ca o concluzie, mai ales ca a venit 2008 si sincer nu cred ca e cazul sa batem apa in piua pt un personaj care nu ne respecta si care multora cred ca nu le inspira modelul de pescar demn de urmat, eu personal nu contest ce a facut sau ce a realizat dl Tarus, dar...am o problema cu comportamentul sau superior si tot timpul pus pe japca. Emisiunea lui ma lasa super rece, oricum cei ce stiu cu ce se mananca o privesc cu alti ochi, si sincer, cu ezxceptia emisiunii de pescuit de la otv, pe care oricum o prind rar, clelalte 2 nu fac altceva decat sa ne indobitoceasca copiii care s-ar uita la ele, si sincer nu e nimic EDUCATIV in ele. al meu nu va privi niciodata asa ceva, mai ales cand va avea discernamantul mai dezvoltat...
daca altceva n=avem...MEREM LA PESTE! si deci...nu ne mai uitam la ele.
Dle Vasilescu, a fost parca la fly concursul ala, nu? CASTING LA FLY, i presume... daca a fost la spinning, sigur n-a avut adveersari, ca...sunt putini cei ce arunca la punct fix doar de dragul sa lanseze un plumbisor sau chiar o lingurita. noi, pescarii, preferam eficienta in locul preciziei.
si ca un corolar, CE AR FI PESCUITUL DACA NIMENI NU AR MAI PRINDE MACAR UN OBLETE? oricum, eu castingul il inteleg mai mult in xcazuri de distanta, decat in cazuri de precizie. sau poate amical, cand 3 sau mai multi amici se aduna sa dea cu plumbul de lanseta (cu tot cu lanseta!)in cutiile sau sticlele de bere. Aici vorbesc doar de cazul special din spinning, unde precizia ar trebui sa se faca cu tzinte din cutii MICI de conserve. o nimeresti, bine. nu...papa!