Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 23 Feb 2009, 20:28

adiwolf scrie:da de ce va straflocati atat??
din cate inteleg,omul acela care si-a dat cu presupusul nu este altceva decat un inspector zonal.
nu ei sunt cei care fac si desfac legile,hotararile principale se iau la nivel ministerial sau de agentie iar ei sunt doar cei care pun in aplicare ordinele primite de sus.
deocamdata,de la a vrea ceva acel domn inspector si pana la fi pus in aplicare acel "ceva" e cal f lunga.
Ai perfecta dreptate! Deocamdata proiectul de lege privind aprobarea OUG 23/2008, se afla aici:
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck ... 2&idp=9396
A fost aprobat de senat, a primit aviz de la Comisia de industrii si servicii din Cam. Dep. iar pe 12.02.2009 s-a prelungit termenul de depunere a rapoartelor de catre Comisia pentru agricultura, silvicultura, industrie alimentar si servicii specifice si Comisia pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic din Cam. Dep. pana la 13.03.2009!
Fir intins!;-)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 23 Feb 2009, 21:20

"Ba fratilor..." asa isi incepea "disertatia" , unul de pe la Bailesti.
Dumnezeu sa-l ierte !

Eu unul nu sustin nici o tabara.Am mai spus-o"vreau sa pescuiesc legal,sa platesc taxe si sa fiu lasat in pace.De partide si de asocieri sunt satul pana peste cap",dar daca nu se poate fara...mergem inainte.
Eu v-am relatat in cateva cuvinte ceea ce a sustinut acel inspector in emisiunea televiziunii locale.
Ca are dreptate sau nu,nu stiu dar stiu ca a vorbit conform legii in vigoare...referitor la permise.Ce legi vor urma,ce se va vota de acum inainte,este alta mancare de peste .
Despre alte propuneri ce le-a facut,a precizat ca nu-i apartin.Aceste propuneri sunt orientarile facute de anumite tari din UE.(referitor la examene pt . obtinerea permisului de pescuit)...aici se poate discuta.Ne tot plangem ca unii retin pesti sub dimensiune,altii pescuiesc cu momeli interzise,altii habar nu au de perioada de prohibitie...ce parere aveti ?(nu cunosti codul rutier dar vrei sa conduci cu permis in regula...asta-i cam trasa de par :shock: ,dar prin analogie se poate ...)
Cat despre mers la pescuit cu elicopterul...am ajuns aproape acolo.Ca sa pot pescui in liniste fara ritmuri de manele si arome de frigarui asortate cu peturi de tot felul,trebuie sa strabat distante semnificative...poate mai bine un elicopter. :lol:

...ce sa va mai zic mai fratilor"zaibarul sa fie bun"...ca palinca este :lol:

Fir intins !...tuturor. :wink:

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 23 Feb 2009, 21:46

@old_radu
Buna palinca..., daca mai e si slana si ceapa.... mmmm! Dar mie imi place mai mult vinul de Valea Calugareasca! :wink: :lol: :lol:
Fir intins!;-)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 23 Feb 2009, 21:54

@ aditoader...

"Sa traiesti boierule"... :wink:
Valea Calugareasca ?
...ce mi-ar place si mie "sa-i iau grupa sanguina" :lol:

Scuzati de "off-topic" dar dupa palinca si slanina fripta,la jar, cu ceapa...merge un vin bun...Of,of,mai,mai :lol:

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 23 Feb 2009, 22:03

O intrebare; conservarea resurselor acvatice ce poate aduce ?
Si este doar una dintre propunerile mai marilor nostri ! Faptul ca unii dragheaza cu plasele in baraje sa fie un semn al conservari sau al schimbarii pestelui cu unul pe placul europenilor ? :?: 8) :wink:

Mi-a lasat gura apa, ma duc sa sparg o ceapa si sa bag o bucata de slana!
Sa ne fie de bine! :D :D :D

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 23 Feb 2009, 23:28

bai ,dati-o draqului de treaba,voi de colesterol,trigliceride,etc,nu ati auzit? :twisted: :lol:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 24 Feb 2009, 09:39

aaa inseamna ca acel inspector pe langa ceva informatii actuale a debitat si o gramada de prostii ca sa se dea si el important la televizor. Problema e ca multi, foarte multi pescari nu au acces la net si iau de bune toate "zicerile" unuia de apare pe sticla.

Adi mai da-l dreaqului de colesterol ca se topeste de la palinca :lol:
S'altare și bunăstare !

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 24 Feb 2009, 10:33

adiwolf scrie: bai ,dati-o draqului de treaba,voi de colesterol,trigliceride,etc,nu ati auzit?
taicanoe scrie: Adi mai da-l dreaqului de colesterol ca se topeste de la palinca :lol:
Vrem sau nu vrem ... sindromul "boşo..." lucreaza. :oops:
Mie, de cind am ajuns sa iau cite un pumn de pastile seara, nu prea imi mai arde de alcool :oops: ... si imi inchipui ca nu sunt singurul in aceasta situatie. :oops:

NB Eu am auzit de colesterol, trigliceride, hipertensiune, tahicardie, glicemie ... ba chiar mai mult ... le simt pe propria-mi persoana. :twisted:

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 24 Feb 2009, 14:29

Cei care au probleme cu inima sunt rugati sa ia de urgenta distonocalm-ul !
:lol:
ANPA anunta oficial ca a inceput tiparirea permiselor de pescuit sportiv:
http://www.anpa.ro/index.php?v=stire&id=28
Din pacate nu spune si cand incepe distribuirea acestora! Dar... mult a fost, putin a ramas! :wink:
Fir intins!;-)

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 24 Feb 2009, 14:44

taicanoe scrie:aaa inseamna ca acel inspector pe langa ceva informatii actuale a debitat si o gramada de prostii ca sa se dea si el important la televizor. Problema e ca multi, foarte multi pescari nu au acces la net si iau de bune toate "zicerile" unuia de apare pe sticla.

Adi mai da-l dreaqului de colesterol ca se topeste de la palinca :lol:
Prietene...cu palinca ai dreptate,insa in ceea ce-l priveste pe acest inspector, da-mi voie sa--ti spun ca te inseli.Am vorbit personal cu el.
Omul este foarte bine intentionat,documentat,comunicativ si crede-ma ca are destula materie cenusie pentru postul pe care il ocupa.
In momentul in care va avea permisele , a promis ca va face tot posibilul ca sa le distribuie cat mai urgent.In acest sens , s-a angajat ca isi va prelungi programul de lucru , atat cat va fi nevoie.
Eu inca mai sper ca va fi OK !

Scrie răspuns