"Pescar hoinar" si...BRACONIER!?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 06 Ian 2008, 15:08

terrybill scrie:dle adrian S
terrybill e doar un joc de nume din engleza, care da bine in romana. insa cei ce ma stiu...ma stiu de masivu. si prietenii stiu de ce. prind...numai MASIV! ;)
.

hai noroc si la multi ani!
feriti-va ca el e... :) :oops: :oops: :?

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Ian 2008, 15:13

adrian,

tu poti sa o tii pana respoimaine cu problema ta cu producatorul care nu este pescar adevarat deci e vina lui. aia de fac emisiuni cu manelisti la teveu s-ar putea sa asculte cold play in particular. insa asta nu ii impiedica sa le dea manelistilor ceva pe gustul lor.

daca tii mortis sa aperi emisiunea aia zi-i ca-ti place tie. nu ca teoretic s-ar putea sa le placa celor multi, care desigur sunt mult sub nivelul tau in pescuit si tot teoretic crezi tu ca se uda de tot cand vad o babusca la libelula.

care se uita, se uita sa vada apa sau peste cand il arde, cu emisiunea toti sunt resemnati. si nu trebe sa ma crezi pe mine, mai vorbeste si tu cu oamenii care dau la peste. treci si pe la baboierii cu simt sportiv de pe balti, vezi si la jepcarii de pe dunare, cam toti au televizoare.

lasa refrenul ala cu cel care face ceva pentru pescarii romani, face si el un ban si isi vede de treaba ca asta este domeniul lui. pentru baietii de la REBU care ridica gunoiul din fata curtii oare ai asa niste sentimente de stima? totusi si ei fac ceva pentru tara, protejeaza mediul, alea alea.

mda, super deplasata analogia, dar pana una alta, cam asta este situatia.
pur si simplu niste neni fac o emisiune dupa cum ii duce capul. si pe ei atata ii duce capul. dovada ca o lalaie de atatia ani. doar topicul asta pe care l-ati reinviat voi este de 3-4 ani si intre timp nu s-a mai schimbat nimic.

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 06 Ian 2008, 15:52

Eugen,

Nu-mi place emisiunea, am spus-o deja, ma deranjeaza ca-l atacati foarte urat pe Tarus, folosindu-va de minciuni si fiind rauvoitori. Tarus, care trebuie respectat, macar, pentru ca este un pescar pasionat si pentru ca, spre deosebire de imensa majoritate a pescarilor pasionati, face si ceva practic pentru pescari si pentru pescuit.

Eu n-am reinviat nici un topic, am dat din intamplare peste el cautand ceva despre copca, as fi vrut sa merg pe undeva dar nu mai este cazul, deocamdata. Si cum mi-e simpatic Victor Tarus si cum mi-au displacut total atacurile la persoana la care este supus aici, am considerat ca e bine sa-mi spun punctul de vedere. Asta a insemnat, evident :wink: , pentru (unii dintre) voi ca mi-e amic, idol sau ca lucrez la TV :D , deh... c-asa-i rumanu' verde, nu poa' sa conceapa ca altu poate fi dezinteresat...

ps.in urma cu cativa ani dupa unele discutii pe un alt forum am acceptat o intalnire pescareasca cu cativa dintre forumisti, ce mi-a fost dat sa aflu? cativa dintre ei erau patroni sau concesionasera balti, unii aveau afaceri cu momeli nade si scule, doar eu si inca vreo doi eram "doar" pescari sportivi... nimic rau dar totusi parca e ceva nelalocul lui aici, parca sunt niste chestii care se bat cap in cap, nu? (later edit. ma refer strict la astfel de discutii partizane de pe forumuri) Nu vreau sa zic ca d-voastra care-l "combateti" atat de vehement pe Tarus sunteti in cazul respectiv, si nici nu ar avea vreo importanta, vreau sa spun ca niciodata nu stim cu cine avem de-a face pana cand nu ni se baga adevarul sub nas. Eu sunt doar un pescar, ii simpatizez pe toti pescarii, si pe cei care folosesc libelula si viermusul dar si pe marii crapisti boillesomani, unii dintre acestia din urma au reusit sa imbine pasiunea cu profesionismul devenind adevarati maestri dar asta nu inseamna ca sunt mai presus decat ceilalti.

ps2.si gata, ma opresc aici...

