dragos74 scrie:Oarecum discutia tinde sa degenereze dar asta nu datorita criticilor aduse de noi emisiunii ci mai degraba celor care cauta sa-l demonizeze pe Victor Tarus si probabil sa-i demonstreze cat de loiali ii sunt

.....desi am repetat nu odata ca nu are nici o legatura modul cum e realizata emisiunea si parerea noastra despre ea ...cu omul si pescarul Victor Tarus
Nu stiu de ce ''fanii'' emisiunii tot incearca sa deturneze discutia de la formatul emisiunii catre asazise atacuri la persoana ,dupa parerea mea acest lucru fiind lipsit lipsit de fair play atat fata de noi cat si fata de Tarus

si facand-ui cert un deserviciu bagand in discutie directa persoana sa (care sigur ca atrage diverse reactii si comentarii) prin aceasta vrand sa-i demonstreze probabil loialitatea dar care duce spre o usoara ipocrizie ....sau poate e cam mult spus...scuze

Prieteni, dupa cum spune Dragos, e o diferenta intre omul in sine si emisiune.
Daca cititi la sfarsit veti vedea cine este redactorul emisiunii si veti vedea ca Tarus este CONSULTANT! - imensa diferenta!
Si acu sa ma iau si eu de emisiune:
limbaj de lemn- MAXIM
stereotipie- Medie spre MAXIMA
pescuit - Mediu
Atelier - Slab
Interactiune cu pescari- Slab-Mediu
Probleme de pescuit- Slab
Tehnici- slab
Umor- mediocru spre lipsit cu desavarsire
Sincer eu nici nu ma mai uit la emisiune decat accidental pentru ca m-am saturat de glasul ala idiot care incepe cu : "Si acum, Pescar Hoinar la drum". Pur si simplu imi vine sa vomit cand aud textul asta si vad barcile alea pe remorca...
Probabil ca multi dintre noi au aceeasi senzatie
Dar ce putem face? Nimic, eu am vorbit cu Tarus si mi-a zambit, a ridicat din umeri si mi-a spus , domle ia-te de desteptii de redactori care nu stiu sa faca diferenta intre stiuca si bibani si care vor tot timpul ca eu sa le prind peste si ei sa aiba ce manca langa spriturile de zi cu zi.
Asa ca ar fi de acuzat in special prietenul nostru Alboiu, sau cum naiba l-o fi chemand, ca el se crede regizor si face emisiunea dupa mandra-i inspiratie.!!!
Eu am scris mesaj pe site-ul tvr2, cred ca ar fi interesant sa faca acelasi lucru cat mai multi dintre noi....