Permise de pescuit model nou pe 2012

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
TheFly
veteran
veteran

Re: Permise de pescuit model nou pe 2012

Mesaj de TheFly » 17 Mai 2012, 19:39

pana la urma permisul ANPA e valabil si pe apele de munte (rauri, lacuri) ? Ieri mi-a venit si mie permisul dupa 2-3 luni de cand am depus actele :headbash:

daca nu e suficient doar permisul, macar se poate taia bon pe malul apei cand vine nenea padurarul sau trebuie sa umblam dupa ei pe la ocolul silvic (care de obicei sambata si duminica e inchis)?

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 18 Mai 2012, 13:56

TheFly scrie:pana la urma permisul ANPA e valabil si pe apele de munte (rauri, lacuri) ? Ieri mi-a venit si mie permisul dupa 2-3 luni de cand am depus actele :headbash:

daca nu e suficient doar permisul, macar se poate taia bon pe malul apei cand vine nenea padurarul sau trebuie sa umblam dupa ei pe la ocolul silvic (care de obicei sambata si duminica e inchis)?
Ca sa taie bon padurarul pe maul apei ar trebui sa aiba la el o mica casa de macrat. O au deja paznicii de pe baltile private si e un mijloc foarte civilizat de a incasa bani de la pescari.
Daca ai permis ANPA nu cred ca te poate amenda nici un padurar, doar te poate ruga sa mergi la ocolul silvic sa iei bon de o zi. Deci e util si cartonul bleu la ceva.

pescuitorul
veteran
veteran

Mesaj de pescuitorul » 18 Mai 2012, 14:44

vreau sa anunt persoanele din bv si valcea care au achitat permisele de pescuit prin banca(sau la caserie) in contul AJVPS Sibiu, in cursul lunii martie, au primit permisele de pescuit.acestea vor fi ridicate de catre un prieten al dvs si va vor fi expediate.sau daca doriti alta metoda de expediere va rog sa imi lasati pm.
multumesc

attilaf
veteran
veteran

Mesaj de attilaf » 18 Mai 2012, 15:40

Mda....

Azi am intrat si eu in posesia mult ravnitului permis. De fapt...aproape....caci pe permisul meu, desi numele e scris corect, CNP-ul NU. Mi-au gresit berbecii o cifra. Cat de ghinionist pot sa fiu ???!!!(ma gandeam eu). Cand colo, ca mine mai erau inca vreo 12 care, in aceeasi zi (prima de distributie in judet), aveau cnp-ul gresit. Mi s-a dat o hartie care "certifica" ca mi s-a gresit permisul, dar sunt curios daca cei de la PF vor tine cont de ea....

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 18 Mai 2012, 18:20

despre pescuit nici un cuvint :shock:
asta inseamna ca nu sunt nici taxe ptr. pescuit ! ? :? :lol: :lol: :lol:
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

lucky_51
veteran
veteran

Mesaj de lucky_51 » 20 Mai 2012, 10:38

Din auzite: firma care tipareste permisele poate tipari in jur de 5000 pe zi
-permisele tiparite pot fi vazute si pe tabelele puse pe net de ANPA
-pe apele de munte sant necesare permisele ANPA
-rengocierea apelor de munte se va face datorita retrocedarilor facute de RNP catre persoanele private dar numai dupa stabilirea apelor ramase subdirecta gestionare a RNP, deci pana atunci raman cum au fost impartite la licitatia din 24 04 2012

Ps. Auzite sambata 19 05 2012 ora 12,30 la radio Romania actualitati intr-o emisiune destinata pescarilor.

:D Si mai pe scurt, manelistii nu asculta de obicei postul acesta de radio, pacat. :D :D

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 21 Mai 2012, 23:17

In Caras-Severin,problema permiselor model nou s-a rezolvat elegant de catre asociatie, ele putand fi ridicate zilnic de catre pescari, functie de dorinta lor de a intra in posesie. Tot asociatia rezolva si problema P.G., facand deplasarea la punctul de graniceri Oravita . Simplu , civilizat, fara nervi , fara interpretari......cum spuneam anterior, pescarul carasean, anul acesta nu a fost frustrat in activitatea de pescuit , nici macar o singura zi.....anul acesta avand parte de cea mai buna organizare.
Nimeni nu a suferit de pe urma lipsei permiselor de pescuit model nou 2012, la acest lucru a contribuit asociatia de pescari si ANPA care a intervenit expolicit si pentru cine nu voia sa inteleaga ca activitatea de pescuit nu poate fi obstructionata in nici un fel , prelungind valabilitatea permiselor 2011 pe 2012 pana la aparitia celor noi si iata ca cele noi pot fi ridicate de catre orice pescar carasean de la sediul asociatiei.

Scrie răspuns