dar aici nu cred ca despre asta se discuta ... aici se facea referire la baietii care ies la pescuit asemeni unui pilot de formula 1, asemeni unui concurent de la Bassmaster (ca sa ramanem in domeniu totusi) cu hainele incarcate de ecusoane cu firme de renume, cu logo-uri peste logo-uri si alte briz-briz-uri de acest gen ...
............................................................................................................
Eu pescuiesc destul de des atit in jurul localitatii de resedinta cit si in multe alte parti din tara si credeti-ma ca in afara de etapele de spinning unde concurentii (marea majoritate) vin imbracati cu tricourile clubului din care fac parte , tricouri inscriptionate bineinteles cu sigla clubului a sponsorilor sau a unor parteneri din domeniu nu am vazut niciodata vre-un pescar imbracat in "logouri"....
Nu stiu de unde ai inteles tu ca la asta facea referire Fario ci din contra ...
Eu am inteles ca de ce poarta unii dintre noi imbracaminte, minusi, sepci ,eventual ochelari cu logouri de firme "bengoase" si nu le acoperim sau nu ne imbracam in haine mai "modeste"....
Sa gresesc eu?
Iata ce a scris Fario:
"Nu stiu ce credeti dar mie 50% din astia cu nume de firme si marci pe ei mi se par comici sau chiar infantili. In plus nici reprezentativi nu sunt. Si mai si sugereaza ca a te dota cu aceste echipamente asigura 100% succesul la pescuit! Ceea ce e fals adesea. Cati din astia cu vesta Daiwa am vazut pe balta sau Dunare stand degeaba in timp ce langa el un nene imbracat ponosit cu trestie in mana lua peste dupa peste.
Scuze daca jignesc pe cineva."
In principiu cred ca fiecare se imbraca sau poarta la pescuit ceea ce-i place lui nu conteaza daca scrie Daiwa sau Praktiker ....bineintes ca firma nu-i asigura si pestele in drill din ziua aia ....dar nici nu-i mai prost pescar ca celalalt care e imbracat fara haine cu logouri.. :roll:cu atit mai putin daca este echipat corespunzator si cu scule mai de top.