"Pescar hoinar" si...BRACONIER!?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 09 Ian 2008, 17:44

Luci scrie: Si acu sa ma iau si eu de emisiune:
limbaj de lemn- MAXIM
stereotipie- Medie spre MAXIMA
pescuit - Mediu
Atelier - Slab
Interactiune cu pescari- Slab-Mediu
Probleme de pescuit- Slab
Tehnici- slab
Umor- mediocru spre lipsit cu desavarsire
da,... dar au niste retete culinare... extra... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 09 Ian 2008, 19:18

Tocmai am vazut emisiunea de duminica, 6 ianuarie 2008, puteti s-o vedeti si d-voastra aici: http://www.tvr.ro/emisiune.php?id=638#

Nu am de spus decat ca pricinosii au gasit de cuviinta sa-l acuze pe Tarus ca braconeaza mihaltul si ca promoveaza taparina. Si pe Olt am vazut localnici care pescuiau dupa oblete tot cam asa, foloseau un plumb bagat intr-un dop de pluta si deasupra lui legau 2-3-4 ace cu cate o mica musculita artificiala. recuperau repede la suprafata apei linia asta prinzand deseori un oblete, chiar trei deodata uneori, sau un clean.

Emisiunea este prezentata ca o curiozitate, in ceea ce priveste mihaltul eu nu cred ca Giusca l-a prins personal, mai degraba a fost prins in plasele lipovenilor. Oricum, mihaltul este foarte foarte rar in Romania, habar n-am ce cautau in Dunare cele doua exemplare :wink: , il asteptau pe Giusca, te pomenesti... din cate stiu pestele asta traieste in ape foarte reci si bine oxigenate, in Romania il gasim in zonele de munte, exclusiv.
uite dom'le ca se poate sa scrie un om prieten cu tarus fara sa ne vanda argumentul ca e baiat de treaba
Omul asta nu se lasa... dupa ce ca il acuza ca un... (nu mai zic... treaca de la mine) pe Tarus ca se preface ca prinde pastravi mintindu-si telespectatorii intr-un mod atat de ordinar -un mai mare atac la persoana nu cred ca exista-, aburindu-ne neincetat in mod ipocrit ca el nu ataca decat emisiunea, face ce face si-si ataca si "dujmanu'" de pe forum... Baga la cap Eugene, nu am nicio legatura cu televiziunea iar pe Victor Tarus nu l-am cunoscut personal.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 09 Ian 2008, 19:54

AdrianS scrie: Si pe Olt am vazut localnici care pescuiau dupa oblete tot cam asa, foloseau un plumb bagat intr-un dop de pluta si deasupra lui legau 2-3-4 ace cu cate o mica musculita artificiala. recuperau repede la suprafata apei linia asta prinzand deseori un oblete, chiar trei deodata uneori, sau un clean.
intre taparina si pescuitul la buldo e diferenta mare,..., inainte de a deveni atat de justitiar, mai citeste un pic de literatura, nu de alta da' e bine sa sa stii ce spui cand mai iesi la inaintare...
altfel, e bine ca tu, la varsta ta, esti inca sigur ca Mos Craciun e real... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 09 Ian 2008, 19:58

miky scrie:intre taparina si pescuitul la buldo e diferenta mare,..., inainte de a deveni atat de justitiar, mai citeste un pic de literatura, nu de alta da' e bine sa sa stii ce spui cand mai iesi la inaintare...
altfel, e bine ca tu, la varsta ta, esti inca sigur ca Mos Craciun e real... :lol:
:D :D :D
Amice, nu-mi spune mie, spune-le alora cu taparina, vezi ca-s mai sus... si vezi ca intre buldo si metoda giurgiu-olteana e o diferenta de vreo trei ace...

ps.si apropo de Mos Craciun, vezi ca daca intri la refec cu Eugen o sa zica ca esti Miky... Spagă. :wink:

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 09 Ian 2008, 20:16

AdrianS scrie: ps.si apropo de Mos Craciun, vezi ca daca intri la refec cu Eugen o sa zica ca esti Miky... Spagă. :wink:
va rog frumos fara atacuri personale...punctele 4 si 5 din regulamentul forumului...
oricine are dreptul de a-si expune parerea in limite decente despre o emisiune.
cine vrea caterinca initiaza topic la sectiunea cafenea,cine vrea participa,cine nu,nu.
multumesc.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 20:24

AdrianS scrie:2008, Omul asta nu se lasa... dupa ce ca il acuza ca un... (nu mai zic... treaca de la mine) pe Tarus ca se preface ca prinde pastravi mintindu-si telespectatorii intr-un mod atat de ordinar -un mai mare atac la persoana nu cred ca exista-, aburindu-ne neincetat in mod ipocrit ca el nu ataca decat emisiunea, face ce face si-si ataca si "dujmanu'" de pe forum... Baga la cap Eugene, nu am nicio legatura cu televiziunea iar pe Victor Tarus nu l-am cunoscut personal.
Eu cred ca a considera constatarea lui Eugen cel mai mare atac la persoana deja sunt aberatii. :wink:
Si desi nu sunt impotriva a folosii cateodata si pesti bagati in ac cu mana ....pt ca emisiunea trebuie facuta si nu intodeauna ne surade norocul la pescuit.....te asigur eu ca chiar asa este cum a spus eugen si nu trebuie sa te agiti mai tare decat este cazul :wink:
Repet tu ii faci un deserviciu de imagine lui Tarus daca continui in stilul asta ....

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 09 Ian 2008, 20:36

AdrianS doar pt informarea ta vizavi de mihalt
exista un topic intitulat mihalt
vei ramane uimit sa observi ca iarasi nu ai dreptate
gasesti poze si video deci ..nu mint /....:))
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 09 Ian 2008, 20:41

Off topic:
va rog frumos fara atacuri personale...
Michael, unde este atacul la persoana? L-am atacat pe Eugen sau pe Miky? Miky Spaga este porecla unui binecunoscut om politic apropiat aripii Iliescu/Nastase considerat un afacerist corupt de catre o parte din presa. Am vrut sa spun ca asa cum Eugen spune despre mine ca sunt amic sau coleg cu Tarus pentru ca-mi permit sa-i iau apararea asa poate sa spuna si despre Miky ca e taman Miky Spaga pentru ca "indrazneste" sa-i fie aluia tiz... :wink:

La cestiune:
dragos74 scrie:Si desi nu sunt impotriva a folosii cateodata si pesti bagati in ac cu mana ....pt ca emisiunea trebuie facuta si nu intodeauna ne surade norocul la pescuit.....te asigur eu ca chiar asa este cum a spus eugen
Mai sa fie... uite ca eu cred ca este o calomnie.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 20:43

Esti naiv rau :wink:
Pai fa reclamatie :)

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 09 Ian 2008, 20:46

AdrianS
la o vestita finala de spinning de acum vreo 3 ani pe Cladarusani
la sfarsitul competitiei , neexistand material filmat de pe apa cu capturi , unul din concurenti a fost rugat sa agate in lingura o stiuca , sa simuleze cum ca tocmai atunci o prindea si apoi sa faca poze cu ea in brate -pentru emisiune si revista
acel concurent scrie pe acest forum
poate confirma cele spuse de mine si vazute de cel putin 20 de participanti arbitri si compania de sunet

calomnie si asta ?
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Scrie răspuns