Eugen,
Nu-mi place emisiunea, am spus-o deja, ma deranjeaza ca-l atacati foarte urat pe Tarus, folosindu-va de minciuni si fiind rauvoitori. Tarus, care trebuie respectat, macar, pentru ca este un pescar pasionat si pentru ca, spre deosebire de imensa majoritate a pescarilor pasionati, face si ceva practic pentru pescari si pentru pescuit.
Eu n-am reinviat nici un topic, am dat din intamplare peste el cautand ceva despre copca, as fi vrut sa merg pe undeva dar nu mai este cazul, deocamdata. Si cum mi-e simpatic Victor Tarus si cum mi-au displacut total atacurile la persoana la care este supus aici, am considerat ca e bine sa-mi spun punctul de vedere. Asta a insemnat, evident

, pentru (unii dintre) voi ca mi-e amic, idol sau ca lucrez la TV

, deh... c-asa-i rumanu' verde, nu poa' sa conceapa ca altu poate fi dezinteresat...
ps.in urma cu cativa ani dupa unele discutii pe un alt forum am acceptat o intalnire pescareasca cu cativa dintre forumisti, ce mi-a fost dat sa aflu? cativa dintre ei erau patroni sau concesionasera balti, unii aveau afaceri cu momeli nade si scule, doar eu si inca vreo doi eram "doar" pescari sportivi... nimic rau dar totusi parca e ceva nelalocul lui aici, parca sunt niste chestii care se bat cap in cap, nu?
(later edit. ma refer strict la astfel de discutii partizane de pe forumuri) Nu vreau sa zic ca d-voastra care-l "combateti" atat de vehement pe Tarus sunteti in cazul respectiv, si nici nu ar avea vreo importanta, vreau sa spun ca niciodata nu stim cu cine avem de-a face pana cand nu ni se baga adevarul sub nas. Eu sunt doar un pescar, ii simpatizez pe toti pescarii, si pe cei care folosesc libelula si viermusul dar si pe marii crapisti boillesomani, unii dintre acestia din urma au reusit sa imbine pasiunea cu profesionismul devenind adevarati maestri dar asta nu inseamna ca sunt mai presus decat ceilalti.
ps2.si gata, ma opresc aici...