"Pescar hoinar" si...BRACONIER!?

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 04 Ian 2008, 20:51

ovidiu14 scrie:"o ce bibanoaica frumoasa, e plina de icre ,pe asta o fac prajeala "
Ei bine, dragule, asta e o minciuna.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Ian 2008, 20:53

Nu este deloc irelevant, dovada o ai in mesajul de mai sus, auzi, salaii se uitau la Tarus din partea ailalta...
:lol: Interpretare gresita...probabil! :lol:

Tarus pescuia acolo ca...asa vroia muschiul lui , nu pentru ca nu stia unde sunt salai...Poate ca dupa ce a "stins" camera s-a ...intors! :wink:
Hai sa mai traim ca auzi ca topicul e expirat rau...Cam de pe vremea cand nea Jean posta pe aici...
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Ian 2008, 21:00

AdrianS scrie:
ovidiu14 scrie:"o ce bibanoaica frumoasa, e plina de icre ,pe asta o fac prajeala "
Ei bine, dragule, asta e o minciuna.
:shock:
A cui? A lui Tarus banuiesc! Ca nu pot crede ca faci mincinos , cu atata senitatate, un om pe care nu-l cunosti si ma refer aici la Ovidiu14! Sau CHIAR il cunosti?Ma rog...Probabil ca iti permiti sa-l faci mincinos pe Tarus din ...habar nu am ce motive! Probabil ca detii adevarul absolut! Eu ,totusi, as fi mai atent cu vorbele...Sau cel putin mie asa mi-a spus mama sa fac! :lol:

PS:e pacat sa degeneram in discutii de-am' ...a! Parerea mea! Fara suparare.

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 04 Ian 2008, 21:10

Urmaresc emisiunea lui Tarus de cate ori am ocazia, destul de des, nu pot aproxima dar i-am vazut multe emisiuni. Ceea ce spune acest om mai sus, ii repostez mesajul:
"o ce bibanoaica frumoasa, e plina de icre ,pe asta o fac prajeala "
este o minciuna, Victor Tarus nu a spus niciodata asa ceva.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Ian 2008, 21:20

Ok.Nici o suparare.

Stii...am avut vreo 3-4 aparitii in revista lui Tarus acum cativa ani. Cu diverse ...sa le spunem povestiri :wink: Deci departe de mine gandul sa-l blamez pe Tarus.Sigur ca nu pot sa-l ridic nici in cer (Doamne fereste :lol: )! Dar cum spunea admin-ul ne consumam deja prea mult pe un subiect...expirat! Sigur ca e iarna...sigur ca ne plictism...sigur ca ne mai "incingem" la gura tastaturii...e bine totusi sa nu ne facem dusmani "virtuali" , nu de alta dar avem destui de ailalti :cry: :lol:

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 04 Ian 2008, 21:21

Ma cam indoiesc si eu ca ar fi spus vreodata asa ceva. Nu-i sta in fire! Se mai si exagereaza!

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 04 Ian 2008, 22:00

mie mi se rupe de ce-o fi spus sau nu, de ce stie el sau se povesteste ca stie ca nimeni altul. sa va zic mai exact ce mi se pare mie cam ciudat.

de cand face emisiunea, au imbatranit actorii din tanar si nelinistit, a aparut andreea marin, a ajuns celebra andreea marin, si-a lasat parul lung, s-a tuns scurt, si-a pus silicoane, a iesit cu tiriac, a ramas gravida cu banica, deci spectatorii au vazut pe la alte ore din zi ca lucrurile se mai si schimba.

acum vin si va intreb, chiar pe nimeni dintre astia care-i tineti partea lu tarus nu calca pe nervi pasajul initial si voice overul de intro cu "caravana pescar hoinar, din nou la drum"???

deci nu zic de mustata, nici de baboii pescuiti iremediabil la pluta in exact acelasi fel si cu exact aceleasi sfaturi tehnice, nici de curcubeii care nu se zbat, astea sunt relative.

da' fratilor macar inceputul ala de emisiune care dureaza fix jumate din timpul alocat ar fi putut si ei sa-l schimbe.

deci hai sa discutam si noi despre ceva care macar la suprafata pare contemporan, rogu-va.

