Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 12 Ian 2009, 21:57

@senior,sa nu te superi am stat 1(unu)an in orasul tau ,sa nu te superi, are 2(doua )strazi ,BUCURESTI,si cea care vi din poiana,atit,si merge sa suni la seful de post.Aici in buc.sunt o miecinzecidemii,de sefi de post ,nu prea stiu unde sa sun!?................daca afli ceva !?...da mi un semnal,cit de mic!

rolandpopcev
junior
junior

Sa-i lasam? Ca sunt ai nostrii? OK!!!

Mesaj de rolandpopcev » 12 Ian 2009, 22:00

DidelPro scrie:@adiwolf,pe senior,junior il lasam unde vrei tu,dar ei"pensionarii",multi sunt ai nostri!....................si ne lovim de ei ,fie ca vrem,fie ca nu vrem!....
Dar daca le dam gratuitatea asta,ia cheama-i si-o zi pe sapt. la curatenie pe maluri si pe apa,la caraule orgasnizate noaptea pt. prinderea braconierilor,sa faca donatii anuale pt. repopulari....Sa vezi cum brusc ti-aduc certificate medicale si nu mai dai de ei pt. restul alea..... :!: :idea: 8)

pensionaru
veteran
veteran

Re: Sa-i lasam? Ca sunt ai nostrii? OK!!!

Mesaj de pensionaru » 12 Ian 2009, 22:05

SENIOR scrie:
DidelPro scrie:@adiwolf,pe senior,junior il lasam unde vrei tu,dar ei"pensionarii",multi sunt ai nostri!....................si ne lovim de ei ,fie ca vrem,fie ca nu vrem!....
Dar daca le dam gratuitatea asta,ia cheama-i si-o zi pe sapt. la curatenie pe maluri si pe apa,la caraule orgasnizate noaptea pt. prinderea braconierilor,sa faca donatii anuale pt. repopulari....Sa vezi cum brusc ti-aduc certificate medicale si nu mai dai de ei pt. restul alea..... :!: :idea: 8)
Hai sa mori tu!
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 12 Ian 2009, 22:09

@frate, senior ,tu nu ai nici un pensionar, in familie.Unul la 65-70 de ani,care il trimiti la pescuit si el iti aduce piine!............esti,de numa, numa,iti doresc,"SA AIVA OCHIUL CIT MASLINA",lasai in durerea lor!!!!!!!!!!!!!!!!!

rolandpopcev
junior
junior

DA DE CE?

Mesaj de rolandpopcev » 12 Ian 2009, 22:16

DidelPro scrie:@senior,sa nu te superi am stat 1(unu)an in orasul tau ,sa nu te superi, are 2(doua )strazi ,BUCURESTI,si cea care vi din poiana,atit,si merge sa suni la seful de post.Aici in buc.sunt o miecinzecidemii,de sefi de post ,nu prea stiu unde sa sun!?................daca afli ceva !?...da mi un semnal,cit de mic!
DE CE,SE PESCUIESTE ILEGAL DE PE INTERCONTINENTAL? 8)

rolandpopcev
junior
junior

BA AM,4!

Mesaj de rolandpopcev » 12 Ian 2009, 22:19

DidelPro scrie:@frate, senior ,tu nu ai nici un pensionar, in familie.Unul la 65-70 de ani,care il trimiti la pescuit si el iti aduce piine!............esti,de numa, numa,iti doresc,"SA AIVA OCHIUL CIT MASLINA",lasai in durerea lor!!!!!!!!!!!!!!!!!
ASA E! ADUCE PAINE-N CASA!NORMAL,DACA MERGE ZILNIC CA ARE GRATUITATE PE TREN SI IA TOT CE PRINDE...GE CE NU LE ALOCATI SI-O COTA LEGALA DE LA CHERHANA? :?: :!: :idea: 8)

Petre D.
junior
junior

Mesaj de Petre D. » 12 Ian 2009, 22:59

Fratilor degeaba discutati voi aprins si va contraziceti. Cert este ca noi nu putem sa ne opunem tutror braconierilor, care poate sunt in numar mai mare decat noi..platitorii. Si acum ca taxa este de numai 30 lei o sa fie o bataie de joc pentru ca nimeni nu o sa mai administreze nici un fel de apa, fie ea statatoare fie ea curgatoare nu ca ar fi adiministrat-o mai bine innainte, dar atunci macar de bine de rau tot te mai intalneai cu cineva care te intreba de permis si se mai gaseau cativa care se zbateau pe ici pe colo pentru apele curgatoare. Acum o sa fie prapad, in cativa ani de zile o sa ne ducem sa ne cumparam pestisori de la pet shop ca sa avem ce pescui, acasa in lighean cu un fir de ata si un bold indoit. Deci cand intalniti braconieri sau pescari care abuzeaza filmatii, fotografiatii, sunati organele legii si incercati sa faceti ceva, ca acum intr-adevar apele din Romania au ramas in plata Domnului.
Trist.....dar adevarat. :(

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 12 Ian 2009, 23:01

DidelPro scrie:@senior,sa nu te superi am stat 1(unu)an in orasul tau ,sa nu te superi, are 2(doua )strazi ,BUCURESTI,si cea care vi din poiana,atit,si merge sa suni la seful de post.Aici in buc.sunt o miecinzecidemii,de sefi de post ,nu prea stiu unde sa sun!?................daca afli ceva !?...da mi un semnal,cit de mic!
Tot nu vad relevanta numarului de strazi in discutie!
PS: Inseamna ca nu prea ai iesit din casa daca ai vazut numai doua strazi. Vezi ca sefii de post sunt la tara, sau in mediul rural, ca sa ma intelegi mai bine. :twisted:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 12 Ian 2009, 23:09

@danbobei,nu este nici o relevanta el=brasov ,eu=bucuresti(acum),in urma (aiurea),(fara,suparare),este o singura problema:pensionari(asocierea),puteti sa va ginditi (mult )eu va parasesc ma uit la inestimabilul:snooker!!!!!!!!!

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 12 Ian 2009, 23:12

brasovul are 2 strazi huh ?! :lol: :lol:

Scrie răspuns