Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
adiko_im
- junior

-
astia bag de seama ca se joaca cu rabdarea noastra....
ok, avem rabdare , ca doar de aia suntem pescari, dar.....cand pescuiesti pe uscat......se cam pierde din rabdare.
Sa speram totusi ca apar si permisele pana la prohibitie
dar pana atunci, eu o sa ies cu buletinul si chitanta de la trezo. ma risc, ce dracu, avatu nu se risca cand iese pana pe mal dupa obleti

s-auzim numai de (bine)......pescuit!!!

-
ovidiu
- veteran

-
adiko_im scrie:
dar pana atunci, eu o sa ies cu buletinul si chitanta de la trezo. ma risc, ce dracu, avatu nu se risca cand iese pana pe mal dupa obleti

s-auzim numai de (bine)......pescuit!!!

tare! si avatu' se risca!

pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...
-
apsalba
- veteran

-
aditoader
- utilizator constant

parca erati sustinator al dreptului la libera optiune in ceea ce priveste asocierea... oare cine a crezut asta macar o singura secunda?

Fir intins!;-)
-
apsalba
- veteran

Asta a cerut-o AGVPSR. Presedintele executiv al FNPSR este acum la minister sa incerce sa revina la textul convenit initial. Asta ca sa stiti ce inseamna sa fi reprezentat. Si pe ce lume traiti. Caraghiosilor.
-
flydb
- veteran

Si presedintele executiv al FNPSR n-o sa reuseasca sa convinga ministerul sa revina la textul convenit initial

-
pensionaru
- veteran

-
apsalba scrie:Asta a cerut-o AGVPSR. Presedintele executiv al FNPSR este acum la minister sa incerce sa revina la textul convenit initial. Asta ca sa stiti ce inseamna sa fi reprezentat. Si pe ce lume traiti. Caraghiosilor.
In ordin scrie ca permisele se elibereaza prin asociatii,nicidecum ca ar trebui sa fii si membru.
ps-caraghios e fiul lu maaaata...
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"
-
aditoader
- utilizator constant

apsalba scrie:Asta a cerut-o AGVPSR. Presedintele executiv al FNPSR este acum la minister sa incerce sa revina la textul convenit initial. Asta ca sa stiti ce inseamna sa fi reprezentat. Si pe ce lume traiti. Caraghiosilor.

Cine zice, ala e!

Chiar sunt foarte curios ce va face presedintele executiv al FNPSR astfel incat sa ma simt"reprezentat". Ca pe ce lume traiesc vad zilnic... d-aia imi vine sa-mi iau campii... Apropos, eu unul nu cred ca v-am cerut sa ma reprezentati si nici nu doresc asta.
P.S. A cam inceput sa va lase nervii..
Fir intins!;-)
-
gabi androne
- junior

pensionaru scrie:
In ordin scrie ca permisele se elibereaza prin asociatii,nicidecum ca ar trebui sa fii si membru.
Perfect logic, numai ca nu prea vad cum pot convinge o asociatie sa-mi elibereze cartonasu' daca nu sunt membru. Poate contra unui comision la fel de mare ca taxa de membru.

-
feugen
- veteran

-
Asa este insa caliatea de pescar sportiv...
"Art.6 - Calitatea de pescar sportiv este atestată de apartenenţa la asociaţiile de pescari sportivi/ cluburile de pescuit sportiv şi federaţiile legal constituite"
De aici rezulta cat se poate de clar obligativitatea asocierii. Se poate face o analogie intre asta si faptul ca un pescar nu mai este admis la concursuri decat daca este membru al unui club, asociatii etc. Cred ca toate astea se trag de la denumirea de pescar sportiv. Daca s-ar fi numit pescar amator, atunci nu ar mai fi existat notiunea de obligativitate a asocierii, asa se leaga de "sportivitate".