Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 12 Ian 2009, 13:36

Miky, respectele mele pentru aceasta radiografie a situatiei actuale a pescuitului din Romania. Exact asa stau lucrurile. 8)
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

MihaiV
Moderator
Moderator

Mesaj de MihaiV » 12 Ian 2009, 13:52

doc scrie: ca sa fiu in topic,stie cineva ce regim o sa aiba Sacalaia anu asta? :!:
tot ca sa fiu on-topic, iti spun ca permisul pe 2009 nu va fi valabil pe Sacalaia. Asta pentru ca acest lac nu face parte din "apele publice" ci are un regim special. Este rezervatie naturala si este in grija Academiei Romane. Nu stiu care este relatia dintre Academie si Energofish pentru 2009.

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 12 Ian 2009, 13:53

@ Miky
ma alatur si eu lui razvan; ai mare dreptate :respekt:
P.S. daca o sa fie musai sa aderam la o asociatie pt obtinerea permisului de pescuit sportiv/recreativ, atunci tot ne ramane o portita de scapare: obtinem adeverinte de elevi :roll: , studenti sau pensionari :lol: Desi nu prea cred sa fie nevoie de alte artificii.

sebi/7
veteran
veteran

Mesaj de sebi/7 » 12 Ian 2009, 14:33

moaaama, unde dai si unde crapa!
titlul topicului era despre permise si s-a ajuns la impartirea averilor statului! mishto!
acuma nu ca nu ma distrez, dar n-ar trebui sa respectam si subiectul? :D
in rest, numai de bine! :-bd
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!

aditoader
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de aditoader » 12 Ian 2009, 15:07

luci_t scrie:
apscaras scrie:
luci_t scrie: dl-e "apscaras" am neshte intrebari:
1.d-voastra postati in nume propriu sau in numele asociatiei de pescuit sportiv caras??
2.Sau ce spuneti d-voastra e litera de lege in cadrul asociatiei de pescuit sportiv pe care o reprezentanti?
asociatia APS CARAS nu este plantatia mea,si eu tai si spanzur,hai sa fim seriosi
Din postarea initiala asa s-a inteles, cand ati vorbit la persoana intai " eu mai stau 1(un)singur minut in FNPSR " eu asa am ineles. Si erau niste chestii care nu se potriveau: ca persoana fizica nu puteti face parte din fnpsr, si ca reprezentant al unei asociatii nu puteti lua intr-un munut o decizie de acest fel decat daca ce spuneti d-voastra este litera de lege in respectiva asociatie.
fire intinse
:lol: :lol: :lol: No ofence!Parca mai zicea cineva ca-si va da demisia in 5 (cinci) minute daca se intampla... (nu mai tin minte ce chestie) :roll: .
Si inca ceva! Nu este on topic dar are legatura cu subiectul :wink: Am gasit pe undeva chestia asta: "- pescar sportiv = persoană fizică care practică pescuitul recreativ/sportiv în baza unui permis;"Pare interesant si parca mai reduce din necunoscute nu-i asa?
Fir intins!;-)

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 12 Ian 2009, 15:23

aditoader scrie:Am gasit pe undeva chestia asta: "- pescar sportiv = persoană fizică care practică pescuitul recreativ/sportiv în baza unui permis;"Pare interesant si parca mai reduce din necunoscute nu-i asa?
de chestia asta unele persoane care sustin asocierea au uitat. Si e vorba de permis nu carnet de membru al unei asociatii de profil

Ionut Petrea
veteran
veteran

Mesaj de Ionut Petrea » 12 Ian 2009, 15:32

aditoader scrie:
badboy69on scrie:Daca eu sunt din Onesti(jud. Bacau),cum imi pot procura si eu permis ANPA ?Trebuie musai sa merg pana la Iasi/Galati ?Daca am drum in Bucuresti imi pot lua direct de acolo?Ma scuzati
Salut! vezi aici:http://www.anpa.ro/index.php?v=contact&id=2
Bacau= punct de lucru:I.T.R.S.V. Str. Trotus nr.5, telefon 0747.287.456,
inspector piscicol: Vega Nicolae! Sper sa-ti fie de folos si... fir intins! 8) :wink:
Multumesc mult de raspuns
Intotdeauna C&R

doc
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de doc » 12 Ian 2009, 16:20

MihaiV scrie:
doc scrie: ca sa fiu in topic,stie cineva ce regim o sa aiba Sacalaia anu asta? :!:
tot ca sa fiu on-topic, iti spun ca permisul pe 2009 nu va fi valabil pe Sacalaia. Asta pentru ca acest lac nu face parte din "apele publice" ci are un regim special. Este rezervatie naturala si este in grija Academiei Romane. Nu stiu care este relatia dintre Academie si Energofish pentru 2009.
deci ajvps nu si mai baga nasu.e bine.

multumesc pt raspuns!

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 12 Ian 2009, 16:48

Nu te grabi ca-si baga nasul mai putin adinc.... :lol: :lol:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Ian 2009, 17:18

@apsalba
Sper ca salariile si bursele pe care le impartiti cu generozitate nu sunt pe acelasi stat de plata cu banii pe care i-ati promis pentru "amarata voastra populare"(va citez) si de care a-ti uitat. :lol:
In al doilea rand nu stiu de ce comparatia cu AJVPS va deranjeaza,din pct.meu de vedere, parca sunteti in oglinda.

Scrie răspuns