"Pescar hoinar" si...BRACONIER!?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 05 Ian 2008, 08:44

"mor cand vad masinile alea, cand aud vorbele alea, si cand vad mereu ca se duc la salau si prind strapi, la stiuci si prind marle samd samd samd.
lamurit! pe bune ca n-am nici o treaba cu prietenul sau idolul tau. "

:lol: :lol: :lol:
Da mahh...si de terminat se termina cu olandezul ala care vorbeste cu crapul in brate : "ciumaiu, ciu ciumaiu " sau ceva pe aproape !!!

Si intro ala e ca melodia din Gara care anunta viitorul tren ! :lol: :lol:
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 05 Ian 2008, 11:13

Mihai iti garantez ca nu e minciuna si nu am exagerat deloc .....
si poate ca pana la urma isi mai aduce si altcineva aminte emisiunea
la un moment dat intr-unul dintre concursuri chiar stateam de vb cu mai multi pescari despre acest fapt

nu am nimic personal cu Tarus, l-am intalnit in multe randuri nu ma apuc sa spun ce nu-mi place la ce a facut ,vorbeam despre emisiune
cat despre partie pris ....e mult pana acolo si fara sens pt mine
in rest sa faca emisiuni cat ii hau dar poate ca mai multa diplomatie si mai multa atentie nu ar strica
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 05 Ian 2008, 13:23

eugen scrie: pe bune ca n-am nici o treaba cu prietenul sau idolul tau.
Si gata, ai rezolvat problema, imediat ti-ai dat seama, daca nu mi-e prieten mi-e idol, mai sa fie...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Ian 2008, 14:36

Mugurstefan scrie:
Da mahh...si de terminat se termina cu olandezul ala care vorbeste cu crapul in brate : "ciumaiu, ciu ciumaiu " sau ceva pe aproape !!!
eu am crescut citind carti scrise de Tarus,mi-a incantat copilaria,pt asta toata stima,omul are experienta de-o viata in pescuit....dar faza e ca cei de la tvr
nu-s capabil sa schimbe ceva la generic sau la structura emisiunii,sa vina cu ceva nou,mai sportiv,mai tehnic si mai atractiv.
totusi cred ca "de vina" la partile negative ale emisiunii este totusi tipul cu paru-n vant,care tine lanseta de reargrip,cred ca Eugen Roibu ii zice.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

mirceaef
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de mirceaef » 05 Ian 2008, 15:27

Michael scrie: eu am crescut citind carti scrise de Tarus...
poti face plangere, abuzurile asupra minorilor sunt sever pedepsite de lege.
Carping Club

terrybill
veteran
veteran

Mesaj de terrybill » 05 Ian 2008, 16:35

lanseta o tii de unde vrei, ca si p..a

poate ii place s-o tina mai de jos...cea i tu cu omu'? :lol: :lol:

am vazut unii care o tineau de la primu inel, ala mare. :lol: :lol: :lol:

asa vezi cum ii place omului sa-i dea in cap la maciuca! :lol: :lol: :lol: :lol:

asa il ghicesti cum e de dibaci, unii nu inteapa, altii mulineaza incontinuu, altora le ia pestele batzu din mana...etc! :lol: :lol: :lol: :lol:

deci....studiati, ata din carti (acolo scrie "mani-pularea corecta), cat si...la locul faptei! :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hai ca mor aici! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :headbash: :headbash: :headbash: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Traieste-ti visele, nu-ti visa trairile! ;)

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 05 Ian 2008, 22:46

mirceaef scrie:
Michael scrie: eu am crescut citind carti scrise de Tarus...
poti face plangere, abuzurile asupra minorilor sunt sever pedepsite de lege.
Michael scrie:mi-a incantat copilaria,
Michael va recomanda Regulamentul forumului

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 06 Ian 2008, 10:42

stima noastra si mandria ,.... deci nimica schimbat dupa revoltie la TVR . Am promis cuiva ca nu ma mai leg de Tarus . Asa si este , nu ma leg de el dar ce prezinta in emisiune ? MIHALTUL cu burta plina de icre , mihaltul care e e protejat prin lege si totusi ce vede lumea ? Legea nu e aceeasi pentru toti . Ar trebui amendati si nu ridicati in slavi . Burta face emisiunea . :evil: :evil: :evil:

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 06 Ian 2008, 10:52

genu scrie:stima noastra si mandria ,.... deci nimica schimbat dupa revoltie la TVR . Am promis cuiva ca nu ma mai leg de Tarus . Asa si este , nu ma leg de el dar ce prezinta in emisiune ? MIHALTUL cu burta plina de icre , mihaltul care e e protejat prin lege si totusi ce vede lumea ? Legea nu e aceeasi pentru toti . Ar trebui amendati si nu ridicati in slavi . Burta face emisiunea . :evil: :evil: :evil:

de completat cu un avatel de vreo 25cm, tot "de-o prajeala".
no comment.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 06 Ian 2008, 10:56

...am impresia ca dn-ul Tarus,chiar urmareste acest topic,deoarece azi,a recidivat in emisune...Adica ne-a prezentat cativa "pescari"(scurte fragmente,reluate din emisiunile din vara)impreuna cu "capturile"lor si o metoda de pescuit folosita de acestia,"taparina".
"Capturile"erau de fapt platicute,morunas,rosioare,exemplare multe sub dimensiunea legala.In schimb atunci cand s-a prins un avat(pui de avat),a specificat ca este cam micut ,iar la ciortanul pe care l-a prezentat in mod special,a facut precizarea ca trebuia eliberat ! ! !
"Taparina"...din cate cunosc ,nu este legala ,decat la pescuitul marin...ma insel ?
..."una rece,una calda"...ne-a prezentat si "invatacelul",pe Simona,pe care mai bine ne-o arata in vara...acum prea era imbracata "de iarna" :lol:
In rest,una dintre cele mai bune emisiuni de pescuit ,din tara(am mai zis-o),ramane sa stabilim care este cea mai buna.Cred ca este simplu,ca nu mai este decat una si aia...

Scrie răspuns