Tocmai am vazut emisiunea de duminica, 6 ianuarie 2008, puteti s-o vedeti si d-voastra aici:
http://www.tvr.ro/emisiune.php?id=638#
Nu am de spus decat ca pricinosii au gasit de cuviinta sa-l acuze pe Tarus ca braconeaza mihaltul si ca promoveaza taparina. Si pe Olt am vazut localnici care pescuiau dupa oblete tot cam asa, foloseau un plumb bagat intr-un dop de pluta si deasupra lui legau 2-3-4 ace cu cate o mica musculita artificiala. recuperau repede la suprafata apei linia asta prinzand deseori un oblete, chiar trei deodata uneori, sau un clean.
Emisiunea este prezentata ca o curiozitate, in ceea ce priveste mihaltul eu nu cred ca Giusca l-a prins personal, mai degraba a fost prins in plasele lipovenilor. Oricum, mihaltul este foarte foarte rar in Romania, habar n-am ce cautau in Dunare cele doua exemplare

, il asteptau pe Giusca, te pomenesti... din cate stiu pestele asta traieste in ape foarte reci si bine oxigenate, in Romania il gasim in zonele de munte, exclusiv.
uite dom'le ca se poate sa scrie un om prieten cu tarus fara sa ne vanda argumentul ca e baiat de treaba
Omul asta nu se lasa... dupa ce ca il acuza ca un... (nu mai zic... treaca de la mine) pe Tarus ca se preface ca prinde pastravi mintindu-si telespectatorii intr-un mod atat de ordinar -un mai mare atac la persoana nu cred ca exista-, aburindu-ne neincetat in mod ipocrit ca el nu ataca decat emisiunea, face ce face si-si ataca si "dujmanu'" de pe forum... Baga la cap Eugene, nu am nicio legatura cu televiziunea iar pe Victor Tarus nu l-am cunoscut personal.