suparat sunt si eu dar cel mai mult pe partea intunecata.Inca ma gindesc cui sa acord votul ca fara se pare ca nu va merge .
Trage aer mult in piept si gandeste ce e mai bine pentru judetul nostru.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Am incercat sa gasesc pe pagina MF bilantul dar nu am reusit. Poate APS nu este in categoria Agentilor economici, dar la Asociatii nu am gasit APS, doar o firma A.P.S. SRL . Nu ma intelegeti gresit sunt convins ca functionati legal, dar este greu de consultat pagina MF daca nu stii CUI-ul. Si oricum intr-un bilant "imobilizari corporale" nu spun mare lucru. Poate fi jeepul presedintelui sau tractorul asociatiei.apsalba scrie: Bilanturile contabile ale aps alba sunt publicate pe site-ul ministerului de finante. Sunt deci publice si pot fi consultate de oricine.
Incearca link-ul Informatii contribuabili/persoane juridice/cod unic de inregistrare /17563033Adrian SB scrie:Am incercat sa gasesc pe pagina MF bilantul dar nu am reusit. Poate APS nu este in categoria Agentilor economici, dar la Asociatii nu am gasit APS, doar o firma A.P.S. SRL . Nu ma intelegeti gresit sunt convins ca functionati legal, dar este greu de consultat pagina MF daca nu stii CUI-ul. Si oricum intr-un bilant "imobilizari corporale" nu spun mare lucru. Poate fi jeepul presedintelui sau tractorul asociatiei.apsalba scrie: Bilanturile contabile ale aps alba sunt publicate pe site-ul ministerului de finante. Sunt deci publice si pot fi consultate de oricine.
Asa ca am cautat pagina de web a APS.
http://www.apsalba.ro/
Surpriza! Total neactualizata si incompleta. Desi facuta prin finantare nerambursabila. Nimic despre locuri de pescuit din Alba, Nimic despre actiunile asociatiei dupa 2007, iar de acolo inteleg ca in Alba se pot pescui doar moioaga, zglavoc si chiscar.
Prost gestionati banii publici ai Administratiei fondului pentru Mediu!
o fi dela nostalgie... au trecut 20 de ani de la ultimele carnete rosii, distribuite maselorlucky_51 scrie:Macar daca aflam de ce sa ales culoarea rosie la permis si tot e ceva