Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 12 Ian 2009, 19:02

Este punctul tau de vedere.

Am sa va dau o veste trista. Din informatii de la inalt nivel am aflat ca noul sef de la ANPA vrea sa reinfinteze CNAFP. Procedura este foarte simpla. Urmeaza ca OUG 23/2008 sa fie respinsa la vot de Camera Deputatilor. Pe cale de consecinta va reveni in vigoare Legea nr. 192/2001. V-ati bucurat degeaba.

In ceea ce ne priveste, vom milita pentru o lege coerenta pentru pescuit sportiv. Pacat de timpul irosit. Banii platiti la trezorerie pot fi restituiti.

genu
veteran
veteran

Mesaj de genu » 12 Ian 2009, 19:42

De 3 ani de cand te-ai inscris pe forum nu sti sa dai o veste buna :cry: . Nici sa raspunzi concret la intrebari :shock: . Ti-am mai spus ca mai bine platesc 10 milioane/permis numai sa nu fiu asociat cu nimeni . Fati legile dupa bunul plac in Alba , dar lasa dreq restul pescarilor sa traiasca linistiti . Nu de alta dar deja e prea de tot ce faci tu !

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 12 Ian 2009, 19:45

Deocamdata vorbim pe baza legii in vigoare. Informatiile le lasam in seama altora, de genul "Ardeleanu". 8) Asa "opera" si Vadim, cu informatii din stele, si a ramas cu stelele. :lol:
Ps: banii de la trezorerie pot fi restituiti pe baza unei "informatii"?? "Doamna, va rog sa imi restituiti suma de 30 lei, deoarece am primit o informatie importanta!" Hai ca asta e tare!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 12 Ian 2009, 20:31

apsalba scrie:Este punctul tau de vedere.

Am sa va dau o veste trista. Din informatii de la inalt nivel am aflat ca noul sef de la ANPA vrea sa reinfinteze CNAFP. Procedura este foarte simpla. Urmeaza ca OUG 23/2008 sa fie respinsa la vot de Camera Deputatilor. Pe cale de consecinta va reveni in vigoare Legea nr. 192/2001. V-ati bucurat degeaba.

In ceea ce ne priveste, vom milita pentru o lege coerenta pentru pescuit sportiv. Pacat de timpul irosit. Banii platiti la trezorerie pot fi restituiti.

rolandpopcev
junior
junior

nu coane,voi plati ce trebuie platit!

Mesaj de rolandpopcev » 12 Ian 2009, 20:35

feugen scrie:In alta ordine de idei, tu (SENIOR) vei fi vreodata pensionar? Oare atunci cum vei proceda? Ii vei "besteli" pe cei care au avut "privilegiul" sa ti-o ia inainte?
V-ati invatat majoritatea la mocca! daca vreti un permis de la stat,atunci platiti. ce-ati zice daca : datorita imputinarii surselor de hrana pe plan global statul ar interzice definitiv pescuitul persoanelor fizice? asa ca lasati-o balta si daca vreti veva in schimb,platiti,ca la gratis .... :!: :idea: 8)

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 12 Ian 2009, 20:36

@ apsalba ............vom milita ,suna c am rau,iar marea majoritate de pe forum,vrem, un singur lucru:sa pescuim"SA PESCUIM"...LIBERI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si unde este cazul,sa se faca si aps......................,daca este cazul........

sebi/7
veteran
veteran

Re: nu coane,voi plati ce trebuie platit!

Mesaj de sebi/7 » 12 Ian 2009, 20:41

SENIOR scrie:
feugen scrie:In alta ordine de idei, tu (SENIOR) vei fi vreodata pensionar? Oare atunci cum vei proceda? Ii vei "besteli" pe cei care au avut "privilegiul" sa ti-o ia inainte?
V-ati invatat majoritatea la mocca! daca vreti un permis de la stat,atunci platiti. ce-ati zice daca : datorita imputinarii surselor de hrana pe plan global statul ar interzice definitiv pescuitul persoanelor fizice? asa ca lasati-o balta si daca vreti veva in schimb,platiti,ca la gratis .... :!: :idea: 8)
sa mor de te mint...@senior, esti din ce in ce mai tare!!!!!! :lol: :lol: :lol:

