Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 12 Ian 2009, 21:05

@flydb,diligentele s au facut ,avem printre noi si avocati,asa ca.............!
..............asteptam,provincia!

rolandpopcev
junior
junior

daca statul ne ia banii pe permis si nu face nimic atunci...

Mesaj de rolandpopcev » 12 Ian 2009, 21:12

miky scrie:
apsalba scrie:Tu, care esti profesor, nu ai putea sa ma lamuresti? Nu de alta, dar poate nu mai fac greseli sau poate ma las de treaba daca nu ma pricep.
:D
ba da, as putea incerca... dar mai intai ar trebui sa-mi raspunzi la intrebarea mai veche, la care te-ai fofilat, aia cu "ce este pescuitul sportiv/recreativ, daca nu este un hobby ?" ti-am sugerat si niste raspunsuri, remember ?:
pescuitul recreativ/sportiv este:
a) o meserie / un loc de munca
b) o afacere, sau macar o oportunitate de afacere
c) un mod de subzistenta si supravietuire
d) o datorie patriotica a cetatenilor acestei tari
e) altele ?
nu de alta dar sa stiu de unde sa incep sa-ti explic :D
mai aveai doua incercari... profita ! :D

apsalba scrie:Cine trebuie sa se ocupe de masura aia umana si necesara ca rezultatele se vad. Opinia publica?

Categoric proprietarul, adica administratorul de drept al bogatiei nationale, adica Statul, prin organismele sale abilitate si prin autoritatile centrale si locale, are aceasta datorie in primul rand fata de cetatenii sai contribuabili care il fac sa existe...
atunci cand statul nu se achita de obligatiile sale, cetatenii, prin opinie publica, prin forme de asociere de orice fel, precum si prin alte mijloace, au atat dreptul cat si obligatia morala sa oblige statul sa-si ia in primire sarcinile, si sa se achite de ele: prin legi bune, prin aplicarea lor, prin crearea infrastructurii necesare pentru administrarea bunurilor in numele tuturor cetatenilor sai...
in nici un caz nu este o solutie ca diversele persoane juridice, cum ar fi FNPSR si asociatiile sale, sa se substituie statului, sub masca spiritului civic si patriotic, preluindu-i himeric obligatiile , pentru a-si insusi pe nedrept si atributiile de stapan ale acestuia, cu tendinte de monopol care aduc atingere drepturilor constitutionale ale cetatenilor, altfel buni contribuabili, dar neinrolati in cruciade de-astea fripturiste...
exemplul AGVPSR este destul de concludent pentru ultimii 50-60 de ani... de ce l-am repeta sub denumirea de FNPSR ?
sa facem noi pescarii!!!! SI REPET:K PERS. FIZICA NU POTI FACE NIMIC! CE-I ASA GREU DE INTELES? KND VEDETI K STATUL NUMAI IA BANII SI NU FACE NIMIC PT. APELE NOASTRE! Pe de alta parte,daca va repugna asa de mult ideea asocierii noastre pt. cadrul legal necesar actiunilor cu specific,ia sa va vad eu vajnici pescari cum dati din buzunar si faceti repopulari,cum dati din maini si din picioare si curatati saptamanal apele si malurile lor,cum va-narmati cu CE VRETI si mergeti noapte la prins de braconieri!!! Si totodata sa-i trageti la raspundere pe cei CARE-A R FI TREBUIT SA FACA ASTA SI N-AU FACUT-O,FIIND SARCINI DE SERVICIU?!?!?!?!? CE TOT POSTATI AIUREA PE SITE? VEDETI-VA DOM'LE DE TREABA ACASA LA GURA SOBEI SI FERITI-VA-N WEEK-ENDURI SA NU CUMVA SA VA-NTALNITI CU BRACONIERII NOAPTEA LA 04 CAND MERGETI LA PESTE VARA SI VA CARABANESTE DE-ACOLO CU AMENINTAREA CU MOARTEA.... :!: :!: :!: :!: :idea: 8)

rolandpopcev
junior
junior

CORECT!

Mesaj de rolandpopcev » 12 Ian 2009, 21:15

aditoader scrie:
luci_t scrie:
apscaras scrie: asociatia APS CARAS nu este plantatia mea,si eu tai si spanzur,hai sa fim seriosi
Din postarea initiala asa s-a inteles, cand ati vorbit la persoana intai " eu mai stau 1(un)singur minut in FNPSR " eu asa am ineles. Si erau niste chestii care nu se potriveau: ca persoana fizica nu puteti face parte din fnpsr, si ca reprezentant al unei asociatii nu puteti lua intr-un munut o decizie de acest fel decat daca ce spuneti d-voastra este litera de lege in respectiva asociatie.
fire intinse
:lol: :lol: :lol: No ofence!Parca mai zicea cineva ca-si va da demisia in 5 (cinci) minute daca se intampla... (nu mai tin minte ce chestie) :roll: .
Si inca ceva! Nu este on topic dar are legatura cu subiectul :wink: Am gasit pe undeva chestia asta: "- pescar sportiv = persoană fizică care practică pescuitul recreativ/sportiv �n baza unui permis;"Pare interesant si parca mai reduce din necunoscute nu-i asa?
DAR UNII.... :idea:

rolandpopcev
junior
junior

SO PE EI?

