Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Ian 2009, 10:03

off topic:
Va rog sa lasati polemicile astea "teritoriale" care nu-si au rostul.
Pe toti ne intereseaza pescuitul si pe marea majoritate sa putem sa cumparam permisul de pescuit fara a fi obligati sa facem parte dintr-o asociatie de profil.
on topic:
s-a terminat tiparirea permiselor de pescuit pe 2009?

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 13 Ian 2009, 10:07

luci_t scrie:off topic:
Va rog sa lasati polemicile astea "teritoriale" care nu-si au rostul.
Pe toti ne intereseaza pescuitul si pe marea majoritate sa putem sa cumparam permisul de pescuit fara a fi obligati sa facem parte dintr-o asociatie de profil.
on topic:
s-a terminat tiparirea permiselor de pescuit pe 2009?
Ai stofa de moderator!

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 13 Ian 2009, 10:31

@ fishi
nu-i vorba de asta, dar pe noi ne intereseaza pescuitul si tot ce tine de el. Dar a venit "consateanul" tau (senior) si a transformat topicul in balacareala. Dimineata cand am deschis calculatorul am (re)citit o gramada de subiecte prin amabilitatea lui, fara a putea sa inteleg ce vrea sa spuna.
Si asa se duce pe pluta si topicul asta...

PODOSU DOREL
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de PODOSU DOREL » 13 Ian 2009, 11:44

@ apsalba

"Am sa va dau o veste trista. Din informatii de la inalt nivel am aflat ca noul sef de la ANPA vrea sa reinfinteze CNAFP. Procedura este foarte simpla. Urmeaza ca OUG 23/2008 sa fie respinsa la vot de Camera Deputatilor. Pe cale de consecinta va reveni in vigoare Legea nr. 192/2001. V-ati bucurat degeaba. "

ca sa fi si mai bucuros am sa-ti spun ca desi eu sint pt posibilitatea de a cumpara permise fara sa fiu obligat sa ma inscriu intr-o asociatie cred ca si anul acesta se vor elibera ffff multe prin asociatii deci se vor semna acele "adeziuni" de care faci atita caz.Orcum vor fi si anul acesta semnate "de bunavoie si siliti de imprjurari"

prin faptul ca se pot elibera permise la filialele ANPA si nu prin diverse magazine nu s-a facut decit sa se sporeasca birocratia si sa pierdem mai mult timp pt obtinerea permiselor deci se va cauta metoda cea mai simpla de obtinere a permiselor.

actele normative se pot schmba in fiecare zi si tu suferi mult mai mult decit mine cind un act nu corespunde cu asteptarile pe care le avem.

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 13 Ian 2009, 13:55

luci_t scrie:@ fishi
nu-i vorba de asta, dar pe noi ne intereseaza pescuitul si tot ce tine de el. Dar a venit "consateanul" tau (senior) si a transformat topicul in balacareala. Dimineata cand am deschis calculatorul am (re)citit o gramada de subiecte prin amabilitatea lui, fara a putea sa inteleg ce vrea sa spuna.
Si asa se duce pe pluta si topicul asta...
Nu-l cunosc pe ,,senior'' si nu am nici o treaba cu nimeni dar faza cu ,,sefu de post'' m-a disperat la maxim.Ce sa-i faci ,provincialul din mine a rabufnit.Sper sa nu mai am rabufniri din astea....si nici motive!

Scuze pt off topic. :cry:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Ian 2009, 17:18

p5ih0 scrie:brasovul are 2 strazi huh ?! :lol: :lol:
Fericitilor :lol: ,la voi numai ce fluierati in coltul strazii si iese gasca la pescuit.Din toata populatia 90%sunt pescari :lol: ,dar ce e mai important ca toti sunt baieti faini si de viata. :wink: Asta asa sa fiu si eu off topic,ca on topic incep sa se cam discute vorbe :lol: :lol:

DidelPro
veteran
veteran

Mesaj de DidelPro » 13 Ian 2009, 17:33

Fratilor,sper din inima, ca m ati iertat!?Concitadinul vostru, ma facut de, "numa,numa".Asa ca o greseala,recunoscuta este........................X,iertata!
Scuze de off topic.

dan bobei
veteran
veteran

Mesaj de dan bobei » 13 Ian 2009, 18:36

No problem, hai sa trecem peste. Cum ramane, a fost cineva din Bv la sediul ANPA cu chitanta de la trezorerie?

rolandpopcev
junior
junior

da! eu,anul trecut!

Mesaj de rolandpopcev » 13 Ian 2009, 19:11

dan bobei scrie:No problem, hai sa trecem peste. Cum ramane, a fost cineva din Bv la sediul ANPA cu chitanta de la trezorerie?
Dar pun pariu k si acu-mi ia banii daca ma duc! Asa ca ce facem cu permisele? :?: :!: :?: :idea: 8)

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 14 Ian 2009, 10:13

dan bobei scrie:No problem, hai sa trecem peste. Cum ramane, a fost cineva din Bv la sediul ANPA cu chitanta de la trezorerie?
inca nu s-a terminat tiparirea si distribuirea lor in teritoriu...

Scrie răspuns