Permise de pescuit model nou pe 2012
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Permise de pescuit model nou pe 2012
Text copiat de pe site-ul ANPA
Începând cu data de 20.04.2012 Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură va începe eliberarea permiselor de pescuit pe anul 2012. Permisele eliberate in anul 2011 nu mai sunt valabile in anul 2012 conform ordinului 15 cu modificările si completările ulterioare.
Începând cu data de 20.04.2012 Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură va începe eliberarea permiselor de pescuit pe anul 2012. Permisele eliberate in anul 2011 nu mai sunt valabile in anul 2012 conform ordinului 15 cu modificările si completările ulterioare.
Am dreptul sa am alta parere decat dvstra!
-
- senior
Re: Permise de pescuit model nou pe 2012
Da, asa e, dar va dura saptamani pana cand pescarii ce au depus actele la ANPA sau prin asociatii sa obtina noul permis. Unii il vor obtine inaintea altora. Cei din urma risca sa fie amendati mai ales ca ANPA nu da o dovada inlocuitoare!
- moneytehnik
- veteran
Sa speram totusi, ca pana la terminarea prohibitiei vom avea permis de pescuit...
... ca parca asteptam viza de SUA!
... ca parca asteptam viza de SUA!
O zi în care nu rîzi, e o zi pierduta. (Charlie Chaplin)
- semlecangheorghe
- veteran
Deci stati sa vad daca am inteles bine..
Daca ma duc pe naturale la stiuca,am platit taxa catre A.N.P.A. si tariful de acces catre Asociatia ce are in administrare r.a.v.,risc sa iau amenda pentru ca ....nu am permisul de pescuit?
Daca ma duc pe naturale la stiuca,am platit taxa catre A.N.P.A. si tariful de acces catre Asociatia ce are in administrare r.a.v.,risc sa iau amenda pentru ca ....nu am permisul de pescuit?
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Daca ti-ai ridicat permisul pentru 2012, nu iei amenda. Altfel da...permiselor pe 2011 li s-au pus cruce
Indubitabil!
- semlecangheorghe
- veteran
Acuma am sunat la inspectorul A.N.P.A.,din zona mea, i-am expus situatia si am intrebat acelasi lucru de mai sus..
Si a raspuns ca daca am dovada platii catre A.N.P.A.,si a tarifului de acces ,daca este cazul,sint in regula.Evident ca nu voi astepta sa ma duc sa-mi ridic permisul de Craciun...Probabil ca in perioada asta pina se distribuie sint si ei mai intelegatori,desi daca este sa aplice strict si orbeste legea,da,te poate amenda..
Of,lume...atita tevatura pentru un permis de pescuit...macar de acum incolo,8ani sper sa nu mai avem probleme...
Si a raspuns ca daca am dovada platii catre A.N.P.A.,si a tarifului de acces ,daca este cazul,sint in regula.Evident ca nu voi astepta sa ma duc sa-mi ridic permisul de Craciun...Probabil ca in perioada asta pina se distribuie sint si ei mai intelegatori,desi daca este sa aplice strict si orbeste legea,da,te poate amenda..
Of,lume...atita tevatura pentru un permis de pescuit...macar de acum incolo,8ani sper sa nu mai avem probleme...
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
-
- veteran
etnobo...se vand mai usor decat mizeria asta de permis 

Si eu am sunat la sediul in Bucuresti, mi-au spus ca in 30 de zile pot elibereaza permisul, dar m-au avertizat sa nu merg la pescuit fara permis, deoarece copia dupa chitanta nu tine loc de permis si pot lua amenda.