Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
fisherman
veteran
veteran

Mesaj de fisherman » 28 Feb 2009, 21:25

cred ca pescuitul sportiv ii cea mai mica grija a lui Boc acum! dar cine stie, se mai intampla minuni...
The WORST day fishing is better than the BEST day working!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 28 Feb 2009, 21:25

@flydb,laudabila actiunea ta. :respekt: Sper sa pot spune la fel si despre ministru :?

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 28 Feb 2009, 21:27

Laudabila initiativa, sa speram ca va fi de bun augur.

Sa aiba fir intins :!: :D :D

alexis
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de alexis » 28 Feb 2009, 21:38

La noi se rezolva treburi numai daca sant interese,si cum asta nu intereseaza numai pe unii, slabe sanse sau nule.om trai si om vedea luminita de la capatul tunelului.

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 01 Mar 2009, 11:53

@ flydb

vreo reactie ,ceva??
un raspuns macar??
cand mai ai astfel de intentii,ar fi bine sa contactezi mai multi forumisti din diverse colturi ale tari si sa trimtem/ti cat mai multi asemenea mesaje catre aceeasi adresa.
sansele de a fi bagati in seama cresc considerabil :wink:

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 01 Mar 2009, 12:28

Astazi in nici un caz toata lumea imparte, Martisoareeeeeeeee ! :D :D

A venit, Primavaraaaaaaaaaa ! :!: :D :D :D :D :D :D

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 01 Mar 2009, 14:15

adiwolf scrie:@ flydb

vreo reactie ,ceva??
un raspuns macar??
cand mai ai astfel de intentii,ar fi bine sa contactezi mai multi forumisti din diverse colturi ale tari si sa trimtem/ti cat mai multi asemenea mesaje catre aceeasi adresa.
sansele de a fi bagati in seama cresc considerabil :wink:
Raspunsul meu este negativ din pacate. Nici un fel de reactie. Oricum sperantele mele erau destul de mici. Ma asteptam ca macar cineva din redactie sa-mi fi scris doua randuri in care sa-mi spuna ca au dat petitia d-lui Boc.
Sa stiti ca n-am fost la prima tentativa de acest fel.In urma cu cateva saptamani am trimis variante ale acestei petitii si la ziarul Cotidianul. si la emisiunea Andreei Cretulescu de la Realitatea si chiar la Ministerul Agriculturii. De fiecare data nici un raspuns.Ar fi bine sa incercati si voi, cat mai multi sa trimiteti petitii asemanatoare. Puteti s-o mai imbunatatiti pe cea trimisa de mine.Nu ar fi lipsit de interes sa gasim cai de contact cu unii parlamentari, ca de exemplu Gheorghe Flutur sau Cristian Boureanu. Stiu ca ei au sustinut la un moment dat principiul neobligativitatii asocierii.Ar fi interesant si punctul de vedere al lui Liviu Mihaiu. Daca stiti careva cum pot fi acestia contactati ,macar pe cale electronica, ar merita incercat.
Cred de asemenea ca Mihai Visan, initiatorul petitiei online, ar trebui sa incheie actiunea , sa printeze toate paginile cu semnaturile stranse si sa le depuna la guvern, la parlament la comisia de petitii si poate chiar la presedintie.Cred ca acum este momentul.Cred ca cele aproape 700 semnaturi inseamna ceva.Din ce stiu eu aceasta a fost una dintre putinele petitii online cu un asa numar mare de semnaturi. Orice alta idee aveti si care poate fi pusa in practica este binevenita. Dupa cum v-ati convins nu ne putem baza deloc pe asociatiile membre ale FNPSR.DAca cuiva ia trecut prin minte ca Stefan Popescu ar putea sa vorbeasca si in numele nostru s-a inselat Ei au interesele lor de grup. Aproape nimic nu-i deosebeste de AGVPSR.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mar 2009, 14:32

Te inseli. Diferenta intre FNPSR si AGVPSR este ca noi ne-am infiintat si functionam legal, fata de ei care sunt tinuti in viata precum Lenin. :lol:
Cat despre petitiile voastre, cu regret spun ca nici macar hartia din ele nu are valoare. Asemenea petitii sosesc la institutii cu zecile de mii. Rezultatul se vede.
Cat despre interventia la Flutur, ar fi bine sa-l intrebati in ce conditii a dat 32 miliarde de lei, in 2006, AGVPSR ca despagubiri pentru gripa aviara. O fi dat aviara si in peste sau zburatoarele din Delta aveau nevoie de subventii?

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 01 Mar 2009, 14:52

Mai Nea Fane. Parca ziceai ca nu mai scri pe forum. Nu aici rezolvi mata problemele. Cred ca pe nimeni nu mai intereseaza postarile dumitale, zau asa!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 01 Mar 2009, 14:53

flydb scrie:Mai Nea Fane. Parca ziceai ca nu mai scri pe forum. Nu aici rezolvi mata problemele. Cred ca pe nimeni nu mai intereseaza postarile dumitale, zau asa!
Problemele au fost rezolvate. :D

Scrie răspuns