Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
MihaiV
- Moderator

Cu asta:
apsalba scrie:MihaiV,
Una din obligatiile din contract este chiar aceasta. Citez:
Cap 6.2 lit. o Sa amenajeze la cererea gestionarului, cu respectarea prevederilor legale, si sa intretina piste pentru practicarea pescuitului sportiv de competitie.
Sti foarte bine cum trebuie procedat in asemenea cazuri (proiect, avize, cheltuieli). CNAFP transfera cu buna stiinta spre asociatii activitati pe care stie ca foarte multe dintre ele nu le pot indeplini. Ce ar fi sa ceara la toate aociatiile sa faca piste de competitii? Noi chiar o sa face probabil in 2007 2 asemenea piste, dar pe domeniul privat al asociatiei, nu pe domeniul public al statului.
Nu mi-ati raspuns la intrebare:
MihaiV scrie:apsalba scrie:... si/sau a pistelor de competitie (Sti vreuna pe domeniul public?)...
Pista de competitie e definita de lege intr-un fel anume?
Intrebarea era foarte simpla si clara. Daca exista definitia pistei de competitii in lege va rog sa imi dati acea definitie. Daca nu exista, atunci recunoasteti ca nu exista. E asa greu?
-
apsalba
- veteran

Prevederile legale pentru pista de competitii nu au cum sa fie definite in legea pescuitului, ci eventual in legea apelor, la capitolul amenajari permise pe cursul apelor.Pista este consacrata ca definitie in pescuitul sportiv si se amenajaja in functie de stilul de pescuit. Parca pescarii de crap amenajaza una la Hobaia.
MihaiV
E adevarat ca va luati permise de la AJVPS Cluj sau AJVPS Bihor?
-
MihaiV
- Moderator

apsalba scrie:Prevederile legale pentru pista de competitii nu au cum sa fie definite in legea pescuitului, ci eventual in legea apelor, la capitolul amenajari permise pe cursul apelor.Pista este consacrata ca definitie in pescuitul sportiv si se amenajaja in functie de stilul de pescuit. Parca pescarii de crap amenajaza una la Hobaia.?
Din moment ce termenul "pista de competitii" nu este definit explicit in lege, eu consider ca orice luciu de apa pe care se desfasoara un concurs este o pista de competitii. In conditiile acestea, avem o multime de piste de competitii in tara.
Ca apele pot fi amenajate si populate mai bine, este o alta problema si sunt de acord ca exista necesitatea acestor actiuni.
apsalba scrie:MihaiV
E adevarat ca va luati permise de la AJVPS Cluj sau AJVPS Bihor?
Va raspund cu placere daca imi spuneti ce legatura are asta cu discutia de fata. Iar raspunsul s-ar putea sa va surprinda. Si atunci cand imi explicati aceasta legatura sa imi spuneti si daca va referiti doar la mine sau la toti membrii asociatiei, precum si daca va intereseaza situatia din 2007, 2006 sau 1993.
Astept aceste lamuriri pentru a da un raspuns corect, fara ocolisuri.
-
apsalba
- veteran

Simplu. Ati declarat ca sunteti club sportiv si in consecinta nu puteti incheia un contract cu statul, nefiind specificati ca persoana juridica in lege.
-
MihaiV
- Moderator

apsalba scrie:Simplu. Ati declarat ca sunteti club sportiv si in consecinta nu puteti incheia un contract cu statul, nefiind specificati ca persoana juridica in lege.
Aratati-mi acea declaratie! De ce induceti lumea in eroare? De obicei veneati si cu citate!
-
Vali Vesa
- utilizator constant

@MihaiV,
Lasa-l Mihai ca e dus, nu mai stie ce sa faca. Simte ca ii fuge pamantul de sub picioare. E naspa rau si multi nu-si dau seama ce fac, inlocuim AGVPS-ul atat de hulit cu alta organizatie monopolista. Dar hidra a inceput de mult sa creasca, acum are deja capete multe, e greu sa le tai pe toate ca scuipa foc si para

-
Pitonu'
- utilizator constant

-
terrybill scrie:EXISTA O CERTITUDINE CA PERMISELE ELIBERATE DE ORIUNDE VOR FI VALABILE PE TOATA TARA PE 2007?
daca da, va rog sa imi spuneti clar, deoarece as vrea sa ma iau in gat cu niste unii care vor veni cu fitze ca nu am permis la ei in jud, si asta cu legea in fata!
acel permis ne va ajuta pe toti f mult, ca unii mai umbla dupa peste te miri unde
asta in cazul in care va fi valabil pe toata tara...
Dupa cate se pare vom afla daca sunt valabile peste tot in tzara tot pe spatele nostru: daca sunt valabile, militzianu' pleaca cu chitantzierul intact, daca nu...buzunaru' nostru va plange

(daca n'apucam sa'i dam pe garla inainte

)
P.S. Totushi, sa presupunem ca's valabile peste tot, asta inseamna ca nu mai tre' sa'mi fac viza de munte shi viza de shes? (sau ape curgatoare shi baltzi in timish shi arad)
Shi nici sa mai dau aia 10 lei nenorocitzi la pol. de frontiera????(mai mult timp pierdut cu pgu' decat bani

)
-
florentiniuga
- junior

-
Pitonu scrie:... Shi nici sa mai dau aia 10 lei nenorocitzi la pol. de frontiera????(mai mult timp pierdut cu pgu' decat bani

)
Pai sper ca pe granita cu Bulgaria s-a cam terminat cu PG-ul. Se numeste ca suntem in UE, nu? Vamesii, in mare parte si-au cam facut bagajele. Granicerii ce sa mai pazeasca? Trebuie sa ma interesez exact si despre asta.
-
terrybill
- veteran

PAI VREAU SA STIU SIGUR! SUNT PERMISELE DATE LA ASOCIATII VALABILE PE TOATA TARA?
CA SA MA IA DE BIP AIA DE VIN LA "CONTROL"!
ASA CA LAMURITI-MA: STIE CINEVA SIGUR?
EU SUNT DEJA INTR-O ASOCIATE PRIVATA, CARE S-A BATUT SI SE MAI BATE CU MONSTRUL AJVPS, ASA CA ...
DACA E SA MA MAI AFILIEZ LA UNA, TRE SA VINA CU CEVA F CONSTRUCTIV, NU CU VORBE GOALE! PANA UNA ALTA, ASOCIATIA DIN CARE FAC PARTE A FACUT CEVA SUPER PALPABIL, SI TOT RESPECTUL PT NOI (SI ULTIMUL PE LISTA EU, EVIDENT...

).
PRIETENII STIU CE E...
scuzati majusculele, erau doar pt primele 3 paragrafe...
-
taicanoe
- veteran

-
Nici vorba sa fie valabile pe toata tara. Nu exista nici o luare de pozitie OFICIALA in acest sens ... doar diverse interpretari ale legii.
S'altare și bunăstare !