"Pescar hoinar" si...BRACONIER!?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 06 Ian 2008, 13:08

taicanoe scrie:N-avem emisiuni cu si despre pescuit, sau cele care mai sunt sunt slabe si atat.
La cea de pe OTV Florentin face si el ce poate si ce stie ... adica mai mult crap si concursuri de crap (la o emisiune, in care in afara unui moment cand au fost aratate doua monturi, am vazut doar cum se cantareau crapii ... jenant pentru o emisiune)
La TVR2 un minut din timpul alocat e reprezentat de "celebrul" inceput si sfarsit :lol: pacat de acel minut. Emisiunea de azi ... super :evil: ce sa mai zic ... mai ales faza in care a aratat mihaltul - mascul si femela plina de icre. Pestele se mai si mananca, cu asta sunt de acord, sunt interesante si unele retete dar sa faci toata emisiunea doar cu retete ? si cu rememorarea "pescuitului sportiv" de la Giurgiu ...

Din pacate nu cred ca vom avea in curand o emisiune romaneasca cu si despre pescuit.
Daca nu se respecta urmatoarele doua conditii obligatorii:
1.Cel ce face emisiunea trebuie sa fie un foarte bun pescar sportiv si
2.Sa se ocupe in principal cu aceasta emisiune, aceasta sa fie ocupatia sa principala si o sursa importanta din venitul sau, deci salariul trebuie sa fie motivant,
nu se va putea face niciodata o emisiune profesionista.

Avem exemplul vestitului Rex Hunt care a ajuns sa faca o emisiune ce a ajuns celebra si a tinut vreo 20 de ani.

Asa cum spuneam si mai sus, astfel de emisiuni trebuie sa prezinte in cea mai mare parte partide de pescuit. In Romania este dificil. Putem merge ceva mai departe si va intreb, ar fi normal sa se popularizeze balti particulare unde se cer taxe foarte mari pentru o zi de pescuit? Sa zicem ca ar dori sa prezinte o partida de pescuit la Dunare... ma apuca groaza de ce ar trebui sa faca oamenii si de cate zile de filmare ar fi nevoie daca ar pati ce am patit eu ultima oara cand am fost la Dunare... :D De aceea... trebuie sa fim ingaduitori si sa vedem/intelegem mai corect lucrurile.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Ian 2008, 13:11

of of rex hunt....i miss him :cry: era distractiv.
steve starling,bushy astia intradevar erau profi.
ce naluci,ce pesti,ce peisaje vedeam in emisiunile alea....
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Ian 2008, 13:20

@adrianS
Cand ai dreptate ai si nu pot decat sa ma inclin!

Totusi , ca realizator/participant/moderator , sau cum vrei sa-i zici, la o emisiune nu poti accepta orice rahat si nu e bine sa te complaci in el.Cu alte cuvinte ...filmez ce este sportiv, legal si de bun simt! Restul ( ca sigur ca oameni suntem :P )nu-l filmez si nu-l dau pe post! Cu mine de fata cum ar veni! Mai avem copii...nepoti...Sunt generatii care ar trebui crescute altfel ca pe Ceasca l-am impuscat cam de multisor...
Si aceste noi generatii vor conduce aceasta tara vrem nu vrem! Poate depinde si de noi cum o vor face!
O Boboteaza buna! :wink:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 06 Ian 2008, 13:25

:lol: :lol: :lol: :lol:

pizmashi?

eu as inlocui m-ul cu D!

:lol: :lol: :lol: :lol:

hai ca e super penibil ce se intampla pe aici...dl adrian, lasaneeee, lasaneeeee!

am sa CHIAR inchei in felul urmator:

aici vorbim de EMISIUNE, nu de OM! deci, orice as c rede despre om, nu asta e important.
important este CA NU EDUCA CU NIMIC PROSTIMEA SI COPIII, si mai mult se vecde ca... cum e omul..asa e si emisiunea.

dupa mine chiar nu are nici un rost, ma kk in el de rating, emiosiuni culinare sunt pe toate posturile, si MULT peste foarte bine, asa ca...sa vad cum (vorba lui Eugen), mere la salau si prinde bibanasi sau la scrumbie si prinde mihaltzuci (ma iertati ca nu am citat exact... :lol: :lol: :lol: si sa nma ierte eugen), pe mine ma cam face sa scuip cu flgme d-alea tari din gat, direct pe ecran la TV. noroc ca il mai sterg... ca se mai aduna si de la alte emisiuni de "divertisment", cu alte profile :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 06 Ian 2008, 13:31

Un post teribil al teribilistului terrybill...

