Care ,la APS Alba, va costa ...cam cat ?Aaaa si cand pot veni pentru permis ?apsalba scrie:S-a raspuns deja la aceasta intrebare. Nu mai exista diferentieri ses-munte,etc. Exista un singur permis.
permise de pescuit pentru 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- junior
defalcheaza te rog ... cat e permisul, cat e taxa de inscriere in asociatie, cat e cotizatia anuala ... cat e cotizatia pentru membrii asociatiei ... cat la suta din incasarile asociatiei vor merge la federatie ...apsalba scrie:70 ron - salariati
40 ron - pensionari,elevi, studenti, handicapati
S'altare și bunăstare !
-
- senior
Permise de pescuit in anul 2007
Am sunat azi la AJVPS Botosani si am aflat taxele pe anul 2007: 80 RON pentru membrii vechi si 95 RON pentru noii membri, la care se adauga taxa de granita (vreo 5 ron)....
Re: Permise de pescuit in anul 2007
[quote="marcel gheorghita"]Am sunat azi la AJVPS Botosani si am aflat taxele pe anul 2007: 80 RON pentru membrii vechi si 95 RON pentru noii membri, la care se adauga taxa de granita (vreo 5 ron)....[/quote]
Incepind de anul trecut nu se mai plateste taxa de granita in nici o localitate de frontiera. Sunt necesare o copie dupa C.I. si o poza tip pasaport,plus o cerere.
Incepind de anul trecut nu se mai plateste taxa de granita in nici o localitate de frontiera. Sunt necesare o copie dupa C.I. si o poza tip pasaport,plus o cerere.