"Pescar hoinar" si...BRACONIER!?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 20:54

de aceea adriane te-am avertizat sa treci peste momentul asta pt ca spre deosebire de mine alti nu tac ....dar repet atsa nu e atat de important .....important este cum iese la final emisiunea (ce se vede pe sticla ) si nu metodele de realizare pt ca asta tine de tehnica de filmare :wink:
pai credeti ca toate documentarele alea minunate de pe discoveri etc ...sunt filmate asa cum apare pe sticla .....e necesar un montaj care pune cap la cap particele surprinse poate la distanta de luni de zile si ele arata ca desfasurinduse in aceeasi zi.... :idea:

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 09 Ian 2008, 20:58

ovidiu14 scrie:AdrianS
la o vestita finala de spinning de acum vreo 3 ani pe Cladarusani
la sfarsitul competitiei , neexistand material filmat de pe apa cu capturi , unul din concurenti a fost rugat sa agate in lingura o stiuca , sa simuleze cum ca tocmai atunci o prindea si apoi sa faca poze cu ea in brate -pentru emisiune si revista
acel concurent scrie pe acest forum
poate confirma cele spuse de mine si vazute de cel putin 20 de participanti arbitri si compania de sunet

calomnie si asta ?
Nu stiu taticu si nici nu ma intereseaza prea mult. Insa nu pot sa-l "vad" pe Tarus in ipostaza asta, intelegi? Omul nu ar avea absolut niciun motiv sa procedeze asa.

Este o calomnie ce a spus Eugen. Ca si chestia cu bibanoaica plina de icre. Poate nu ai vrut sa-l calomniezi, poate nu-ti mai amintesti ca inghitise twisterul si ar fi murit oricum, in fine. Pentru mine lucrurile sunt clare.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 09 Ian 2008, 20:58

AdrianS scrie:Tocmai am vazut emisiunea de duminica, 6 ianuarie 2008, puteti s-o vedeti si d-voastra aici: http://www.tvr.ro/emisiune.php?id=638#

....

Emisiunea este prezentata ca o curiozitate, in ceea ce priveste mihaltul eu nu cred ca Giusca l-a prins personal, mai degraba a fost prins in plasele lipovenilor. Oricum, mihaltul este foarte foarte rar in Romania, habar n-am ce cautau in Dunare cele doua exemplare :wink: , il asteptau pe Giusca, te pomenesti... din cate stiu pestele asta traieste in ape foarte reci si bine oxigenate, in Romania il gasim in zonele de munte, exclusiv.
No, acum am vazut si eu emisiunea.
1. "Curiozitatea" cu mihaltul este ilegala (cred ca s-am mai zis). Pur si simplu nu se face asa ceva, nu prezinti pe televiziunea publica retete de gatit pesti al caror pescuit este interzis tot timpul anului. Nu am treaba cu Tarus, dar s-a complacut din pacate in chestia asta.
2. Mihaltul il gasim in zonele de munte, exclusiv?. :shock: Tarus a zis de vreo doua ori la capataiul raposatului mihaltz cam pe unde vietuieste curiosul peste. Poate nu stie bine Tarus, ca zicea cam altceva.
Uite domle acu imi dau seama ce caracter educativ are emisiunea.
:lol:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Ian 2008, 21:01

Lucruri clare?

In sfarsit si pentru mine! :lol: :lol: :lol:
Ca vorba aia..."mai bine mai tarziu..." :P

Acum sunt chiar curios cam ce discutii iasa duminica seara dupa o noua emisiune...Ca nu prea vad unde ar prinde pesti...Mai usor cu retele :wink:
Oricum , cine a deschis acest topic...la cat e de "dezbatut" , ar putea un premiu... :lol: Adminul...?
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 09 Ian 2008, 21:04

Tavi scrie:

1. "Curiozitatea" cu mihaltul este ilegala (cred ca s-am mai zis). Pur si simplu nu se face asa ceva, nu prezinti pe televiziunea publica retete de gatit pesti al caror pescuit este interzis tot timpul anului. Nu am treaba cu Tarus, dar s-a complacut din pacate in chestia asta.
2. Mihaltul il gasim in zonele de munte, exclusiv?. :shock: Tarus a zis de vreo doua ori la capataiul raposatului mihaltz cam pe unde vietuieste curiosul peste. Poate nu stie bine Tarus, ca zicea cam altceva.
Am pe undeva volumul lui Zoltan Kaszoni, "Pestii din apele noastre", il caut si am sa va citez exact ce spune despre Mihalt, eu asa imi amintesc.

