"Pescar hoinar" si...BRACONIER!?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
re
nu cred ca mai e cineva care sa ii ia apararea dupa aceasta emisiune...penibil
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
Nici eu!genu scrie:nu am mai avut taria sa ma mai uit la emisiunea culinara care tine de ceva timp asa ca avatul mi-a scapat.

Ce frumos asteptau ei sa-i friga domn' profesor...Mie mi-a ajuns! O fi gustat si mustaciosul?

pe Simona,pe care mai bine ne-o arata in vara...acum prea era imbracata "de iarna"
Anul trecut ...tot iarna...

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Re: re
Din pacate nu am vazut emisiunea de azi dimineata dar cititindu-va reactiile sunt sigur ca nici nu este nevoie ca lui Tarus sa-i mai ia cineva apararea, atacurile voastre sunt pur si simplu pizmaşe.ionutz_gr scrie:nu cred ca mai e cineva care sa ii ia apararea dupa aceasta emisiune...penibil
Vad ca pe siteul TVR2-ului se pot vedea emisiunile, ultima fiind cea din 26-12-2007, imediat ce va fi pusa si cea de astazi am s-o comentez aici, sa vedem cat de corecti sunteti d-voastra... iata si linkul:
http://www.tvr.ro/search.php?s=Pescar+hoinar
Cu ocazia asta am vazut si ca Roibu este producatorul, asa cum am spus mai sus, contrat instantaneu de Eugen...
http://www.tvr.ro/search.php?s=Pescar+hoinar
Cu ocazia asta am vazut si ca Roibu este producatorul, asa cum am spus mai sus, contrat instantaneu de Eugen...
Pai Adrian eu recunosc ca sunt pizmas!Ca nici nu am prins , nici nu am mancat mihalt!AdrianS scrie:Din pacate nu am vazut emisiunea de azi dimineata dar cititindu-va reactiile sunt sigur ca nici nu este nevoie ca lui Tarus sa-i mai ia cineva apararea, atacurile voastre sunt pur si simplu pizmaÅŸe.ionutz_gr scrie:nu cred ca mai e cineva care sa ii ia apararea dupa aceasta emisiune...penibil

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Dom' profesor AdrianS,veti fi dvs, din aceiasi breasla cu dn-ul. Tarus,dar credeti-ma ca atunci cand (cel putin) doi iti spun ca esti beat,nu-ti ramane altceva decat sa mergi sa te culci.AdrianS scrie:Din pacate nu am vazut emisiunea de azi dimineata dar cititindu-va reactiile sunt sigur ca nici nu este nevoie ca lui Tarus sa-i mai ia cineva apararea, atacurile voastre sunt pur si simplu pizmaÅŸe.ionutz_gr scrie:nu cred ca mai e cineva care sa ii ia apararea dupa aceasta emisiune...penibil
Cu tot respectul...dvs, nu ati vazut emisiunea,dar ne catalogati pe noi "pizmasi" ?Consider ca "reactiile" noastre semnifica purul adevar,fara nici cea mai mica doza de rautate,invidie ,"pizmasie".
Fir intins ! tuturor.

N-avem emisiuni cu si despre pescuit, sau cele care mai sunt sunt slabe si atat.
La cea de pe OTV Florentin face si el ce poate si ce stie ... adica mai mult crap si concursuri de crap (la o emisiune, in care in afara unui moment cand au fost aratate doua monturi, am vazut doar cum se cantareau crapii ... jenant pentru o emisiune)
La TVR2 un minut din timpul alocat e reprezentat de "celebrul" inceput si sfarsit
pacat de acel minut. Emisiunea de azi ... super
ce sa mai zic ... mai ales faza in care a aratat mihaltul - mascul si femela plina de icre. Pestele se mai si mananca, cu asta sunt de acord, sunt interesante si unele retete dar sa faci toata emisiunea doar cu retete ? si cu rememorarea "pescuitului sportiv" de la Giurgiu ...
Din pacate nu cred ca vom avea in curand o emisiune romaneasca cu si despre pescuit.
La cea de pe OTV Florentin face si el ce poate si ce stie ... adica mai mult crap si concursuri de crap (la o emisiune, in care in afara unui moment cand au fost aratate doua monturi, am vazut doar cum se cantareau crapii ... jenant pentru o emisiune)
La TVR2 un minut din timpul alocat e reprezentat de "celebrul" inceput si sfarsit

Din pacate nu cred ca vom avea in curand o emisiune romaneasca cu si despre pescuit.
S'altare și bunăstare !