pescuit in prohibitie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_05
- utilizator nou
cine ma poate ajuta in problema aceasta : am citit legea prohibitiei la stiuca pe anul acesta si se refera cam asa :se interzice pescuitul stiucii in perioada 15 feb 26 martie iarin perioada 14 apr 12 iun se poate pescui la momeli artificiale Dar in perioada 26 martie 14 aprilie nu se specifica in ce fel se pescuieste cu peste viu sau tot momeli artificiale. Care este metoda de pescuit legal pe aceasta perioada ?
- costica_05
- utilizator nou
SORINIUSE multumesc pentru ajutor mai pus in dificultate putin cautind din nou in regulament sa vad unde am gresit dar am citit bine nu trebuie sa te scuzi se mai intimpla .Spunemi te rog unde ai citit tu perioada 26 martie14 aprilie se poate pescui la stiuca la ce vrei nas vrea sa am vreo surpriza cand ma duc la pescuit .Ii mai rugam si pe pescari pescari daca ne poate da unele lamuriri Cu stima.
fly fishing maramures
Hi
Sorry my Romanian is not good enough yet ..
I think the answer to my question is here but I am not sure - does Romania have a separate closed season for trout like in UK etc. ?
I know it is closed for 'coarse' fishing now - but is it OK to xxx with artificial flies on the rivers (mara, viseu etc.)
Big Thanks & multumesc mult
Sorry my Romanian is not good enough yet ..
I think the answer to my question is here but I am not sure - does Romania have a separate closed season for trout like in UK etc. ?
I know it is closed for 'coarse' fishing now - but is it OK to xxx with artificial flies on the rivers (mara, viseu etc.)
Big Thanks & multumesc mult
e ordinul ministrului privind prohibitia din 2007 acolo la paragraful respectiv ca ani 2007 si 2008.
Dupa cat stiu eu nu este un ordin nou in 2008.
Sau vrei numere de la ordin ?
Si eu ani trecuti aveam ordinul listat in geanta . Dupa primul control m-am linistit.
ARTIFICIALE INSEAMNA TABLE, VOBLERE ROTATIVE SI MUSTE (STREMERE).
nimic alceva care a avut vreodata mama si tata.
Dupa cat stiu eu nu este un ordin nou in 2008.
Sau vrei numere de la ordin ?
Si eu ani trecuti aveam ordinul listat in geanta . Dupa primul control m-am linistit.
ARTIFICIALE INSEAMNA TABLE, VOBLERE ROTATIVE SI MUSTE (STREMERE).
nimic alceva care a avut vreodata mama si tata.
the angler is catching xxx, not by the lure