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 09 Ian 2008, 21:06

Nu stiu taticu si nici nu ma intereseaza prea mult. Insa nu pot sa-l "vad" pe Tarus in ipostaza asta, intelegi? Omul nu ar avea absolut niciun motiv sa procedeze asa.

taticu tu ai citit ce spui ? sunt frant de obosit dar ai reusit sa ma distrezi
deci nu stiu, nu ma intereseaza daca e asa sau nu dar eu spun ca nu se poate ...asta in traducere libera

te invit alaturi de pescari hoinari ce suntem sa visezi la marea captura

:D

vezi cu mihaltu ca e din dunare de exemplu exemplarul din galeria perosnala :)
iti spun si locu ...nu-i secret ...GIURGIU:)
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 09 Ian 2008, 21:08

@AdrianS

Pai ce sa zic...Am si eu cartea , dar a mea se numeste "Pescuitul SportiV", de acelasi autor :lol: Una cartonata, groasa cu poza de pe coperta cuprinzand 4 somni prinsi ,in Mures, langa...Aiud! :lol: :lol: :lol:

Si ca sa nu ne mai "omoram" cu acea carte, uite...crede-ma pe cuvant...langa Aiud (sat Sancrai), s-a prins intr-un februarie...mihalt!No!La peste ...La fund...Stai frate ca nu era somn, era MIHALT! Ce naiba... :lol:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

dragos74
veteran
veteran

Mesaj de dragos74 » 09 Ian 2008, 21:10

AdrianS scrie:
Tavi scrie:

Am pe undeva volumul lui Zoltan Kaszoni, "Pestii din apele noastre", il caut si am sa va citez exact ce spune despre Mihalt, eu asa imi amintesc.
acum mi-am dat seama ...''Tu traiesti din carti'' :roll:
pt ca una e realitatea si alta este ipostaza in care poti sau nu poti tu sa ''vezi'' pe cineva :wink:

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 09 Ian 2008, 21:39

Citindu-va mesajele am ajuns la concluzia ca eu sunt "Pescar hoinar" si voi "Braconierii"... :D ,
hai, pa!

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 09 Ian 2008, 21:48

AdrianeS,
nu ma mai obosesc sa te citez ca stii precis la ce ma refer...
inteleg ca ai vrea sa ne tutuim, sau poate ca expresii ca Amice, sau Taticu, la tine is ceva de rau, si vrei sa ne arati ca esti stapan pe tine si vorbesti de la nivel... dar nu te mai obosi nici tu,... amici nu am putea fi pentru ca avem gusturi diferite in privinta umorului,... al tau e de doi lei...vechi...
si sa stii ca nu io sunt tizul lu' ala, ci miky spaga e din nefericire tizul meu... :lol: ...
pana una alta, Bombonel, (:lol: na ca te-am tutuit si io, ca doar n-o s-o iei ca pe atac la persoana) continui sa te sfatuiesc sa mai citesti cate ceva chiar si prin cartile alea de le tii de sfinte, despre pescuitul la buldo, ca habar n-ai,...
insa asta nu e o problema, niciodata nu-i tarziu,... si sa stii ca pescuitul la buldo desi nu e chiar asa sportiv ca ala "vero" la musca... oricum e superior viermusului in cazul obletelui,... ca asta am inteles ca... esti, sau te dai mare baboier...
cat despre Tarus, si eu cred ca ii faci mari deservicii in felul in care tratezi problema,... sau poate ca chiar asta vrei ...da' te dai sub acoperire... :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

Scrie răspuns