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 06 Ian 2008, 16:15

te mai poti gandi si poate ca vei avea alte sentimente cand cu timpul te vei convinge ca ,multi din cei pe care cu tupeu ii faci mincinosi (desi nu-i cunosti) sau rauvoitori si care mai mult ti-au explicat nu o data ca nu e vorba de persoana ci de principii in majoritatea cazurilor , au dreptate .
in plus poti respecta pe foarte multi de aici pentru acelasi motiv ca si pe V.Tarus...sunt pescari pasionati, nu lucreaza in bransa , nici la tv sau patroni de balti nu sunt dar au parerile lor despre anumite aspecte.
e greu cu respectul de care vorbesti cat timp nu stii sa-l acorzi .
urmareste emisiunea si mai vb
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 06 Ian 2008, 18:11

''Ceva pt Pescari '' sunt poate sit-urile astea de pescuit facute si intretinute de divers- pescari in nici un caz nu atat de ''idolatrizati ''ca eroul tau :)
cat despre ''ceva practic'' facut de ....... Ce ceva practic :?: :!: pentru cine???
Banutii tata banutii....ca pescarii si pescuitul ...sa fim seriosi :wink:
tocmai de aceea nu se face nimic ca intodeauna e cate unul sau mai multi care sa pupe adanc acolo in locul acela ca poate poate ....e ca si cu nevoia de tatic a romanilor in general :?

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 06 Ian 2008, 18:18

Asa si cu tarus si cu marele profesor giusca si cu ....marii professionisti boilesomani care au deevenit ....auzi...Adevarati Maestrii :!: :) :cry:
maestrii bucatari poate........si Mos Craciun exista si.....

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Ian 2008, 18:43

dragos74 scrie:Asa si cu tarus si cu marele profesor giusca si cu ....marii professionisti boilesomani care au deevenit ....auzi...Adevarati Maestrii :!: :) :cry:
maestrii bucatari poate........si Mos Craciun exista si.....
Asta-i chiar turat ... :lol:
Cam ai dreptate , dar asta nu inseamna ca detii adevarul absolut! :P Oamenii au nevoie de modele in viata...de idoli...de ce nu , de maestrii...Hai sa-i lasam sa se bucure toti!Ca or fi maestri sau nu! Cred ca toti am avut in viata "maestrul" nostru care ne-a invatat primul nod...Unii probabil il mai au si acum , conform principiului omul cat traieste invata. Mai buni sau mai rai, mai maestrii sau nu , important este sa fie pescari! Daca mai sunt si Oameni deja e lucru mare! :P Zic sa luam ce o fi bun de pe la maestrii astia si in rest...numa bine!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 06 Ian 2008, 18:45

dragoshe, intotdeauna mi-a placut umorul tau intr-un mod aproape in-creddy-bill! tare aia cu autografu! ila mio, in vreo 2 exemplare, si sunt in foame de bani!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vezi poate vrea si autograf dde la m,ine, ca nu stie cine sunt, si nici n-o sa afle, decat daca ma tradeaza vreun Iuda.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

io inchei, ca incep ca acu 2 ani, cand toti cei ce stateau in scaun in fata monitorului isi dadeau cu parerea cum e mai bine sa faca concursurile.
din partea mea, doar off topic! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 06 Ian 2008, 18:45

adriane,

unde il atacam noi pe tarus cu minciuni si fiind rauvoitori?

nu stiu altii ce parere au despre el, mie unul nici nu-mi place nici nu-mi displace. nu am ce sa zic nici pro nici contra lui, deci nici am de gand sa-mi dau cu parerea pe acest subiect drag tie.

ca si prezentator se ocupa totusi de o emisiune de toata jena.
iar ca informatie, ceea ce se vinde pe acolo sunt chestii de anii 70.
esti de acord cu ultimele doua afirmatii?

deci fa te rog abstractie de faptul ca esti fan al omului care se invarte prin cadru si incearca sa raspunzi sincer, da, sau nu.

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 06 Ian 2008, 19:49

hi,hi...boiz ar bec in taun!
amu, cu miinjiutza la fileu sa vedem cati pot sari deodata pe AdrianS carene face "mincinosi si pizmasi" :D
tata, bine zice un co-forumist mai sus: banu', nene, asta face emisiunea si emisiunea pe el.
eugen, fii transparent, zici ca nici nu-ti place si nici nu-ti displace? no shit, hai sa vedem, pe puncte, ashea :)
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

Scrie răspuns