Pescarul "scos din cutie" - cat de reprezentativ?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Ian 2011, 21:43

burtea scrie:Aia cu imbracamintea de firma de scula de pescuit e deplasata :lol: . Mai e varianta mai subtila cu haine de camuflaj :lol: Lumea vede ca iei in serios pescuitu daca mergi imbracat in militar pe balta. Ca sa fiu in trend pe 2011 ma imbrac in pirat. Cu picior de lemn si ochi lipsa. Mai merg cu un prieten care o sa se costumeze in cosmonaut sovietic. Sa vezi numa ce balci iese.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 17 Ian 2011, 21:45

ce-i misto ca si sovieticu' si piratu' sunt consumatori legendari :lol: bine ca nu te imbraci in culori de camuflaj;daca te imbeti rau nu te mai gaseste nimeni :lol: :lol:

danstiucaru
veteran
veteran

Mesaj de danstiucaru » 17 Ian 2011, 22:00

rine scrie:
burtea scrie:Aia cu imbracamintea de firma de scula de pescuit e deplasata :lol: . Mai e varianta mai subtila cu haine de camuflaj :lol: Lumea vede ca iei in serios pescuitu daca mergi imbracat in militar pe balta. Ca sa fiu in trend pe 2011 ma imbrac in pirat. Cu picior de lemn si ochi lipsa. Mai merg cu un prieten care o sa se costumeze in cosmonaut sovietic. Sa vezi numa ce balci iese.

tulaiiii...ce bestial(ma scuzati ca ma bag si eu ca chiloti)asta cu piratu e sa cazi pe jos
mie mi se pare ca in revista p.m a dlui VICTORIE"mai apre din cand in cand si cate un om normal
dar acuma sa va intreb ce va intrebati si voi
cum sa puna in revista un bastinas de pe olt imbracat in hainele de salopeta(fugit de la gradinarit)intr o revista cand bietul om are o mulineta de pe vremea lui pasvante chioru si un bat aparut pe piata imediat dupa revolutie daca mai tineti minte betele de piper telescopice de care si tata de 71 de ani mai are unu in pod.pe mine ma lasat masca un nene de ala care de dimineata pana la amiaza nu se clintea din locul lui de sub salcia aia cu adancime de 3-4 m dar sa vedeti ce clenalai aveaaaa
da aia cu piratu merita

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Ian 2011, 22:04

MeHigh scrie:Pai masina de raliu are reclame pe ea. Cel mai simplu lucru pe care pot sa-l fac e sa pun abtzishuri pe masina mea si gata, in poze sunt la raliu. Da parca ei primesc bani sa umble cu reclamele lipite pe ei... hmmmm...
Nu mai stii inainte de '90 cum toate daciile aveau pe parbriz reclame cu tigari straine? :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 17 Ian 2011, 22:07

nu haina-l face pe om. Dar o sculele de calitate 8n-am zis de firma) ajuta pescaru

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Ian 2011, 22:34

Cred singurul lucru la care "ajuta" sculele de calitate sunt senzitivitatea unei lansete/ vergi sau mulineta care se invarte daca bate vantu. Astea il "ajuta" sa aibe senzatii mai concrete in drill. Nu m-ar deranja sa pescuiesc cu trestie.

In ceea ce ma priveste... asa ar trebui sa arate o revista de pescuit:

http://www.waterlogmagazine.com/back-issues.html

vedeti ca unele numere au articole si ilustratii care se pot vedea online.

dori
senior
senior

Mesaj de dori » 17 Ian 2011, 22:42

Salut!

Cum zicea cineva pe forum, "priza" publicitara functioneaza mai ales la incepatori. Una e sa vezi un pescar "de firma" care prinde.. si alta e sa vezi.. unul "normal", care nu prinde, da' mai bine la ochi. Eu, din pacate, pe toti cei care i-am vazut cu "firma" erau la "recoltat" peste, il culegeau folosindu-se de noile "trucuri", haine de camuflaj, neopren etc. :lol: . Mai rau, nici dintre cei veterani n-am dat, cu batul vechi, cu scaunelul sub o salca..
Publicitatea nu trebuie sa fie doar pozitiva...

Spor la treaba si toate cele bune!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 17 Ian 2011, 23:34

....se pot promova discret si firmele in emisiuni/ filme despre pescuit. Un exemplu de reclama, zic eu decenta pentru Drennan & Okuma, e in Catching the Impossible. Ar trebui pastrat (la noi inventat) aspectul decent al pescarilor si al pescuitului si pe pv tv si pe malu garlei.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 17 Ian 2011, 23:37

Constat cu bucurie ca si voua va cam repugna pescarul "comercial", plin de haine si scule de firma afisate ostentativ! Ideea e ca daca iau tzoale de marca ok, ma ajuta dar de ce sa le fac eu alora reclama gratuita? E ca la masini - cumperi sa zicem Audi sau BMW daca te tine punga si lasi marca pentru ca 1) te obliga politia ca sa recunoasca brandul 2) te dai mare. Daca nu m-ar obliga poliia as scoate orice emblema a producatorului si de pe placuta cu numere adersa magazinului de unde am luat masina. Prefer scule si accesorii unde denumirile sunt scrie mic, lateral sau pe interior. Si nu vreau sa arat a pescar din reviste - e o uniformizare nefasta, toti arata cam la fel! Portretul tipic al pecsrului de rapitor: wadersi sau cizme, veste cu buzunare, geanta de naluci, sapca in cap (neaparat cu marca la vedere) si ochelari inchisi la culoare! Doamne feri sa lipseasca sapca sau ochelaii, te scoate redactorul din revista! :lol:

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 18 Ian 2011, 00:22

Scrie răspuns