Sigur ca atacati emisiunea dar ii dati si omului in cap, cu multa pizMa, as zice... :D

Ma intreb care o fi cantarul PROSTIMII... n-o fi la fel de teribil si el?

ps.in urma cu 10 ani 99% dintre pescari bagau in sacosa tot ce prindeau, acum nu cred ca sunt mai mult de 50%, peste alti 10 vor fi 25%, probabil. Trebuie sa asteptam, astfel de lucruri se schimba odata cu nivelul de trai.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 06 Ian 2008, 13:47

dle adrian S

spuneai ca daca ai avea de unde ceva mai bun, ai pune pe sticla.

accepti si alt ceva decat v.tz.?

in cca 1 sapt, ai putea filma cu cel putin 10 eroi de pe aici (si m-as baga si eu al 11-lea, cu voia dvs, evident) :lol: , emisiuni ex celente, si ati avea ce pune pe sticla un an de zile!

salai! stiuci! pipani, nu bibani! si ce ati mai vfrea dvs, dar sa contina si apele.

adica nu b ass, barra, sau alte exotisme.

asa ca ganditi-va la oferta, si atata timp cat un om nu e batut in cuier a colo, mai schimbati peisajul antropic. e doar o idee, asa ca...nu-i musai sa fie pusa in practica.

cred ca ati aflat de la cineva ca raspund la provocari! acum insa s-ar putea sa fim offtopic, si am mai facut-o in repetate randuri, stiu sa inving cu armele adversarului, dat fiind ca...nici unul nu stim cu cine stam de vorba.

terrybill e doar un joc de nume din engleza, care da bine in romana. insa cei ce ma stiu...ma stiu de masivu. si prietenii stiu de ce. prind...numai MASIV! ;)

insa am intrerupt orice relatie cu rudele mele cu caracter negativ pe linie de BILL si incerc sa nu-i mai cunosc si vad niciodata (varul 1 penny, varul 2 orry, etc).

pana una alta, sa incercam sa nu trecem mai departe de atat, si sa ramanem la relatia de "forumisti", pt a nu degenera in alte alea.

hai noroc si la multi ani!
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 06 Ian 2008, 14:17

Musiu Terrybill, poate trebuia totusi sa alegeti KillBill :wink: , hai sa va raspund punctual:

-nu este vorba despre ceea ce (as) accepta eu, este vorba despre ceea ce avem.
-mey, eroilor, cei 10 si cu terrybill care-i si intrece, nu-i asa simplu, ca doar nu se fac emisiuni numai la Darvari, Tancabesti, Sarulesti, Peris sau pe unde va mai faceti voi "emisiunile". Si nici pe canalale concesionate de aceiasi patroni prin Delta... Sa va vad pe rauletele Patriei sau la Dunare cat de... MASIVI sunteti. Sau pe vreo balta unde o platica de un kil e un mic record...
-din pacate nu am si nu am avut relatii cu televiziunea. Tot, din pacate, nu l-am intalnit niciodata personal pe Victor Tarus. I-am citit cateva carti, revista si ii vad din cand in cand emisiunile la TV. El a facut si face ceva pentru pescari si pentru pescuitul sportiv. Dar am cunoscut destui teribilisti pe baltile si raurile Patriei si am invatat sa-i evit... asta nu inseamna ca am s-o fac si pe... forum! :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 06 Ian 2008, 14:22

preventiv-chiar daca nu va veti evita,eu va sfatuiesc sa fiti in limitele decentei cu discutiile si sa discutati la nivel de idee,fara atac la persoana.
multumesc.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 06 Ian 2008, 14:25

:D cam de aici a tras concluzia Eugen cu....idolul...ca parca ti se parea curios cum a reusit :wink: :D

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 06 Ian 2008, 15:00

AdrianS scrie:Musiu Terrybill, poate trebuia totusi sa alegeti KillBill :wink: , hai sa va raspund punctual:
-din pacate nu am si nu am avut relatii cu televiziunea. Tot, din pacate, nu l-am intalnit niciodata personal pe Victor Tarus. I-am citit cateva carti, revista si ii vad din cand in cand emisiunile la TV. El a facut si face ceva pentru pescari si pentru pescuitul sportiv.:wink:
de aici :)
daca iti fac rost de un autograf cat dai pe el...??? :)

Scrie răspuns