pe 31 martie.Inseamna ca se poate pescui dupa aceasta data la stiuca.Cum?N-au binevoit sa ne informeze,asa ca putem da friu liber imaginatiei,si putem incerca cu ce vrem :lol: .Eu totusi ma voi limita la artificiale....
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

grama v
veteran
veteran

Mesaj de grama v » 04 Apr 2010, 09:11

da ,am intrebat din cauza militienilor care vor incepe sa apara la facut dosare

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 04 Apr 2010, 10:17

grama v scrie:da ,am intrebat din cauza militienilor care vor incepe sa apara la facut dosare
...macar de ar apare "militienii" , asa cum le zici tu , dar sa si faca dosare , daca este cazul.
...cat despre stiuca , baga mare , dar iti recomand la artificiale , ca sa nu trebuiasca sa dai explicatii de unde ai pestisorii.... :lol:

adyopo
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de adyopo » 04 Apr 2010, 14:36

...cat despre stiuca , baga mare , dar iti recomand la artificiale , ca sa nu trebuiasca sa dai explicatii de unde ai pestisorii.... Laughing
Eventual poti sa le spui ca aia sunt pestisori kamikaze care au sarit in ancora/ancorele artificialei, sau ... au sarit in calea ancorei pentru ca au vrut sa se sinucida. :lol:

Busta
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Busta » 04 Apr 2010, 20:33

unii zic k e deschis la stiuca din 31 martie pana in 4 aprilie . As vrea sa stiu si eu 100% daca se poate pescui stiuca la momeli artificiale pe toata perioada prohibitiei.

sorinB
veteran
veteran

Mesaj de sorinB » 04 Apr 2010, 20:51

Busta,
poti sa mergi linistit la stiuca, stiuca a avut perioada ei de prohibitie separat de restul pestilor...
Fir intins!

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 05 Apr 2010, 08:45

Busta scrie:unii zic k e deschis la stiuca din 31 martie pana in 4 aprilie . As vrea sa stiu si eu 100% daca se poate pescui stiuca la momeli artificiale pe toata perioada prohibitiei.
Parerea mea e sa cereti un raspuns oficial la A.N.P.A , M.A.P.D.R , M.M.P daca puteti pescui la stiuca si cu ce momeli in perioada 3 aprilie-5 iunie inclusiv.
Pe forum fiecare spune cei trece prin cap si nimeni nu da un raspuns oficial nefacand parte niciunul din vreo agentie guvernamentala sau minister ei fiind dupa parerea mea pescari parati sau chiar mici braconieri.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 05 Apr 2010, 09:13

George P scrie:...
Pe forum fiecare spune cei trece prin cap si nimeni nu da un raspuns oficial nefacand parte niciunul din vreo agentie guvernamentala sau minister ei fiind dupa parerea mea pescari parati sau chiar mici braconieri.
...Scuze !
...vrei sa fi mai explicit fata de ce ai scris aici ?

George P
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de George P » 05 Apr 2010, 09:17

old_radu scrie:
George P scrie:...
...Scuze !
...vrei sa fi mai explicit fata de ce ai scris aici ?
Am vrut sa zic ca cei care instiga la braconaj in perioada de prohibitie sunt pescari parati sau mici braconieri.
Anul trecut marlanii dadeau la orice peste numai la stiuca nu ,si tot ce prindeau luau acasa.:(
Asta e parerea mea personala si daca nu sunteti de acord cu ea imi pare rau.....

Scrie răspuns