"Pescar hoinar" si...BRACONIER!?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Ian 2008, 22:12

AdrianS scrie:Citindu-va mesajele am ajuns la concluzia ca eu sunt "Pescar hoinar" si voi "Braconierii"... :D ,
hai, pa!
noapte buna, adrians.

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 09 Ian 2008, 22:12

Miky scrie:AdrianeS,
nu ma mai obosesc sa te citez ca stii precis la ce ma refer...
inteleg ca ai vrea sa ne tutuim, sau poate ca expresii ca Amice, sau Taticu, la tine is ceva de rau, si vrei sa ne arati ca esti stapan pe tine si vorbesti de la nivel... dar nu te mai obosi nici tu,... amici nu am putea fi pentru ca avem gusturi diferite in privinta umorului,... al tau e de doi lei...vechi...
si sa stii ca nu io sunt tizul lu' ala, ci miky spaga e din nefericire tizul meu... ...
pana una alta, Bombonel, ( na ca te-am tutuit si io, ca doar n-o s-o iei ca pe atac la persoana) continui sa te sfatuiesc sa mai citesti cate ceva chiar si prin cartile alea de le tii de sfinte, despre pescuitul la buldo, ca habar n-ai,...
insa asta nu e o problema, niciodata nu-i tarziu,... si sa stii ca pescuitul la buldo desi nu e chiar asa sportiv ca ala "vero" la musca... oricum e superior viermusului in cazul obletelui,... ca asta am inteles ca... esti, sau te dai mare baboier...
cat despre Tarus, si eu cred ca ii faci mari deservicii in felul in care tratezi problema,... sau poate ca chiar asta vrei ...da' te dai sub acoperire...
Alooo, domnu', stai jos, bre... Vezi ca n-am avut intentia nici sa te jignesc si nici sa te iau la misto. Da' ai incercat sa faci pe dasteptu cu cine nu trebuia, intelegi mataluta? trebuia sa te adresezi alora cu taparina, nu mie. Eu nu am vrut decat sa le arat o bucatica din barna ce le supara ochisorii... Si "Bombonel" sa-i zici lu' "Sefu", nu mie, poate pica s-un termopan, ce-i de colea?!? :lol:

Aaa, si vezi ca io prindeam la bila obleti in Herastrau cand tu habar n-aveai ce-i aia... saramura.

ps1.si vad ca ati prins-o p'aia cu deserviciile si o repetati cand unu cand altu', parca v-ati tine de manuta ca la gradinita, nu am ce deservicii sa-i fac pentru ca nu mi-am propus sa-i fac niciun serviciu dlui Tarus. Nu are nevoie ca un nickname de pe forum sa-i faca servicii... Este o chestie personala, un principiu. La fel as fi procedat daca in locul lui Tarus era o personalitate politica, culturala, sportiva simpatizata de mine in cazul in care as considera ca este nedreptatita si calomniata, intelegi?

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 09 Ian 2008, 22:31

AdrianS scrie:...Aaa, si vezi ca io prindeam la bila obleti in Herastrau cand tu habar n-aveai ce-i aia... saramura.
ma inclin in fatza experientei tale vaste... :lol: atat a celei pescaresti cat si culinare... :lol:

da' bila... din ce era??? :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Ian 2008, 22:33

ha ha ha

adriane, cand tu si cu mine ne jucam cu masinute miky prindea peste la musca si nu-i trebuia buldo pt asta. hai, noapte buna.

daca ai insomnii mai ia la mana cartile alea de pescuit si mai invata, noi avem niste chestii de discutat iar tu chiar nu intelegi nimic.

e bine asa, am inteles punctul tau de vedere despre victor tarus, e in regula si problema cu ipostazele in care-ti doresti sa-l vezi, nu te mai contrazice nimeni.

du-te totusi si vezi-ti de-ale tale pana nu incepe sa vorbeasca michael cu tine. are el niste vorbe asa...:D

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 09 Ian 2008, 22:34

:)

miki lasa-l mah ca e nevinovat saracu lol

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 09 Ian 2008, 22:39

Domnu' Miky, nu era bre din sticla pe atunci, era din inlocuitori si munceam al dracu ca sa fac lipiturile cum trebuie, daca ma-ntelegi... :D oricum, nu e nevoie sa faci pe mesteru cu mine, daca vrei imi scot sapca...

