Mai atent, te rog, la partea cu scleroza ...apsalba scrie:Probabil ca odata cu varsta vine si scleroza. Daca iti spun care este modalitatea statului de drept, o iei ca o ironie. Statul de drept, conform tuturor uzuantelor democratice, este acela care se bazeaza pe lege. Legea este emanatia unor reprezentanti pe care poporul ii trimite din patru in patru ani sa-l reprezinte.Daca asa au hotarat reprezentantii tai pe care i-ai votat (sa nu spui ca nu ai fost sa votezi), trebuie sa respecti legea, daca te consideri democrat. Am mai spus-a odata pe topic, si o repet. Daca constitutia spune ca dreptul la asociere este liber, toata lumea aplauda; daca aceeasi constitutie spune ca accesul la resursele statului (art.136), se face prin lege, nu este buna constitutia. Ceea ce am vrut sa spun nu a fost o ironie, ci faptul ca de unul singur, nu poti sa rezolvi nimic. Incercati sa depasiti nivelul de mica carcotela pe forumuri si cantariti bine care este cel mai mic rau, pentru ca si cu si fara asociatii nu veti gasi niciodata o solutie ideala. Din punct de vedere, nu al statului, ci al acestei nenorocite birocratii care traieste din bani publici, lipsa de organizare a tuturor categoriilor sociale, indiferent care, este tot ce-si doresc. Ce linistiti au fost cand bateau palma doar cu AGVPS-ul.
accesul la resursele statului (art.136), se face prin lege, dar legea nu are dreptul sa incalce prevederile constitutiei ... sau acum sunt eu vinovat ca aceasta aberatie nu a fost declarata anticonstitutionala de catre cine trebuia ? Si da, am votat, si de aceea am dreptul sa protestez impotriva greselilor pe care le comit cei pe care i-am trimis sa ma reprezinte. ... dar se pare ca tu nu vrei sa se corecteze o greseala evidenta.