AdrianeS,
nu ma mai obosesc sa te citez ca stii precis la ce ma refer...
inteleg ca ai vrea sa ne tutuim, sau poate ca expresii ca Amice, sau Taticu, la tine is ceva de rau, si vrei sa ne arati ca esti stapan pe tine si vorbesti de la nivel... dar nu te mai obosi nici tu,... amici nu am putea fi pentru ca avem gusturi diferite in privinta umorului,... al tau e de doi lei...vechi...
si sa stii ca nu io sunt tizul lu' ala, ci miky spaga e din nefericire tizul meu...

...
pana una alta, Bombonel, (:lol: na ca te-am tutuit si io, ca doar n-o s-o iei ca pe atac la persoana) continui sa te sfatuiesc sa mai citesti cate ceva chiar si prin cartile alea de le tii de sfinte, despre pescuitul la buldo, ca habar n-ai,...
insa asta nu e o problema, niciodata nu-i tarziu,... si sa stii ca pescuitul la buldo desi nu e chiar asa sportiv ca ala "vero" la musca... oricum e superior viermusului in cazul obletelui,... ca asta am inteles ca... esti, sau te dai mare baboier...
cat despre Tarus, si eu cred ca ii faci mari deservicii in felul in care tratezi problema,... sau poate ca chiar asta vrei ...da' te dai sub acoperire...