Pescuit in Grecia

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 02 Aug 2006, 13:39

[quote="tudor"]

SF nu stiu ce am eu cu pescuitul industrial in Franta sau in alte parti. Nu am nici o responsabilitate in acest guvern, nu am avut si nici nu voi avea.
Din partea mea pescuitul comercial/industrial poate sa dispara definitiv dat fiind faptul ca pestele nu face parte din alimentatia mea.

Nu comentez .

Eu am mai luat permis in Catalonia .

Ii valabil atit in apa dulce cit si in mare , din cite am vazut eu .

Pai ce permis cand tu dai cu o lanseta si prin fata trece un vas cu plase de kilometrii ? Pai cu undita scoti toti pestii din mare ?

Populatie , vreo 700-800 de mii , peste 40 000 de licente pentru pescuit sportiv si vreo 400 si ceva de profesionali-industriali . Sintem de 100 ori mai multi si prindem 50% din ce prind ei . Ii batem chiar si la capitolu poluare .

Banii aia unde se duc si pentru ce ? (sau cine)

Banuiesc ca in informare ( ti-am spus ca-mi vine acasa daca se modifica legea ) si control ( zonele de rezerva si anumite perioade a anului mai sensibile ) .

Fir Intins!!!

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 26 Iul 2010, 23:03

FOARTE frumos discurs!daca ar fii atat de simplu cu pestii..........
va doresc FIR INTINS!!!!!!

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Iul 2010, 00:38

Nu mai ii asa de frumos :twisted: :twisted:

In rezervele de pescuit marin pe care le avem pe aici , si unde profesionistii au limitari mari in a pescui , noua ne-au interzis jigging iar in 2 rezerve spinning , defapt orice forma de pescuit cu artificial , deci nici musca ( nu ma mananca inca :lol: ) :twisted: :twisted: :twisted:
In schimb poti da la paternoster linistit cu 3 carlige :twisted:

Motiv pentru care ma vad obligat sa incalc legea ! Unii dau la natural si baga pestii in sac , altii dau la artificial si elibereaza insa dupa lege is infractori :twisted:

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 11 Aug 2010, 13:00

asa este!ROMANIA!!!!!!tara tuturor posibilitatilor.de kkt.Scuze de limbaj dar asta simt de vreo 3 ani incoace

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 11 Aug 2010, 13:18

SF scrie:Nu mai ii asa de frumos :twisted: :twisted:

In rezervele de pescuit marin pe care le avem pe aici , si unde profesionistii au limitari mari in a pescui , noua ne-au interzis jigging iar in 2 rezerve spinning , defapt orice forma de pescuit cu artificial , deci nici musca ( nu ma mananca inca :lol: ) :twisted: :twisted: :twisted:
In schimb poti da la paternoster linistit cu 3 carlige :twisted:

Motiv pentru care ma vad obligat sa incalc legea ! Unii dau la natural si baga pestii in sac , altii dau la artificial si elibereaza insa dupa lege is infractori :twisted:
hai la noi in asociatie! :D

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 12 Aug 2010, 22:35

MULTUMESC DE INVITATIE dar de la craiova pana la buc...........dar poate ne vom vedea pe balta vreo data,cine stie,munte cu munte dar om cu om?M-am intalnit o data cu "el criminalo"de la tvr1(mustata)pe la olt intr-o iarna pe la -10grade :lol: asa ca totu-i posibil :wink:

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 16 Sep 2010, 12:01

Stie cineva care este regimul de pescuit sportiv in Grecia? Ma intereseaza daca se pescuieste liber sau trebuie un permis? As vrea sa pescuiesc si pe ape interioare.

bogdan29
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de bogdan29 » 18 Sep 2010, 23:41

Cu siguranta trebuie un permis dar sa nu iti faci atatea probleme ptr ca poti sa-l iei de la orice benzinarie din zona sau undeva la bilete loto.Acolo asa cum platesti rovigneta la noi se plateste si permisul de pescuit.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 20 Sep 2010, 00:26

danone scrie:As vrea sa pescuiesc si pe ape interioare.
Daca dai o singura data la dinastia in suprafata cu popper , skipping lures sau walkere , si o sa vezi 30 de sageti verzi-albastre cu creasta ridicata cum zboara dupa o naluca mulinata la maxim de repede , o sa uiti de ape interioare , te asigur :)
V-am mai spus , acuma ii sezonu si o sa mai tina cam o luna , cei care sinteti profitati , nu este peste mai frumos in toata marea , urmariri din momentu in care cade naluca in apa pina la picioare , daca scazi viteza pierd interesu , loveste uno si scapa , vine altu , drill prin aer , fac salturi de 4-5 m cu naluca in bot cand is excitati si culorile devin foarte intense , din pacate se sting in efortu luptei , insa tot mai ramane ceva pentru foto .

http://picasaweb.google.es/petre234/Poz ... 9717329970

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 20 Sep 2010, 03:43

Asta-i dorada? Mai demult era un Yutub cu Larry Dahlberg si prindeau dorado cu Shimano Curado aia mai mare....Parca tin minte ca aratau ancore indoite si linguri stantate de la dintii nu stiu cui..Te vad cu deshtu in gura la peste si mi-am adus aminte de filmulet...Asta nu musca?

Scrie răspuns