permise de pescuit pentru 2007
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Mda....e si asta o solutie pentru ascociatii
Avand in vedere ca tot oamenii lor efectueaza controalele...chitantza aceea tzine loc de permis odata ce-i platita....dar...tot nu intzeleg de ce se mishca asa de greoi...cat despre Caras Severin...suntetzi norocoshi...platitzi mai putzin decat Timishenii....
-
- senior
Ai aflat cumva cum arata permisele de munte? Bai baieti, mai cititi legile si dati-le in cap cu chitantele alora care va vand hartii fara nici o valoare. Ati sesizat si voi un inspector piscicol in sensul acesta? Pestele se plimba pe limitele trasate de ggigi stefan cu alde padurarii lui?
Chitantele sa le aratati la neveste, sa nu zica de voi ca ati baut banii; pe rauri se arata permisul. Daca baietii nu va dau permise, va spun eu ce se intampla. Ajvps -urile au invatat o smecherie; iau banii de la fraieri si uita sa mai plateasca taxa de 20 ron la stat pentru fiercare pescar. Misto, nu?
Chitantele sa le aratati la neveste, sa nu zica de voi ca ati baut banii; pe rauri se arata permisul. Daca baietii nu va dau permise, va spun eu ce se intampla. Ajvps -urile au invatat o smecherie; iau banii de la fraieri si uita sa mai plateasca taxa de 20 ron la stat pentru fiercare pescar. Misto, nu?
- exu...
- utilizator constant
Astazi am fo' la AGVPS, pe Mosilor...permisu' pe 2007, va disponibil in 2 sapt, iar costu' acestuia este de 80 RON...am luat si'un nr de tel pt cei interesati...3131573...
Nu's un fan al agevepese'ului, dimpotriva, insa stiu ca vreau sa pescuiesc in regula unde merg, sa nu ma mai ia graniceru' ca "n'am PG" pe anu' in curs...
Daca mai sunt si alte oferte, de la alte asoc din Buc, as fi incantat sa le aflu...
Nu's un fan al agevepese'ului, dimpotriva, insa stiu ca vreau sa pescuiesc in regula unde merg, sa nu ma mai ia graniceru' ca "n'am PG" pe anu' in curs...
Daca mai sunt si alte oferte, de la alte asoc din Buc, as fi incantat sa le aflu...
ÃŽmi plac peştele...
permise de pescuit pentru 2007
Imi poate spune cineva cine are dreptul legal sa elibereze permise de pescuit in judetul Constanta, ca sa stim si noi de unde le putem achizitiona ?
Multumesc anticipat !
Multumesc anticipat !
- mihaimircea
- veteran
PG va fi in vigoare pana la loc comanda, adica pana se schimba legea. Nici graniceru nici ajvps, nici exu si nici bunu simt nu decide. Ci parlamentul. Si probabil ca au alta treaba.AdrianS scrie:Nu inteleg, nu mai este nevoie de PG in zona UE? Eu stiam ca va trebui vizat in continuare...sa nu ma mai ia graniceru' ca "n'am PG" pe anu' in curs...
Si vorba lui Dan, daca nici granicerii n-o sa mai controleze, cine o s-o faca?
Iarna nu-i ca vara.... dar incet incet ajunge sa fie.
- mihaimircea
- veteran