pescuit la stiuca in prohibitie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
pescuit la stiuca in prohibitie
a-ti gasit in ordinul de prohibitie scris ca e voie la stiuca cu artificiale?
- semlecangheorghe
- veteran
Legea zice clar ca perioada de prohibitie la stiuca se termina pe 31 martie.Inseamna ca se poate pescui dupa aceasta data la stiuca.Cum?N-au binevoit sa ne informeze,asa ca putem da friu liber imaginatiei,si putem incerca cu ce vrem
.Eu totusi ma voi limita la artificiale....

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
...macar de ar apare "militienii" , asa cum le zici tu , dar sa si faca dosare , daca este cazul.grama v scrie:da ,am intrebat din cauza militienilor care vor incepe sa apara la facut dosare
...cat despre stiuca , baga mare , dar iti recomand la artificiale , ca sa nu trebuiasca sa dai explicatii de unde ai pestisorii....

Eventual poti sa le spui ca aia sunt pestisori kamikaze care au sarit in ancora/ancorele artificialei, sau ... au sarit in calea ancorei pentru ca au vrut sa se sinucida....cat despre stiuca , baga mare , dar iti recomand la artificiale , ca sa nu trebuiasca sa dai explicatii de unde ai pestisorii.... Laughing

-
- utilizator constant
Parerea mea e sa cereti un raspuns oficial la A.N.P.A , M.A.P.D.R , M.M.P daca puteti pescui la stiuca si cu ce momeli in perioada 3 aprilie-5 iunie inclusiv.Busta scrie:unii zic k e deschis la stiuca din 31 martie pana in 4 aprilie . As vrea sa stiu si eu 100% daca se poate pescui stiuca la momeli artificiale pe toata perioada prohibitiei.
Pe forum fiecare spune cei trece prin cap si nimeni nu da un raspuns oficial nefacand parte niciunul din vreo agentie guvernamentala sau minister ei fiind dupa parerea mea pescari parati sau chiar mici braconieri.
-
- utilizator constant
Am vrut sa zic ca cei care instiga la braconaj in perioada de prohibitie sunt pescari parati sau mici braconieri.old_radu scrie:...Scuze !George P scrie:...
Pe forum fiecare spune cei trece prin cap si nimeni nu da un raspuns oficial nefacand parte niciunul din vreo agentie guvernamentala sau minister ei fiind dupa parerea mea pescari parati sau chiar mici braconieri.
...vrei sa fi mai explicit fata de ce ai scris aici ?
Anul trecut marlanii dadeau la orice peste numai la stiuca nu ,si tot ce prindeau luau acasa.

Asta e parerea mea personala si daca nu sunteti de acord cu ea imi pare rau.....