D-le apsalba caraghiosi sunteti mata si mata.D-le apsalba, caraghiosi vor fi cei care accepta sa poarte in buzunar .......
Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- Petru B.GD.N
- senior
macar acum stim o treaba. Bine ca sa terminat tot tambalaul asta. O sa ma duc frumos la ajvps imi vizez carnetul, imi iau permisul si ... gata. Imi este indiferent ca sunt constrans sa fac parte dintr-o asociatie sau nu. Daca eram "liber" probabil ca trebuia sa pescuiesc in cine stie ce flegma pt ca raurile erau sub tutela jmecherilor si nu puteam pescui in ele decat cu carnet de membru.
Cat despre atitudinea lui apsalba sunt total dezamagit. Mi-a placut de el ca se zbatea si incerca ceva, chiar dc. mai intai o facea pt. el si nu pt. ape, pesti, pescari, oricum facea mai mult decat ajvps-uri. E afacerea lui si se zbate sa ii mearga bine ... stiu cum este in afaceri.
Sunt curios cati pescari vor mai cotiza la el.
Cat despre atitudinea lui apsalba sunt total dezamagit. Mi-a placut de el ca se zbatea si incerca ceva, chiar dc. mai intai o facea pt. el si nu pt. ape, pesti, pescari, oricum facea mai mult decat ajvps-uri. E afacerea lui si se zbate sa ii mearga bine ... stiu cum este in afaceri.
Sunt curios cati pescari vor mai cotiza la el.
Sector 4, contingent SUD, aria Periferie, Made in B.RC.NI.
-
- junior
Dar nu-i obliga nimeni sa achizioneze permise si pentru cei care nu sunt membri asa ca daca nu esti membru nu ai cum sa achizitionezi permisul.aditoader scrie:Chestia asta era specificata in deciziile ANPA prin care anul trecut se dadeau apele publice in administrarea ajvps-urilor si aps-urilor!feugen scrie:Eu nu am vazut sa scrie asa ceva in ordin.pensionaru scrie:Asociatiile pot aplica un comision de maxim 50% din contravaloarea permisului.
Si nu e necesar sa incaseze comision pt eliberare permis. Vor cere 50 RON pt nu stiu ce formular de cerere

Aveti ocazia sa va aratati muschii. Sau ouale (cine le are). Ramanem noi la statutul de caraghiosi. Chiar nu pricepeti ca se vrea sa se faca din RAV ce s-a facut cu petrolul din Insula Serpilor? Va place sau nu, suntem singurii care la ora actuala da peste maini celor care vor sa monopolizeze tot.Sile scrie:D-le apsalba caraghiosi sunteti mata si mata.D-le apsalba, caraghiosi vor fi cei care accepta sa poarte in buzunar .......
Aveti ocazia sa aratati ca sunteti barbati adevarati, acum, nu pe forum unde semnati cu pseudonime. Pacat ca nu va ia nimeni in seama.
Si pe tine cine te ia in seama?apsalba scrie:Aveti ocazia sa va aratati muschii. Sau ouale (cine le are). Ramanem noi la statutul de caraghiosi. Chiar nu pricepeti ca se vrea sa se faca din RAV ce s-a facut cu petrolul din Insula Serpilor? Va place sau nu, suntem singurii care la ora actuala da peste maini celor care vor sa monopolizeze tot.Sile scrie:D-le apsalba caraghiosi sunteti mata si mata.D-le apsalba, caraghiosi vor fi cei care accepta sa poarte in buzunar .......
Aveti ocazia sa aratati ca sunteti barbati adevarati, acum, nu pe forum unde semnati cu pseudonime. Pacat ca nu va ia nimeni in seama.
Iti spun eu ca nimeni si nici nu vad de ce ar face-o. Nici macar cei care semneaza cu pseudonime.