Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
MihaiV
- Moderator

fff scrie: (ca agvps-isti n-am prea vazut)?
este unul, dar are prea mult bun simt. si mai are si simtul realitatii!

-
fff
- senior

stiu mihai, sunt mai multi, d'aia am zis ca n-am
prea vazut

-
rbogdan
- utilizator nou

-
sincer sa iti spun nu prea m-am mai dus la valea uzului pentru ca se prinde peste mic si in afara de asta nu am mai fost la pescuit de cand am venit din delta in noiembrie. o sa ma interesez daca este inghetat barajul
-
luci_t
- veteran

-
@mino
Ciolanul e destul de mare si decat sa-l piarda mai bine il impart
E o vorba pe la noi:
"fa-te frate cu ..... pana treci puntea" si pare pare ca se intampla cu ajvps-urile si alte asociatii de pescari "independente" in aceasta perioada tulbure
PS Am spus alte asociatii pt ca sunt sigur ca nu toate asociatiile/cluburile sunt de aceeasi parere. Dar ele nu sunt chioscuri pt vandut permise + iluzii
-
sebi/7
- veteran

deci mare tzeapa-n continuare; nu putem pescui legal, ca nu avem cine ne da permis! sa-i mai inteleaga naiba!
si intr-adevar, pentru astia mari, pescarii sportivi sunt cantitati neglijabile, grosul de "material" vine de la asociatiile de pescuit comercial, toata golanimea si toti braconierii care au facut asociatie. Cunosc caz concret in Bacau si sunt convins ca e reala treaba si in alte parti.
astept raspuns bogdane daca poti. Multumesc!
Daca e-e;daca nu e-nu e!!! Asta e!!!
Mai bine mor in picioare decat sa traiesc in genunchi!
-
mino
- senior

luci_t scrie:@mino
la asta ma si refer poate sa zica cine ce vrea.Cine isi taie creanga de sub picioare ?" front comun ?"cu cine si pentru ce ? sa vina cu taxe si mai mari ?
ori pescuitul devine un sport de lux ori braconajul devine sport national ca la aia nu le trebuie permis
dupa cum am spus" Made in Romania "
-
apsalba
- veteran

luci_t scrie:@mino
E o vorba pe la noi:
"fa-te frate cu ..... pana treci puntea" si pare pare ca se intampla cu ajvps-urile si alte asociatii de pescari "independente" in aceasta perioada tulbure
PS Am spus alte asociatii pt ca sunt sigur ca nu toate asociatiile/cluburile sunt de aceeasi parere. Dar ele nu sunt chioscuri pt vandut permise + iluzii
La cine te referi cu ciolanul? La aia care fac benevol o activitate la care voi nici macar nu visati sau la aia care v-au luat banii 60 de ani?
As vrea sa-ti vad reactia cand vom depune proiecte de 30 milioane euro ca tu sa ai unde sa pescuiesti. Ai decenta sa-ti ceri scuze publice atunci? Chiar crezi ca din amarata aia de cotizatie pe care o iau asociatiile de la membri lor se rezolva problemele pescuitului in Romania? Crede-ma deveniti jalnici. Un cor de Cassandre demne de mila. Chiar credeti ca nu se poate si altfel? Sa fie Romania o tara de hoti si chilipirgii? Atunci insemna ca natia asta nu mai are nici-o speranta.
-
luci_t
- veteran

-
@apsalba
d-le popescu, am dat vre-un nume de asociatie/federatie? Ce sariti de parca v-as fi oparit? De ce sa-mi cer scuze? Proiecte si planuri de manajment ati mai depus... chiar m-as bucura sa vi se aprobe. Dar sa-mi cer scuze pt ca poate o sa vi se aprobe un proiect e prea de tot. Ce se mai aude de eliberarea permiselor de pescuit?
D-voastra de ce nu raspundeti direct intrebarilor care va sunt puse?
-
alex&victo
- utilizator nou

am fost ieri la anpa si mi au spus ca permise nu se elibereaza, dar cica s ar putea sa vina pana la sfaritul lunii, daca nu la inceput.
se poate pescui doar cu chitanta achitata la trezorerie, pana la primirea permiselor din partea anpa. intradevar se pot skimba multe lucruri mai ales acum dupa formarea noului guvern, dar simplul functionar de la anpa nu poate sa spuna mai multe pt ca nici el nu stie
-
apsalba
- veteran

luci_t scrie:@apsalba
d-le popescu, am dat vre-un nume de asociatie/federatie? Ce sariti de parca v-as fi oparit? De ce sa-mi cer scuze? Proiecte si planuri de manajment ati mai depus... chiar m-as bucura sa vi se aprobe. Dar sa-mi cer scuze pt ca poate o sa vi se aprobe un proiect e prea de tot. Ce se mai aude de eliberarea permiselor de pescuit?
D-voastra de ce nu raspundeti direct intrebarilor care va sunt puse?
Ar fi trebuit sa dai, intrucat ma simt ofensat atata timp cat ceea ce fac o fac pe timpul, munca si banii mei. Nu am un singur proict aprobat, am mai multe, dar am si actiuni cum ar fi tabere cu cercetasii cu care am adunat gunoiele lasate de domnii pescari ''sportivi'' si pe care le-am platit din banii mei. Da si tu de mancare la 80 de copii 10 zile pe banii tai si ai tot dreptul sa bagi de vina. Generalizarile sunt periculoase. Vorbeste la concret.