Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Raspunsul meu este negativ din pacate. Nici un fel de reactie. Oricum sperantele mele erau destul de mici. Ma asteptam ca macar cineva din redactie sa-mi fi scris doua randuri in care sa-mi spuna ca au dat petitia d-lui Boc.adiwolf scrie:@ flydb
vreo reactie ,ceva??
un raspuns macar??
cand mai ai astfel de intentii,ar fi bine sa contactezi mai multi forumisti din diverse colturi ale tari si sa trimtem/ti cat mai multi asemenea mesaje catre aceeasi adresa.
sansele de a fi bagati in seama cresc considerabil
Sa stiti ca n-am fost la prima tentativa de acest fel.In urma cu cateva saptamani am trimis variante ale acestei petitii si la ziarul Cotidianul. si la emisiunea Andreei Cretulescu de la Realitatea si chiar la Ministerul Agriculturii. De fiecare data nici un raspuns.Ar fi bine sa incercati si voi, cat mai multi sa trimiteti petitii asemanatoare. Puteti s-o mai imbunatatiti pe cea trimisa de mine.Nu ar fi lipsit de interes sa gasim cai de contact cu unii parlamentari, ca de exemplu Gheorghe Flutur sau Cristian Boureanu. Stiu ca ei au sustinut la un moment dat principiul neobligativitatii asocierii.Ar fi interesant si punctul de vedere al lui Liviu Mihaiu. Daca stiti careva cum pot fi acestia contactati ,macar pe cale electronica, ar merita incercat.
Cred de asemenea ca Mihai Visan, initiatorul petitiei online, ar trebui sa incheie actiunea , sa printeze toate paginile cu semnaturile stranse si sa le depuna la guvern, la parlament la comisia de petitii si poate chiar la presedintie.Cred ca acum este momentul.Cred ca cele aproape 700 semnaturi inseamna ceva.Din ce stiu eu aceasta a fost una dintre putinele petitii online cu un asa numar mare de semnaturi. Orice alta idee aveti si care poate fi pusa in practica este binevenita. Dupa cum v-ati convins nu ne putem baza deloc pe asociatiile membre ale FNPSR.DAca cuiva ia trecut prin minte ca Stefan Popescu ar putea sa vorbeasca si in numele nostru s-a inselat Ei au interesele lor de grup. Aproape nimic nu-i deosebeste de AGVPSR.
Te inseli. Diferenta intre FNPSR si AGVPSR este ca noi ne-am infiintat si functionam legal, fata de ei care sunt tinuti in viata precum Lenin.
Cat despre petitiile voastre, cu regret spun ca nici macar hartia din ele nu are valoare. Asemenea petitii sosesc la institutii cu zecile de mii. Rezultatul se vede.
Cat despre interventia la Flutur, ar fi bine sa-l intrebati in ce conditii a dat 32 miliarde de lei, in 2006, AGVPSR ca despagubiri pentru gripa aviara. O fi dat aviara si in peste sau zburatoarele din Delta aveau nevoie de subventii?

Cat despre petitiile voastre, cu regret spun ca nici macar hartia din ele nu are valoare. Asemenea petitii sosesc la institutii cu zecile de mii. Rezultatul se vede.
Cat despre interventia la Flutur, ar fi bine sa-l intrebati in ce conditii a dat 32 miliarde de lei, in 2006, AGVPSR ca despagubiri pentru gripa aviara. O fi dat aviara si in peste sau zburatoarele din Delta aveau nevoie de subventii?