Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 04 Feb 2009, 08:56

astazi am vazut scris mare pe usa unui magazin de pescuit "ELIBERAM PERMISE PESCUIT". o sa incerc sa iau legatura cu cei de acolo sa aflu detalii.
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 04 Feb 2009, 09:03

Sa inteleg ca mreana vinata e specie protejata si de aceea se cere dimensiunea maxima la pescuit ?Si daca nu te plictisesti citeste si celelante doua mesaje ale mele ca sa faci legatura intre ele si dupa aceea da-mi un raspuns. :oops:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 04 Feb 2009, 09:23

apsalba scrie: Pentru cei care au achitat cu buna credinta taxa de eliberare permise de pescuit ii sfatuiesc sa mearga sa ceara restituirea sumelor achitate intrucat s-a decis anularea HG 1016/2008, a OM 753/2008 si sa retras comanda de tiparire a permiselor de pescuit recreativ sportiv.
ANPA la unison cu AGVPSR sustinea revenirea la vechile contracte incheiate cu CNAFP, pana cand le-am dovedit ca ele sunt nule de drept si au batut in retragere.
felicitari :oops: ati reusit sa anulati una dintre singurele deciziii legale si de bun simt din ultimii 20 de ani din romania cu referire la pescuitul recreativ/sportiv. Din nou bulibaseala din nou interpretare dupa ureche... nu faceti o filiala apsalba si in jud arad? Asa as sti unde se duc banii din cotizatia mea => pe procese si pe muulte alte actiuni care o sa ne ajute sa revenim iar la monopoale. Iar o fi musai sa ne afiliem la chioscuri de eliberat permise pt a pescui in legalitate??? Pacat....

lupone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lupone » 04 Feb 2009, 09:35

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 04 Feb 2009, 09:53

apsalba ne spune :
recomandami-l si iti promit sa-l cooptez in echipa de negociere. Tu chiar crezi ca pe acolo merg toti nacadaii?
- nu pot decat sa declar admirativ din nou ...mare sefu :) !!!!

dar luci_t , e nemultumit de negocierile la varf duse de apsalba , spunanad:

felicitari ati reusit sa anulati una dintre singurele deciziii legale si de bun simt din ultimii 20 de ani din romania cu referire la pescuitul recreativ/sportiv. Din nou bulibaseala din nou interpretare dupa ureche... nu faceti o filiala apsalba si in jud arad
- eu cred ca are dreptate luci_t ....

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 04 Feb 2009, 11:38

pe ce te bazezi? nu eu am propus modificarile. ele vin dinspre agvps via anpa. ce incercam noi este cu totul si cu totul altceva. :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 04 Feb 2009, 11:48

apsalba scrie:pe ce te bazezi? nu eu am propus modificarile. ele vin dinspre agvps via anpa. ce incercam noi este cu totul si cu totul altceva. :lol:
Daca nu va deranjeaza va rog sa dati niste detalii
va multumesc
P.S. dar va rog sa fie la obiect si pe intelesul nostru, al "nacadailor" ca doar majoritatea nacadailor platesc permisul de pescuit si cotizatia ca o sa fie musai :cry:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 04 Feb 2009, 11:49

apsalba e clar ca voi ati vrea ca singurele permise valabile sa fie cele pe va scrie numele federatiei voastre :lol:
S'altare și bunăstare !

neo_galati
utilizator nou
utilizator nou

nacadaul nr.1

Mesaj de neo_galati » 04 Feb 2009, 12:31

Baieti, se pare ca am avut dreptate, nu ? - App. nu cred ca mai vede cineva bani innapoi de la stat...respectiv trezorerie....

"

Fir cu dril !!!

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 04 Feb 2009, 12:38

Eu donez un sac de ipsos. Nasolia este ca nu rezista in timp la intemperii. Daca cineva doneaza ciment... eu ma oblig sa "contabilizez" fiecare donatie in favoarea federatiei (nu ma intrebati cine ce si cum despre aceasta federatie). Ca si postament propun locul ramas liber in fata fostei Casa Scanteii (actuala Casa a Presei) acolo unde odinioara salasuia statuia lui Lenin.

Mesajul acesta nu s-a vrut a fi atac la vreo persoana anume (fizica sau juridica) si... orice coincidenta cu nume (sigle) aflate in discutie este... pur intamplatoare. :lol:
Bucuresti

Scrie răspuns