Pescuit in Grecia
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
[quote="tudor"]
SF nu stiu ce am eu cu pescuitul industrial in Franta sau in alte parti. Nu am nici o responsabilitate in acest guvern, nu am avut si nici nu voi avea.
Din partea mea pescuitul comercial/industrial poate sa dispara definitiv dat fiind faptul ca pestele nu face parte din alimentatia mea.
Nu comentez .
Eu am mai luat permis in Catalonia .
Ii valabil atit in apa dulce cit si in mare , din cite am vazut eu .
Pai ce permis cand tu dai cu o lanseta si prin fata trece un vas cu plase de kilometrii ? Pai cu undita scoti toti pestii din mare ?
Populatie , vreo 700-800 de mii , peste 40 000 de licente pentru pescuit sportiv si vreo 400 si ceva de profesionali-industriali . Sintem de 100 ori mai multi si prindem 50% din ce prind ei . Ii batem chiar si la capitolu poluare .
Banii aia unde se duc si pentru ce ? (sau cine)
Banuiesc ca in informare ( ti-am spus ca-mi vine acasa daca se modifica legea ) si control ( zonele de rezerva si anumite perioade a anului mai sensibile ) .
Fir Intins!!!
SF nu stiu ce am eu cu pescuitul industrial in Franta sau in alte parti. Nu am nici o responsabilitate in acest guvern, nu am avut si nici nu voi avea.
Din partea mea pescuitul comercial/industrial poate sa dispara definitiv dat fiind faptul ca pestele nu face parte din alimentatia mea.
Nu comentez .
Eu am mai luat permis in Catalonia .
Ii valabil atit in apa dulce cit si in mare , din cite am vazut eu .
Pai ce permis cand tu dai cu o lanseta si prin fata trece un vas cu plase de kilometrii ? Pai cu undita scoti toti pestii din mare ?
Populatie , vreo 700-800 de mii , peste 40 000 de licente pentru pescuit sportiv si vreo 400 si ceva de profesionali-industriali . Sintem de 100 ori mai multi si prindem 50% din ce prind ei . Ii batem chiar si la capitolu poluare .
Banii aia unde se duc si pentru ce ? (sau cine)
Banuiesc ca in informare ( ti-am spus ca-mi vine acasa daca se modifica legea ) si control ( zonele de rezerva si anumite perioade a anului mai sensibile ) .
Fir Intins!!!
Nu mai ii asa de frumos
In rezervele de pescuit marin pe care le avem pe aici , si unde profesionistii au limitari mari in a pescui , noua ne-au interzis jigging iar in 2 rezerve spinning , defapt orice forma de pescuit cu artificial , deci nici musca ( nu ma mananca inca
)
In schimb poti da la paternoster linistit cu 3 carlige
Motiv pentru care ma vad obligat sa incalc legea ! Unii dau la natural si baga pestii in sac , altii dau la artificial si elibereaza insa dupa lege is infractori

In rezervele de pescuit marin pe care le avem pe aici , si unde profesionistii au limitari mari in a pescui , noua ne-au interzis jigging iar in 2 rezerve spinning , defapt orice forma de pescuit cu artificial , deci nici musca ( nu ma mananca inca

In schimb poti da la paternoster linistit cu 3 carlige

Motiv pentru care ma vad obligat sa incalc legea ! Unii dau la natural si baga pestii in sac , altii dau la artificial si elibereaza insa dupa lege is infractori

hai la noi in asociatie!SF scrie:Nu mai ii asa de frumos![]()
![]()
In rezervele de pescuit marin pe care le avem pe aici , si unde profesionistii au limitari mari in a pescui , noua ne-au interzis jigging iar in 2 rezerve spinning , defapt orice forma de pescuit cu artificial , deci nici musca ( nu ma mananca inca)
![]()
![]()
![]()
In schimb poti da la paternoster linistit cu 3 carlige![]()

Daca dai o singura data la dinastia in suprafata cu popper , skipping lures sau walkere , si o sa vezi 30 de sageti verzi-albastre cu creasta ridicata cum zboara dupa o naluca mulinata la maxim de repede , o sa uiti de ape interioare , te asigurdanone scrie:As vrea sa pescuiesc si pe ape interioare.

V-am mai spus , acuma ii sezonu si o sa mai tina cam o luna , cei care sinteti profitati , nu este peste mai frumos in toata marea , urmariri din momentu in care cade naluca in apa pina la picioare , daca scazi viteza pierd interesu , loveste uno si scapa , vine altu , drill prin aer , fac salturi de 4-5 m cu naluca in bot cand is excitati si culorile devin foarte intense , din pacate se sting in efortu luptei , insa tot mai ramane ceva pentru foto .
http://picasaweb.google.es/petre234/Poz ... 9717329970