Mesaj de rolandpopcev » 12 Ian 2009, 21:31

adiwolf scrie:gata baieti,

lasati-l in plata domnului pe senior si pensionarii lui,nu merita si nu face nimic altceva decat sa deturneze topicul de la adevaratul subiect.
de maine incepe o noua saptamana de lucru,deci institutiile statului sunt deschise si angajatii acestora sunt la lucru,asa ca .....................so pe ei :lol:
IA SA VEDEM: CU CE,CUM SI MAI ALES PE CINE SI DE CE? :!: :?: :idea: 8)

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 12 Ian 2009, 21:35

@senior,tot ce spui in subsidiar ,ar trebui sa faca parte din "educatie",a noastra a tuturor!Asta cu braconajul este "FRECTIE",la greu,ma indoiesc ca fro aps,de aiurea, va putea face fata,iti spun din experienta(dintr o ,asa zisa, cauza ,nu am mai fost in delta de 5 ani,sfintu.Acest, cancer,la cele mai inalte niveluri,fac legea..Local da ,poate ai dreptate ca si apsalba,face ceva fata de restul!Eu,am o casa la 50-60 m de un lac,lac pentru care era sa ma excluda din p..,de 10 ani ma lupt cu "cetateni"ca nu pot sa le spun altfel!!!...si CANCI! 112,etc,etc,etc,nimic,nimic,nimic! Asocierea trebuie sa merite!!!!!!!!!!!!!!!,dar nu totdeauna este necesara!.......parerea mea!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 12 Ian 2009, 21:41

@adiwolf,pe senior,junior il lasam unde vrei tu,dar ei"pensionarii",multi sunt ai nostri!....................si ne lovim de ei ,fie ca vrem,fie ca nu vrem!....

rolandpopcev
junior
junior

Sti cum o faci sa merite?

Mesaj de rolandpopcev » 12 Ian 2009, 21:42

DidelPro scrie:@senior,tot ce spui in subsidiar ,ar trebui sa faca parte din "educatie",a noastra a tuturor!Asta cu braconajul este "FRECTIE",la greu,ma indoiesc ca fro aps,de aiurea, va putea face fata,iti spun din experienta(dintr o ,asa zisa, cauza ,nu am mai fost in delta de 5 ani,sfintu.Acest, cancer,la cele mai inalte niveluri,fac legea..Local da ,poate ai dreptate ca si apsalba,face ceva fata de restul!Eu,am o casa la 50-60 m de un lac,lac pentru care era sa ma excluda din p..,de 10 ani ma lupt cu "cetateni"ca nu pot sa le spun altfel!!!...si CANCI! 112,etc,etc,etc,nimic,nimic,nimic! Asocierea trebuie sa merite!!!!!!!!!!!!!!!,dar nu totdeauna este necesara!.......parerea mea!
Faci mai omule oficial invitatie organelor legii la control si sa-l vad eu pe=al sef da post(+G.M. si jand.) ca-mi spune ca nu vine knd il filmeaza-n direct atat as. cat si tv? :?: :!: :idea: 8)

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 12 Ian 2009, 21:44

............am uitat,sunt parintii, nostri,fie ca sunt pescari ,fie ca nu!

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 12 Ian 2009, 21:49

@frate senior ,braconajul nu este heroina ,vorbesti din carti(sorry),ma stiu militieni si uni braconieri, care scriu aici pe forum, mai ceva ca pe, iliescu!!!!!!!!!!!!.............nu ma cunosti,si nu ai citit "AICI"!

rolandpopcev
junior
junior

Serios?

Mesaj de rolandpopcev » 12 Ian 2009, 21:50

sebi/7 scrie:
SENIOR scrie:
feugen scrie:In alta ordine de idei, tu (SENIOR) vei fi vreodata pensionar? Oare atunci cum vei proceda? Ii vei "besteli" pe cei care au avut "privilegiul" sa ti-o ia inainte?
V-ati invatat majoritatea la mocca! daca vreti un permis de la stat,atunci platiti. ce-ati zice daca : datorita imputinarii surselor de hrana pe plan global statul ar interzice definitiv pescuitul persoanelor fizice? asa ca lasati-o balta si daca vreti veva in schimb,platiti,ca la gratis .... :!: :idea: 8)
sa mor de te mint...@senior, esti din ce in ce mai tare!!!!!! :lol: :lol: :lol:

"V-ATI INVATAT LA MOCCA".... care.."v-ati"? :? :shock: :x ca nu'sh de ce...da' am impresia ca marea majoritate a celor de aici umbla cu permise...
K si eu am,dar pe unde pescuiti dom'le de nu vedeti k cel putin 50 la suta din cei de pe balti o fac fara?! Daca nu vreti as.,fa-i dom'le praf tu pe-aia,sa te vad,poti???+aia cu plasele,curentul,carbitul si t'-le muma-n c-r ce mai folosesc!!!!
cred ca te refereai la ai batrani, nu? nu cred ca la noi...ca ar fi trebuit sa te contrazic :wink:
:!: :?: :!: :idea: 8)

Scrie răspuns