Daca nu se respecta urmatoarele doua conditii obligatorii:taicanoe scrie:N-avem emisiuni cu si despre pescuit, sau cele care mai sunt sunt slabe si atat.
La cea de pe OTV Florentin face si el ce poate si ce stie ... adica mai mult crap si concursuri de crap (la o emisiune, in care in afara unui moment cand au fost aratate doua monturi, am vazut doar cum se cantareau crapii ... jenant pentru o emisiune)
La TVR2 un minut din timpul alocat e reprezentat de "celebrul" inceput si sfarsitpacat de acel minut. Emisiunea de azi ... super
ce sa mai zic ... mai ales faza in care a aratat mihaltul - mascul si femela plina de icre. Pestele se mai si mananca, cu asta sunt de acord, sunt interesante si unele retete dar sa faci toata emisiunea doar cu retete ? si cu rememorarea "pescuitului sportiv" de la Giurgiu ...
Din pacate nu cred ca vom avea in curand o emisiune romaneasca cu si despre pescuit.
1.Cel ce face emisiunea trebuie sa fie un foarte bun pescar sportiv si
2.Sa se ocupe in principal cu aceasta emisiune, aceasta sa fie ocupatia sa principala si o sursa importanta din venitul sau, deci salariul trebuie sa fie motivant,
nu se va putea face niciodata o emisiune profesionista.
Avem exemplul vestitului Rex Hunt care a ajuns sa faca o emisiune ce a ajuns celebra si a tinut vreo 20 de ani.
Asa cum spuneam si mai sus, astfel de emisiuni trebuie sa prezinte in cea mai mare parte partide de pescuit. In Romania este dificil. Putem merge ceva mai departe si va intreb, ar fi normal sa se popularizeze balti particulare unde se cer taxe foarte mari pentru o zi de pescuit? Sa zicem ca ar dori sa prezinte o partida de pescuit la Dunare... ma apuca groaza de ce ar trebui sa faca oamenii si de cate zile de filmare ar fi nevoie daca ar pati ce am patit eu ultima oara cand am fost la Dunare...