"Pescar hoinar" si...BRACONIER!?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 07 Ian 2008, 11:30

eugen scrie:@leba,

ce mai faci domnule, te-ai dat la fund rau dupa sarulesti. am auzit ca i-ai rupt capul. asa-i?
[offtopic] eee, nu m-au lasat astia sa intru intr-a III-a ca-i spargeam.
la subiect: mie mi-a placut la nebunie cum prindea in pastravarie cu musca facuta de el, supertare! si ce pastravi grosi, nene...
buun, am fost rautoacios, stiu. lui Victor Tarus ii respect munca dar nu si ce apare pe sticla. am constatat ca e un pescar "complet" dar asta e baiu' la romani cred, stim sa facem de toate.
ca educatie pentru tinerii pescari: zero. intr-o emisiune zice eliberati ce e sub dimensiune si in urmatoarea prajeste avati ilegali si mihaltz. nu cadreaza, pe onoarea mea, e pacat sa vezi asta la un pescar cu muuuulte partide bifate, cu carti, reviste etc.
q.e.d.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 07 Ian 2008, 12:01

aha am vazut-o si eu p-aia in pastravarie, impresionant. :)

in 2007 chiar am vazut multe pt ca nu am iesit ca anii dinainte in fiecare weekend. da' este o exceptie.

incepand de cum se topesc zapezile in mod sigur nu o sa mai am nimic impotriva emisiunilor de pescuit cata vreme nu or sa-mi mai trebuiasca.

Sile
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Sile » 07 Ian 2008, 12:44

ca educatie pentru tinerii pescari: zero.
Leba, io vaz (p-aci pa forum) ca iesti un baiat de-a dreptu finutz si sensibil. Da aeru asta elitist pa care-l afisezi uneori nu-ti face bine.
Tarus place pescarilor pentru acelasi motiv pentru care Iris place rockerilor sau Minune manelistilor. Adica ne invata sa ne bucuram cand prindem pesti mici si sa visam la capturi (fripturi) mari. Si io cred ca pentru multi si pentru inceput ie bine. Ca pe urma s-ar putea sa-nvatam singuri mai multe si sa ne bucuram de Carreras sau Led Zeppelin.
Sau nu.
Da sigur n-o sa pescuim cu monofilament, n-o sa aruncam obletii la pisica sau bibanii pa mal.
Mie-mi place-n Delta!

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 07 Ian 2008, 18:48

Sile scrie: Leba, io vaz (p-aci pa forum) ca iesti un baiat de-a dreptu finutz si sensibil. Da aeru asta elitist pa care-l afisezi uneori nu-ti face bine.
mersi de periaj.:)
daca tu zici ca a critica (subiectiv, evident) o emisiune care poate afecta educatia si chiar viitorul tinerilor pescari de pe la noi este "aer elitist", nu mai zic nimic, fie si-asa.
Sile scrie: Tarus place pescarilor pentru acelasi motiv pentru care Iris place rockerilor sau Minune manelistilor. Adica ne invata sa ne bucuram cand prindem pesti mici si sa visam la capturi (fripturi) mari. Si io cred ca pentru multi si pentru inceput ie bine. Ca pe urma s-ar putea sa-nvatam singuri mai multe si sa ne bucuram de Carreras sau Led Zeppelin.
Sau nu.
Da sigur n-o sa pescuim cu monofilament, n-o sa aruncam obletii la pisica sau bibanii pa mal.

mda, acum stim cu totii ca asculti muzica buna, bravo.
cat despre "fripturi mari" aici ai zbarcit-o mai rau ca nea Victor. te las pe tine sa gasesti raspunsul.
elitistul de Leba (incepe sa-mi placa :D )
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 07 Ian 2008, 20:41

offtopic: Iris place la prea putini. poate ai vrut sa spui Cargo, sau Phoenix. asta ca sa dau exemplu de trupe romanesti. dupa mine Holograf (ENORM!) si Iris (mai putin) au cam cazut mult in jos, atat pt fani, cat si prin calitate.

cu ceilalti doi...sunt prea mari ca sa zic eu ceva de ei.

aaaa, si il compari pe Tarus cu minculescu? mai degraba cu bittman, ca cica si el pescuieste... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 07 Ian 2008, 20:45

am ajuns de la tzarush la led zeppelin....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 07 Ian 2008, 22:29

