pescuit in prohibitie

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
OvidiuRus
veteran
veteran

pescuit in prohibitie

Mesaj de OvidiuRus » 30 Ian 2008, 17:38

Ca tot se apropie eu recunosc ca nu ma pot abtine sa nu merg la peste , fac C&R in prohibitie , vi se pare gresit sa pescuiesti in prohibitie chiar daca nu retii nimic , care dintre voi sunt in situatia mea adica merg la peste chiar daca e prohibitie (sincer) si care pot spune ca respecta aceasta lege si stau acasa chiar daca raul e super ;) (sincer). Respect PS : nu mi-o luati in nume de rau :D

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 30 Ian 2008, 17:50

Io recunosc ca mai ies la pescuit in prohibitie, dar de obicei incerc sa jonglez cu perioadele de prohibitie, adica, februarie-martie caut orice altceva mai putin stiuca, apoi, caut numai stiuca (asta pana la 1 mai) si apoi ma mut pe "munte" pana pe la sfarsitul lui mai cand ma mut pe Dunare . Si cand nu e niciuna, nicialta, ma duc pe balti private :).

mihaimircea
veteran
veteran

Mesaj de mihaimircea » 30 Ian 2008, 20:27

dupa parerea mea prohibitia e ca postu. singura diferenta e ca daca nu tii post nu te amendeaza nimeni (cel putin nu in viata asta).

Adica care e ideea la post? sa nu pui carne in gura? sa pui dar sa nu mesteci? sa mesteci dar sa nu inghiti????????? sa inghiti dar s-o borasti pe urma? e, cam asa si cu pescuitu.
Asta dpdv moral.

Din punct de vedere legal, legea zice ca nu ai voie sa pescuiesti punct. indiferent daca tu faci release sau nu.
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 30 Ian 2008, 20:37

mihaimircea scrie:dupa parerea mea prohibitia e ca postu. singura diferenta e ca daca nu tii post nu te amendeaza nimeni (cel putin nu in viata asta).

Adica care e ideea la post? sa nu pui carne in gura? sa pui dar sa nu mesteci? sa mesteci dar sa nu inghiti????????? sa inghiti dar s-o borasti pe urma? e, cam asa si cu pescuitu.
Asta dpdv moral.

Din punct de vedere legal, legea zice ca nu ai voie sa pescuiesti punct. indiferent daca tu faci release sau nu.
tu personal pescuiesti sau nu in prohibitie sincer.... :D ?

empthy_cluster
veteran
veteran

Mesaj de empthy_cluster » 30 Ian 2008, 20:46

salut,

sincer io pescuiesc in prohibitzie, nu ma intereseaza ce fac altzi :? , pescuiesc de exemplu dupa o iarna de gherla, chiar pot spune ca abia o astept, eliberez tot neconditzionat, ca-i moral sau nu asta este partea a doua :) nu sunt baltzi si daca sunt baltzi cu rapitor in afar de atot discutatul Ghiorok prin zona au pretzuri prea mari pentru bugetul meu..

salut
be smart be silent be deadly.....

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Ian 2008, 20:55

ete na ca s-a facut si topicul braconierilor. mai e careva care da la plasa si elibereaza tot, doar asa de distractie?

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 30 Ian 2008, 21:36

tie personal ti se pare ca daca pescuiesti in prohibitie esti braconier ? ( nu dupa lege) tie personal....

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 30 Ian 2008, 21:41

DA!

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 30 Ian 2008, 21:41

Eu merg, cand este inchis la stiuca, merge cleanu, cand se inchide cleanu, este deschis la stiuca, deci este foarte logic, se poate pescui, numai sa te invarti un pic prin lege cu nea Paznicu, sa i aretzi k nu esti chiar tampit cum te crede el, si daca asta nu il convinge, fatzi o copie xerox la monitorul oficial cand se prezinta perioada de prohibitie, si dai cu el in cap pana i crapa capatzana aia proasta :lol:

OvidiuRus
veteran
veteran

Mesaj de OvidiuRus » 30 Ian 2008, 21:47

HellRAISER scrie:Eu merg, cand este inchis la stiuca, merge cleanu, cand se inchide cleanu, este deschis la stiuca, deci este foarte logic, se poate pescui, numai sa te invarti un pic prin lege cu nea Paznicu, sa i aretzi k nu esti chiar tampit cum te crede el, si daca asta nu il convinge, fatzi o copie xerox la monitorul oficial cand se prezinta perioada de prohibitie, si dai cu el in cap pana i crapa capatzana aia proasta :lol:
corect ma badie :D , numa ca foaia nu crapa capu unui paznic poate daca iei un ciocan dar prea prost sa crape :) .

Scrie răspuns