"V-ATI INVATAT LA MOCCA".... care.."v-ati"? :? :shock: :x ca nu'sh de ce...da' am impresia ca marea majoritate a celor de aici umbla cu permise...

cred ca te refereai la ai batrani, nu? nu cred ca la noi...ca ar fi trebuit sa te contrazic :wink:
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 12 Ian 2009, 20:46

Cu parere de rau dar nu ma pot abtine! Asta este una din profetiile lui Nostradamus? Sau de la Mama Omida?Doamneee pana unde pot merge unii :lol: :lol: :lol: E adevarat ca traim in Romanica dar dati-mi voie sa va spun ca asta e cea mai buna gluma pana acum pe 2009 :wink: Sunt curios daca o sa creada cineva bazaconia asta :roll: Chiar daca se abroga OUG 23/2008, nu are cum sa se revina la vechea legislatie pentru ca nu mai este de actualitate. NEVER! Acum suntem in UE iar legile trebuiesc facute in concordanta cu precizarile UE. La revedere si va adresez rugamintea: nu ne mai dezinformati sau daca o faceti, faceti-o in asa fel incat sa o credeti si dvs.!
Fir intins!;-)

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 12 Ian 2009, 20:50

@SENIOR, junior,mocca este o cafea, pe care, o beau" aia" pe care tu consideri,ca nu au nici un merit, nici un drept!........rong,moca=moaca,este ce ai vrut tu sa spui!Poate ne muta cineva pe "cafenea",ca sunt multe de spus!
PS nu sunt pensionar ,dar o sa fiu peste fro 8 ani,iar dupa 90 am avut minim2 permise intr un an!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asa ca ..................tacere!

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 12 Ian 2009, 20:59

Maaama, ce misto!! Inseamna ca o sa avem din nou cei trei gestionari: CNAFP, RNP si ARBDD. Si Romsilva o sa gestioneze din nou apele de munte, si-o sa fie tare de tot. Nea Fane, esti extraordinar omule!Ce vesti minunate ne dai.
Nu-ti spuneam eu ca , intr-o forma sau alta, Romsilva o sa revina pe apele de munte, pentru a se aplica intocmai prevederile Codului Silvic. Si cum ramane cu razboiul pe care-l duci de ani buni? Cum ramane cu maretul plan de reorganizarea a pescuitului recreativ/sportiv.

Pana una alta avem in vigoare:
- OU 23/2008
- OM 753/2008
- HG 1016/2008

APS Alba si toate celelalte asociatii afiliate la FNPSR au sansa istorica de a demonstra ca nu doresc inregimentarea obligatorie in asociatii facand presiuni la ANPA si la MADR pentru eliberarea la liber a permiselor de pescuit. Este singura sansa de a produce o curatire a asociatiilor. Asta este varianta logica prin care sa provocati desfiintarea AJVPS-urilor sau macar restructurarea lor profunda. Demonstrati ca sunteti altceva decat AGVPS.

Pentru toti cei care platiti taxa pentru permisul de pescuit la trezorerie:
Am avut astazi o serie de consultari cu doi avocati specializati pe contencios administrtiv. Din punctul lor de vedere este absolut obligatoriu ca sa depuneti la sediile ANPA toata documentatia necesara pentru eliberarea permisului de pescuit, astfel:
- cerere eliberare permis in care se invoca OU23/2008, OM 753/2008, HG 1016/2008
- copie CI sau BI
- foaia de varsamant de la trezorerie

La acestea se poate adauga adeverinta de elev sau student, cuponul de pensie, acte care dovedesc gradul de invaliditate etc.
Se vor constitui doua dosare, unul se depune la ANPA, iar celalalt ramane la solicitant.

Obligatoriu pe cererea care ramane la solicitant trebuie sa apara numarul de intrare de la registratura de la ANPA.
Daca in termen de 30 zile nu se primeste un raspuns de la aceasta institutie publica( ANPA) , conform legii 486/2003 privind procedura aprobarii tacite, se considera ca cererea a fost aprobata. In felul acesta aveti permis de pescuit recreativ/sportiv chiar daca nu aveti fizic permisul ANPA.

In rest numai de bine si nu va luati dupa nea Fane Popescu!!

Scrie răspuns