Daca am pescuit nu e cu nimic meritul asociatiilor. De ce nu sunt transparente- sa publice Darea de seama anuala sa vada toti membrii unde s-au dus banii. E valabil si pentru APS Alba.lucky_51 scrie:Da de pescuit ai pescuit chiar daca ti sau luat banii, insa acum cu banii luati poti pescui ?
Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
Daca treci spre Cluj, la iesirea din Aiud pe dreapta, o sa vezi un santier in lucru. Sare in ochi de la o posta. Este prima pista de competitie, facuta de si pentru aps alba. Numai cine nu vrea, nu face. Sau puturosii. Sau mai cine vrei tu. Poate chiar aia care nu vor decat sa pescuiasca. De, e greu de muncit. mai bine mergi la pescuit.Adrian SB scrie:Uite ca eu il iau in seama. Din cate vad pe forum nu prea sunt multi care incearca sa strice ploile AJVPS-urilor. Nu il cunosc pe ApsAlba, nu stiu daca are si interese ascunse sau nu, dar cel putin e activ, vrea sa schimbe ceva - sper ca in bine. Daca chiar vad ca face ceva in Alba, poate ma duc sa ma inscriu acolo, ca la Sibiu m-am lamurit. Am fost si membru AJVPS si Eco pescar si nu am vazut nimic. Decat banii luati.Si pe tine (APSALBA) cine te ia in seama?
Iti spun eu ca nimeni si nici nu vad de ce ar face-o. Nici macar cei care semneaza cu pseudonime.

Bilanturile contabile ale aps alba sunt publicate pe site-ul ministerului de finante. Sunt deci publice si pot fi consultate de oricine.Adrian SB scrie:Daca am pescuit nu e cu nimic meritul asociatiilor. De ce nu sunt transparente- sa publice Darea de seama anuala sa vada toti membrii unde s-au dus banii. E valabil si pentru APS Alba.lucky_51 scrie:Da de pescuit ai pescuit chiar daca ti sau luat banii, insa acum cu banii luati poti pescui ?
Luxuri nenea alba,prefer sa aud de populari masive si eradicarea braconajului sau macar in proportie de 50 %, abia atunci tresalta inima de bucurie si speranta.Of, of ca iar visez............apsalba scrie:
Daca treci spre Cluj, la iesirea din Aiud pe dreapta, o sa vezi un santier in lucru. Sare in ochi de la o posta. Este prima pista de competitie, facuta de si pentru aps alba. Numai cine nu vrea, nu face. Sau puturosii. Sau mai cine vrei tu. Poate chiar aia care nu vor decat sa pescuiasca. De, e greu de muncit. mai bine mergi la pescuit.
fir intins !
Si de asta sunt suparat pe asociatiile din sibiu. Nu au anuntat actiuni in care sa ne ceara sprijinul. In 2002-2003 mi-am oferit sprijinul cu grupul de prieteni si subalterni pescari catre AJVPS, in scopul unor actiuni impotriva braconajului si a organizarii unor concursuri, dar fara succes. Pescuitorul era foarte ocupat...Apoi timp de 4 ani am organizat Cupa constructorul pe o balta privata. Asa ca, sefi de asociatii, uimiti-ne. Solicitati-ne sprijinul in actiunile programate. Covocarea in ziarele locale sau la magazinele de pescuit ar fi cea mai eficienta.apsalba scrie:Numai cine nu vrea, nu face. Sau puturosii. Sau mai cine vrei tu. Poate chiar aia care nu vor decat sa pescuiasca. De, e greu de muncit. mai bine mergi la pescuit.
Nu sta degeaba, ca degeaba stai!
apsalba scrie:Aveti ocazia sa va aratati muschii. Sau ouale (cine le are). Ramanem noi la statutul de caraghiosi. Chiar nu pricepeti ca se vrea sa se faca din RAV ce s-a facut cu petrolul din Insula Serpilor? Va place sau nu, suntem singurii care la ora actuala da peste maini celor care vor sa monopolizeze tot.
Aveti ocazia sa aratati ca sunteti barbati adevarati, acum, nu pe forum unde semnati cu pseudonime. Pacat ca nu va ia nimeni in seama.
Nu stiu ce ai rezolvat ... si in general nu am incredere in solutiile propuse de tine.apsalba scrie:Nu este cazul. Acum am primit telefon de la CD si amendamentele la ordonanta propuse de FNPSR au fost adoptate de comisie. Puteti spune acum ca puteti pescui fara sa mai fiti obligati sa fiti asociati. De fata a fost si tov. Selaru, care brusc si-a dat seama ca este vanator. Mai trebuie aratat ceva? Va mai pregatim niste surprize.
Sa nu iti inchipui ca esti singurul care a contestat proiectul de ordin aparut astazi pe site-ul ANPA.