luci_t scrie:inca nu s-a terminat tiparirea si distribuirea lor in teritoriu...dan bobei scrie:No problem, hai sa trecem peste. Cum ramane, a fost cineva din Bv la sediul ANPA cu chitanta de la trezorerie?

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
luci_t scrie:inca nu s-a terminat tiparirea si distribuirea lor in teritoriu...dan bobei scrie:No problem, hai sa trecem peste. Cum ramane, a fost cineva din Bv la sediul ANPA cu chitanta de la trezorerie?
Tradu te rog ceea ce ai vrut sa spui. Nu stii sa te exprimi decat prin semne?SENIOR scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Culmea e ca stiu la perfectie limbajul mimico-gestual,dar daca aveati cat de cat atentie distributiva zareati si titlul art: ne vor da deci permise si fara asociatii?MihaiV scrie:Tradu te rog ceea ce ai vrut sa spui. Nu stii sa te exprimi decat prin semne?SENIOR scrie:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SENIOR tie de ce iti mai pasa ? tu ziceai oricum zilele trecute, strigand la noi, ca tu vei "merge" cu o asociatie cat mai reprezentativa, obigatoriu din FNPSR, deci iti vei lua permisul de acolo impreuna cu carnetul de membru foarte motivat si implicat... deci pentru tine nu conteaza, tot aia e ...SENIOR scrie: ne vor da deci permise si fara asociatii?![]()
![]()
![]()
![]()
Imi cer mii de scuze. Asa-s io, n-am atentie distributiva, nu cunosc nici limbajul mimico-gestual! Amu cum sa facem sa ne intelegem?SENIOR scrie:Culmea e ca stiu la perfectie limbajul mimico-gestual,dar daca aveati cat de cat atentie distributiva zareati si titlul art: ne vor da deci permise si fara asociatii?![]()
![]()
![]()
![]()