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 09 Ian 2008, 22:44

domnul adrians e DUBIOS de respectuos apropos de persoana dlui tarus. :lol:

si prindea la BILA? ce, femei? sau Radio contact? sau balta BILA X?

de care? de biliard, de golf sau...BOWLING?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
]
cool tipu. si cre ca are o biblioteca... cu m,ulte carti ale dlui tarus
mai ales d-alea culinare

o sa-l rog pe bogdan petry sa faca un comics cu dr kil si cu toti invataceii, cu titlu' :
crapu' la bila! de mamaliga branza le! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SCUZTI, DAR...NU MA POT ABTINE! PRAIETENII STIU DE CE! :lol: :lol: :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 09 Ian 2008, 22:54

Asteptand amuzat reactia d-lui Miky dau peste postul de Killer al lui Terrybill. Bre, nea, nu am cum sa fiu DUBIOS, n-ai cetit ca-s NEVINOVAT?

Nu stiu :wink: ce ma face sa cred ca voi faceti parte dintr-o mica găşcuţă... :twisted: si va comportati ca atare 8) si da-i si trage-i si rupe-i! Da vedeti ca io am cocoasa tare... :wink: cam ca a recordului personal la biban, 900 de grame, prins la o lingurita d'a lui Giusca, d'aia de-i facea reclama in PM... :D

pityu
veteran
veteran

pescar hoinar si braconieri

Mesaj de pityu » 09 Ian 2008, 23:05

O zi sau doua am lipsit de pe forum si deja ati scris 16 pagini la topicul asta de cacao ! V-ati suparat, ca v-am comparat cu niste babe, dar v-ati suparat degeaba. Vad ca ati continuat sa blamati un om pe la spate (stiti bine ca el nu intra niciodata pe forum ca nu are timp de asa ceva). Cum se numesc cei care lovesc pe cineva pe la spate (ne acordandu-i nici o sansa pentru a se apara si el), spuneti voi, ca sa nu va mai plangeti ca va fac eu babe.
Nu vreau sa par nici cum. Vreau sa va spun doar ca ceea ce faceti voi aici, nu-i frumos :!: Daca aveti ceva cu Tarus, de ce nu-i spuneti in fata :?: De ce trebuie sa-l ponegriti pe un forum, unde el nu a scris niciodata :?: Eu, daca am fost uneori mai acid, am facut-o la adresa unuia sau altuia de pe forum, ca raspuns la o postare a sa. Niciodata nu am vorbit de rau pe nimeni pe la spate, in special pe forum.
Pentru cei care se prefac ca nu stiu, le reamintesc faptul ca realizatorul emisiunii este Dl. Eugen (tizu') Roibu si operator Dl. Satmari, iar Dl. Tarus este un actor intr-un film ... documentar. Ce ar fi sa ne luam de mii de actori, care intr-un film sau altul (doamne cate sunt!), dau exemplu prost tinerei generatii :?: Ei joaca doar scenariul cerut de ... scenarist sau regizor, sau ... mai stiu eu ce.
Sunt atatea teme frumoase de discutat in pescuitul sportiv ! De ce trebuie sa ne lasam cuprinsi de ... "duhurile rele" ?

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 23:13

da ca si de Iliescu daca am ceva de spus trebuie sa-l caut si sa-i spun in fata ca nici el nu are timp sa intre pe forum si....sa am grija sa nu se supere minerii :?
Eu cred ca va desprindeti greu de trecut dar nici chiar asa
Scuzele cu actorul si regizorulnu prea tin...mai incearca

Scrie răspuns