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 04 Ian 2008, 22:12

nici de curcubeii care nu se zbat
:lol: :lol: :lol:

Ps: nu m-am putut abtine!!!! :P

AdrianS
junior
junior

Mesaj de AdrianS » 04 Ian 2008, 23:59

Emisiunea este, fara doar si poate, foarte slaba. Cum ar putea fi altfel daca unul dintre cei ce o produc nu stie nici macar sa tina o lanseta in mana? Pustiul meu de 8 ani stie de unde se tine lanseta, omu cu prezentarea de care se vorbeste mai sus habar n-are.

Eu vorbesc exclusiv despre Victor Tarus. Una este sa critici o emisiune si alta sa spui minciuni sau rautati incercand sa discreditezi un om cumsecade, un bun pescar, cu rautati si minciuni. Ce naiba mai e si asta:
deci nu zic de mustata, nici de baboii pescuiti iremediabil la pluta in exact acelasi fel si cu exact aceleasi sfaturi tehnice, nici de curcubeii care nu se zbat, astea sunt relative.
daca nu o alta rautate gratuita, fara nici un fel de acoperire in realitate?

Se pare ca aveti alte parti-pris-uri vizavi de Victor Tarus...

eugen
veteran
veteran

Mesaj de eugen » 05 Ian 2008, 01:53

AdrianS scrie:Emisiunea este, fara doar si poate, foarte slaba. Cum ar putea fi altfel daca unul dintre cei ce o produc nu stie nici macar sa tina o lanseta in mana? Pustiul meu de 8 ani stie de unde se tine lanseta, omu cu prezentarea de care se vorbeste mai sus habar n-are. ...
nu are nici o legatura producatorul cu continutul emisiunii. stiu fiindca mai lucrez cu din astia. oricum, in contextul acestei emisiuni nu putem vorbi de "producatori" decat folosind ghilimele. cel mult operatori, si nici aia nu-mi par cine stie ce.
AdrianS scrie: Eu vorbesc exclusiv despre Victor Tarus. Una este sa critici o emisiune si alta sa spui minciuni sau rautati incercand sa discreditezi un om cumsecade, un bun pescar, cu rautati si minciuni.
am remarcat. noi nu. ne referim la ce se vede pe sticla, la host si nu la om, la show si nu la viata lui personala, partea asta chiar nu intereseaza, dupa cum nici faptul ca ar fi cumsecade, bun pescar sau whatever.
AdrianS scrie: Ce naiba mai e si asta:
daca nu o alta rautate gratuita, fara nici un fel de acoperire in realitate?
putem vorbi despre ochelarii lui moraru, decolteul lui udrea (ea, nu el!), chelia lui base, freza lui craioveanu samd? bene. daca admiti asta, inseamna ca admiti ca exista chestii reprezentative pentru aceste persoane publice.

in cazul de fata, mustata, baboii prinsi invariabil la pluta cu plumb culisant fir subtire si "nod pescaresc" si pastravii de rau care nu dau dril si sunt printr-o teribila coincidenta fantanei si indigeni totdeauna la masura si oarecum frati de cuib, tare asemanatori celor din cea mai apropiata pastravarie de locul cu pricina, dar desigur luati pe rau, unde tot pescarul care a fost a dat doar de indigeni si foarte rar si aia, populari nefacandu-se..deci aceste mici detalii ar fi dupa parerea mea doar chestiuni reprezentative pentru personajul nostru. atata tot.
AdrianS scrie: Se pare ca aveti alte parti-pris-uri vizavi de Victor Tarus...
deci nu. este strict opinia unui "independent", fascinat de eterna plecare din curtea televiziunii catre o destinatie unde totdeauna se intampla aceleasi lucruri .

sau, ca sa folosesc un cuvant de sezon, obsedat de stupiditatea de-a mentine ani de-a randul acelasi intro la emisiune, basca alocandu-i atata spatiu din timpul de emisie.

mor cand vad masinile alea, cand aud vorbele alea, si cand vad mereu ca se duc la salau si prind strapi, la stiuci si prind marle samd samd samd.
lamurit! pe bune ca n-am nici o treaba cu prietenul sau idolul tau.

sanatate! :lol:

Scrie răspuns