Permisele 2009 valabile doar cele emise de ANPA
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
complicata treaba si in continua schimbare
deci din ce am inteles eu.... cu permisul de la anpa poti pescui in toate apele care nu sunt concesionate; pentru a pescui in cele concesionate trebuie sa fii membru al asociatiei care le are concesionate. ok . intrebarea mea de unde stiu care ape sunt si care nu sunt concesionate? si daca exista mai mult de o asociatie e mai complicat cu care si ale cui sunt
in judetul bacau nustiu decat de ajvps (si tare as vrea sa nu fiu nevoit sa fiu membru la ei
) daca mai stiti vreo asociatie va rog spuneti-mi 

Fac o precizare; ANPA nu arondeaza zone de pescuit, intrucat nu are competente in acest sens. Practicarea pescuitului sportiv pe rauri, lacuri si balti naturale nu este reglementat de OUG 23/2008, ci de alte legi. Cand te duci la ANPA trebuie sa te duci si cu zona pe care vrei sa pescuiesti atribuita in conditiile legii de administratorul acesteia.
Atentie! ANPA nu face contracte cu asociatiile.
PS Sigurul judet cu apele marcate este judetul Alba.
-
- junior
OK!Deci nici ANPA nu arondeaza apele.Atunci cine?
Si ce trebuie sa faci ca sa obtii aceasta arondare?

-
- junior
Va salut nea Fane!
Deci cine le administreaza si cum obtinem arondarea tuturor apelor statului catre un singur organism al pescarilor sportivi pe jud. respectiv?apsalba scrie:Fac o precizare; ANPA nu arondeaza zone de pescuit, intrucat nu are competente in acest sens. Practicarea pescuitului sportiv pe rauri, lacuri si balti naturale nu este reglementat de OUG 23/2008, ci de alte legi. Cand te duci la ANPA trebuie sa te duci si cu zona pe care vrei sa pescuiesti atribuita in conditiile legii de administratorul acesteia.

bogdane, initial asa a fost...dar se pare ca ne-am cam bucurat degeaba; ca orice minune, nu tine mai mult de 3 zile;rbogdan scrie:am si eu o intrebare! sa inteleg ca daca platesc la trezorerie cei 30 de lei o sa pot pescui fara nici o problema in delta?.nu stiu ce sa zic....
probabil se va face in continuare cum s-a facut pina acum, inclusiv in delta.
ca tot veni vorba, stii ceva de V.Uzului? e inghetat, se poate pescui?
ca ma bate-un gind...cu permis sau fara, ca pin' se hotarasc astia cu legile lor, trece sezonu'!

Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!