Oarecum discutia tinde sa degenereze dar asta nu datorita criticilor aduse de noi emisiunii ci mai degraba celor care cauta sa-l demonizeze pe Victor Tarus si probabil sa-i demonstreze cat de loiali ii sunt :wink: .....desi am repetat nu odata ca nu are nici o legatura modul cum e realizata emisiunea si parerea noastra despre ea ...cu omul si pescarul Victor Tarus :wink:
Nu stiu de ce ''fanii'' emisiunii tot incearca sa deturneze discutia de la formatul emisiunii catre asazise atacuri la persoana ,dupa parerea mea acest lucru fiind lipsit lipsit de fair play atat fata de noi cat si fata de Tarus :oops: si facand-ui cert un deserviciu bagand in discutie directa persoana sa (care sigur ca atrage diverse reactii si comentarii) prin aceasta vrand sa-i demonstreze probabil loialitatea dar care duce spre o usoara ipocrizie ....sau poate e cam mult spus...scuze :idea:

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 07 Ian 2008, 22:52

Si as vrea sa atrag atentia ca nu este vorba despre cat de sportiv suntem fiecare sau care e mai sportiv decat celalalt :wink:
vis a vis de acest subiect au existat alte topicuri si numeroase discutii despre cum evolueaza fiecare pescar in drumul sau catre sportivitate :)
Deci nu e vorba despre cat de sportiv e Victor Tarus ci despre cum prezinta pescuitul sportiv pe TV astfel ca sa -l inteleaga si altii mai putin obisnuiti cu termenul... :wink:
O seara buna tuturor si fiecare sa cautam a fi mai putin patimasi .....o idee care m-a luminat acu la culcare :!: :D

Luci
veteran
veteran

Mesaj de Luci » 09 Ian 2008, 17:26

dragos74 scrie:Oarecum discutia tinde sa degenereze dar asta nu datorita criticilor aduse de noi emisiunii ci mai degraba celor care cauta sa-l demonizeze pe Victor Tarus si probabil sa-i demonstreze cat de loiali ii sunt :wink: .....desi am repetat nu odata ca nu are nici o legatura modul cum e realizata emisiunea si parerea noastra despre ea ...cu omul si pescarul Victor Tarus :wink:
Nu stiu de ce ''fanii'' emisiunii tot incearca sa deturneze discutia de la formatul emisiunii catre asazise atacuri la persoana ,dupa parerea mea acest lucru fiind lipsit lipsit de fair play atat fata de noi cat si fata de Tarus :oops: si facand-ui cert un deserviciu bagand in discutie directa persoana sa (care sigur ca atrage diverse reactii si comentarii) prin aceasta vrand sa-i demonstreze probabil loialitatea dar care duce spre o usoara ipocrizie ....sau poate e cam mult spus...scuze :idea:
Prieteni, dupa cum spune Dragos, e o diferenta intre omul in sine si emisiune.
Daca cititi la sfarsit veti vedea cine este redactorul emisiunii si veti vedea ca Tarus este CONSULTANT! - imensa diferenta!
Si acu sa ma iau si eu de emisiune:
limbaj de lemn- MAXIM
stereotipie- Medie spre MAXIMA
pescuit - Mediu
Atelier - Slab
Interactiune cu pescari- Slab-Mediu
Probleme de pescuit- Slab
Tehnici- slab
Umor- mediocru spre lipsit cu desavarsire

Sincer eu nici nu ma mai uit la emisiune decat accidental pentru ca m-am saturat de glasul ala idiot care incepe cu : "Si acum, Pescar Hoinar la drum". Pur si simplu imi vine sa vomit cand aud textul asta si vad barcile alea pe remorca...
Probabil ca multi dintre noi au aceeasi senzatie
Dar ce putem face? Nimic, eu am vorbit cu Tarus si mi-a zambit, a ridicat din umeri si mi-a spus , domle ia-te de desteptii de redactori care nu stiu sa faca diferenta intre stiuca si bibani si care vor tot timpul ca eu sa le prind peste si ei sa aiba ce manca langa spriturile de zi cu zi.

Asa ca ar fi de acuzat in special prietenul nostru Alboiu, sau cum naiba l-o fi chemand, ca el se crede regizor si face emisiunea dupa mandra-i inspiratie.!!!
Eu am scris mesaj pe site-ul tvr2, cred ca ar fi interesant sa faca acelasi lucru cat mai multi dintre noi....

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Ian 2008, 17:30

uite dom'le ca se poate sa scrie un om prieten cu tarus fara sa ne vanda argumentul ca e baiat de treaba. :)

eu refuz sa cred ca baboierii atata inteleg si asta vor. deci refuz rau nu asa.
sigur, cred ca le-ar cam placea sa vada niste pescuit cu rama la munte sau niste gratare sub brad, dar aia era la tibanu si mi se pare ca astia au cam dat faliment nu.

oare ce s-o fi intamplat cu berea care-i purta numele....

Scrie răspuns