Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
tot ca sa fiu on-topic, iti spun ca permisul pe 2009 nu va fi valabil pe Sacalaia. Asta pentru ca acest lac nu face parte din "apele publice" ci are un regim special. Este rezervatie naturala si este in grija Academiei Romane. Nu stiu care este relatia dintre Academie si Energofish pentru 2009.doc scrie: ca sa fiu in topic,stie cineva ce regim o sa aiba Sacalaia anu asta?
@ Miky
ma alatur si eu lui razvan; ai mare dreptate
P.S. daca o sa fie musai sa aderam la o asociatie pt obtinerea permisului de pescuit sportiv/recreativ, atunci tot ne ramane o portita de scapare: obtinem adeverinte de elevi
, studenti sau pensionari
Desi nu prea cred sa fie nevoie de alte artificii.
ma alatur si eu lui razvan; ai mare dreptate

P.S. daca o sa fie musai sa aderam la o asociatie pt obtinerea permisului de pescuit sportiv/recreativ, atunci tot ne ramane o portita de scapare: obtinem adeverinte de elevi

Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
moaaama, unde dai si unde crapa!
titlul topicului era despre permise si s-a ajuns la impartirea averilor statului! mishto!
acuma nu ca nu ma distrez, dar n-ar trebui sa respectam si subiectul?
in rest, numai de bine! :-bd
titlul topicului era despre permise si s-a ajuns la impartirea averilor statului! mishto!
acuma nu ca nu ma distrez, dar n-ar trebui sa respectam si subiectul?

in rest, numai de bine! :-bd
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
luci_t scrie:Din postarea initiala asa s-a inteles, cand ati vorbit la persoana intai " eu mai stau 1(un)singur minut in FNPSR " eu asa am ineles. Si erau niste chestii care nu se potriveau: ca persoana fizica nu puteti face parte din fnpsr, si ca reprezentant al unei asociatii nu puteti lua intr-un munut o decizie de acest fel decat daca ce spuneti d-voastra este litera de lege in respectiva asociatie.apscaras scrie:asociatia APS CARAS nu este plantatia mea,si eu tai si spanzur,hai sa fim seriosiluci_t scrie: dl-e "apscaras" am neshte intrebari:
1.d-voastra postati in nume propriu sau in numele asociatiei de pescuit sportiv caras??
2.Sau ce spuneti d-voastra e litera de lege in cadrul asociatiei de pescuit sportiv pe care o reprezentanti?
fire intinse

Si inca ceva! Nu este on topic dar are legatura cu subiectul

Fir intins!;-)
de chestia asta unele persoane care sustin asocierea au uitat. Si e vorba de permis nu carnet de membru al unei asociatii de profiladitoader scrie:Am gasit pe undeva chestia asta: "- pescar sportiv = persoană fizică care practică pescuitul recreativ/sportiv în baza unui permis;"Pare interesant si parca mai reduce din necunoscute nu-i asa?
Primul peste: http://www.youtube.com/watch?v=pSU9pOyeZ9k
- Ionut Petrea
- veteran
Multumesc mult de raspunsaditoader scrie:Salut! vezi aici:http://www.anpa.ro/index.php?v=contact&id=2badboy69on scrie:Daca eu sunt din Onesti(jud. Bacau),cum imi pot procura si eu permis ANPA ?Trebuie musai sa merg pana la Iasi/Galati ?Daca am drum in Bucuresti imi pot lua direct de acolo?Ma scuzati
Bacau= punct de lucru:I.T.R.S.V. Str. Trotus nr.5, telefon 0747.287.456,
inspector piscicol: Vega Nicolae! Sper sa-ti fie de folos si... fir intins!![]()
Intotdeauna C&R
deci ajvps nu si mai baga nasu.e bine.MihaiV scrie:tot ca sa fiu on-topic, iti spun ca permisul pe 2009 nu va fi valabil pe Sacalaia. Asta pentru ca acest lac nu face parte din "apele publice" ci are un regim special. Este rezervatie naturala si este in grija Academiei Romane. Nu stiu care este relatia dintre Academie si Energofish pentru 2009.doc scrie: ca sa fiu in topic,stie cineva ce regim o sa aiba Sacalaia anu asta?
multumesc pt raspuns!
-
- veteran
@apsalba
Sper ca salariile si bursele pe care le impartiti cu generozitate nu sunt pe acelasi stat de plata cu banii pe care i-ati promis pentru "amarata voastra populare"(va citez) si de care a-ti uitat.
In al doilea rand nu stiu de ce comparatia cu AJVPS va deranjeaza,din pct.meu de vedere, parca sunteti in oglinda.
Sper ca salariile si bursele pe care le impartiti cu generozitate nu sunt pe acelasi stat de plata cu banii pe care i-ati promis pentru "amarata voastra populare"(va citez) si de care a-ti uitat.

In al doilea rand nu stiu de ce comparatia cu AJVPS va deranjeaza,din pct.meu de vedere, parca sunteti in oglinda.