Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
OvidiuRus
- veteran

MihaiV scrie:DA!
nu prea sunt pe aceeasi unda cu tine dar fie...

mi se pare mai grav braconajul , poluarea si plasarii decat un pescar care pescuieste in prohibitie si elibereaza pestele nu ?

-
Florin M
- senior

Eu sunt perfect de acord cu MihaiV.
Din pacate suntem f putini ...
-
dan popa
- senior

-
MihaiV
- Moderator

OvidiuRus scrie:MihaiV scrie:DA!
nu prea sunt pe aceeasi unda cu tine dar fie...

mi se pare mai grav braconajul , poluarea si plasarii decat un pescar care pescuieste in prohibitie si elibereaza pestele nu ?

Nu mai intrebat care fapta e mai grava! Reciteste intrebarea!
Daca ma intrebai: e gresit sa bati un copil; iti raspundeam "da" si tu imi ziceai ca nu esti de acord cu mine si e mai rau sa omori un om. Unde-i logica? Pentru ce mai pui intrebarile in cazul asta?
-
adrian frunza
- veteran

salut.
aaa.... am luat legatura cu tomas de torquemada;a zis ca in prohibitie vine in tara cu toata echipa .cu sustinatorii locali si cu profesionistii lui rezolva problema .ma simt vinovat ,plec in siberia la animisti.[size=18][/size][/b][/i]
walleye
-
crisp
- utilizator constant

Nu vreau sa fiu nepoliticos dar unii exagereaza cu moralitatea.
Incep sa descopar noi sfinti(sa compari religia cu o pasiune mi se pare exagerat chiar daca prin aceasta se dorea demonstrarea a ceva). Hai sa nu fim ipocriti. Din cate stiu (poate ma insel) in f multe tari nu exista prohibitie. Ce este aceasta perioada de prohibitie de fapt?! un mod de a "acoperi":
- nesimtirea unora in primul rand - deoarece nu se pot abtine sa duca pestele acasa sau sa bage plasele
- ceva departare incompetenta autoritatilor - care nu pot sa controleze fenomenul
- etc
deci ce este f simplu, hai sa impunem ceva utopic ca poate prinde, e mai ieftin, nu?!
In fiecare an prin aprilie (dupa foamea din iarna) pe Sabar localnicii baga plasa cu ochiuri de 0.5 cm din mal in mal si barbieresc tot. Atunci unde este legea si ce rost mai are.
In privinta moralei toti suntem niste lupi, nu ati injurat niciodata, nu ati incalcat nici o regula de-a lungul vietii noastre, nu ati omorat nici macar o musca, nu ati rupt nici o floare bla, bla, bla etc. Vreti sa fiti morali NU MAI PESCUITI pt ca oricum provocati durere unei fiinte. daca omul elibereaza tot neconditionat, are grija ca pestele sa ajunga in apa teafar si nevatamat nu vad unde este lipsa de moralitate. poate este la limita dar eu consider ca este moral. Analizati un pic mai amanuntit si obiectiv gradina proprie si apoi vorbiti.
-
Pose
- utilizator constant

ovidiu sa o luam altfel:P, stai cu sotia/prietena in patutz frumos,,,shi vine cineva te scoate afara din camera te tzine umpic pana se raceste patu shi apoi itzi da drumul, cum te simitzi, itzi mai vine sa il incalzesti?:)) nu prea as crede:P
daca ma gasesti singur pe o insula pustie.....inseamna ca am plecat la pescuit
-
MihaiV
- Moderator

crisp scrie: Din cate stiu (poate ma insel) in f multe tari nu exista prohibitie.
In mod sigur te inseli! Dar vad ca ai decis deja cum e mai bine, deci nu mai are rost dialogul.

-
SF
- veteran

crisp scrie:
In fiecare an prin aprilie (dupa foamea din iarna) pe Sabar localnicii baga plasa cu ochiuri de 0.5 cm din mal in mal si barbieresc tot. Atunci unde este legea si ce rost mai are.
Pai daca unu fura zece saci si nu-l prinde ( poate ne spui tara unde lege ii ajunge pe toti , in Germania is peste 150 de jafuri la banci - nu din alea din parc - fara sa le dea de urma inca , de acu trei ani , cu tot interpolu lui peste ) , atunci de ce sa nu iau si eu unu .
Asa . ala o facut asta , pai atunci facsi eu asta . De aia ii asa misto in Romania , pentru ca asta se intimpla in toate , mentalitatea asta ii prezenta peste tot .
Fir Intins!!!