Pescuit in Grecia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu-i ala din video , ala ii de apa dulce . Asta ii Mahi-Mahi , insa in America Centrala si anumite zone din Mediterrana , la exemplarele peste 3 kile ( practic ajunge la greutatea asta in primu an daca are mancare , is ca o ceata de lupi turbati care alearga prin mare ) le zice Dorado .
Au dinti , insa astia mici de anu asta inca nu is formati bine, creste aproximativ 3 cm pe zi daca are mancare si nu apuca sa creasca gura , structura osoasa nu tine pasu cu restu .
Au dinti , insa astia mici de anu asta inca nu is formati bine, creste aproximativ 3 cm pe zi daca are mancare si nu apuca sa creasca gura , structura osoasa nu tine pasu cu restu .
Salut. langa Olimpic Beach este un fel de canal unde cica s-a prins stiuca...la cum arata ma indoiesc..oricum erau ceva pescari ce pescuiau la stationar, dar n-am stat sa ma uit ce prind; am inteles ca la vreo 12 km ar fi un rau unde se ia rapitor dar nu am inteles ce specii...eu am pescuit in mare, in larg si am prins dorada, stavrid si ceva peste ce seamana cu guvizii nostri, dar ceva mai mari si mai turbati
-
- veteran