ilie scrie:Deci ce conteaza permisul,taxa de membru e baza,nu?Eehh,d-le Popescu,"porumbelul" asta cand ne iese din gurita...
Ilie,
Miercuri particip la lucrarile comisiei de agricultura din Camera deputatilor, pentru a sustine amendamentele la OUG 23/2008, pentru a fi aprobata prin lege. Unul din punctele pentru care am militat si cred ca va face parte din lege este sa se elimine obligativitatea asocierii.
Mai mult decat atat, MAPDR a promis sprijin total pentru proiectul de restructurare al pescuitului recreativ sportiv propus de FNPSR si care are o alta abordare ce nu presupune inregimentarea pescarilor.
De unde ai scos chestia asta cu taxa? Noi incasam cotizatii doar de la membri nostri, nu taxam pe nimeni altcineva.
IoanS,
Cum puteam imparti 3700 de permise in noiembrie? Mai ales ca permisele respective au fost puse in circulatie cand OM 331 era suspendat? Te-ai intrebat cate permise au fost distribuite din 200.000? Vreo 36.000.
soriniusc,
asa disperat este ajvps sibiu de face membri pe garla?

Si ca sa va linistit; azi secretarul de stat Harbuz mi-a solicitat punctul de vedere asupra ultimului proiect de ordin. Sper ca saptamana asta sa fie publicat in MO si permisele sa fie puse in vanzare. Sigur nu o sa va placa cum suna, dar sper ca dupa aparitia legii sa se intre in normal. Putinica rabdare. Este un compromis pe care l-am acceptat ca sa se intre in legalitate. Daca era dupa conducerea anpa, ramaneati vasalii agvpsr. FNPSR este (chiar si dupa parerea voastra) '' un rau necesar''.