Permise de pescuit model nou pe 2012

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Mister Fisherman
veteran
veteran

Re: Permise de pescuit model nou pe 2012

Mesaj de Mister Fisherman » 26 Apr 2012, 10:13

Dar anul asta nu trebuia lipit nimic pe ele ? Sunt valabile pana cand completam toate casutele de pe verso ( ca poate nu vreau sa-l vizez anul viitor) sau numai intre 2012 - 2020 ?
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 26 Apr 2012, 13:59

Ce tare! Pe permis sunt desenati 15 pesti, un banc. In fiecare an ANPA ne fericeste cu imagina asta. Dar cum an de an sunt tot mai putini pesti in apele naturale de la noi, de ce nu reduc si ei an de an numarul de pesti? Fata de 2008 cand s-a emis prima data pemis ANPA doar 4-5 pesti sa fi ramas! Sau e ca la stelutele de pe steagul UE? Mereu 15....

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 08 Mai 2012, 15:25

Fratilor, incredibil ce se intampla la ANPAS cu bietele noastre permise.....
astia abia au scos cateva sute desi pe lista de asteptare sunt probabil zeci de mii de pescari (estimez la peste 100.000 pe cei ce au depus actele)
http://www.anpa.ro/images/stories/tabel ... sosite.pdf
Aici e lista cu @transa@ de permise sosite de la tipografie.... In plus remarcati si doza de umor involuntar "Eliberarea se va face pentru persoanele din tabelul anexat (cele care au venit de la tipografie) tabel care va fi actualizat funcţie de permisele sosite de la tipografie."
Deci cine a venit de la tipografie? Aud? Logic, persoanele.....nu permisele! Doamne, cata scoala au angajatii astia de la ANPA, ma doara mintea! :D :wallbash:
Pai in ritmul asta estimez ca o sa am permisul la inceput de iunie (cazul optim) si poate chiar prin iulie (worst case). Bine, nu mor din asta ca oricum e prohibitie si nu merg pe Dunare, Olt pana atunci iar la munte RNP-ul elibereaza direct bonul de o zi fara sa mai ceara sa vada alt permis (asta e un mare noroc, daca erau rigurosi...stateam si acolo pe bara).
Au recunoscut si doamnele acelea de la ANPA, cele care raspund la telefon, ca era logic sa dea pescarilor cand depuneau actele la agentie o dovada inlocuitoare exact cum da politia celor carora le suspenda pemisul!
In rest au avut grija sa spuna clar "Permisele eliberate în anul 2011 nu mai sunt valabile în anul 2012 conform ordinului Nr. 15 privind condiţiile de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, regulamentul de practicare a pescuitului recreativ/sportiv, precum şi modelele permiselor de pescuit recreativ/sportiv, cu modificările si completările ulterioare." Macar sa mai fi prelungit valabilitatea inca o luna.... Gata destul m-am plans, oricum nu vine nimeni in control iar pe raurile unde pescuiesdc eu am chitanta cum ca am achitat la AJVPS tarif de acces pe un an asadar nu pot fi amendat chiar si fara permis ANPA.

Cucu Ionel
senior
senior

Mesaj de Cucu Ionel » 08 Mai 2012, 20:37

Eu am platit la trezorerie la inceputul lui Martie, in data de 6, am dus chitanta si copia de la buletin la ANPA in aceeasi zi si ieri mi-am luat permisul. Singura nelamurire o mai am legata de locul unde se pune stampila cu PG-ul?? :?
Fir intins tuturor celor ce-si doresc acest lucru!

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 11 Mai 2012, 16:03

A mai trecut o saptamana si tot nu am permisul de la ANPA...cica e la tipar! Dar asa mi se zice de la sfarsitul lui aprilie! :headbash:

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 12 Mai 2012, 21:25

la Oradea au inceput sa le distribuie de luni 07.05. , dar deocamdata au primit doar aceia care au depus documentatia pina in data de 16.03.2012
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

gigi 2007
senior
senior

Mesaj de gigi 2007 » 12 Mai 2012, 22:54

In Caras Severin se pescuieste la stiuca , fara probleme si toata lumea a inteles situatia creata. Ce rost ar avea ca pescarii sa ceara despagubiri pentru lipsa permiselor , asa ca ei nu sunt opriti in desfasurarea activitatilor de pescuit, existand armonie in acest sens. Toata lumea e multumita , la ce bun nervi pentru nimic......cu permise , fara permise , pescarii ,apele si pestii sunt tot acolo ...problema banilor fiind rezolvata odata cu chitanta........

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 13 Mai 2012, 14:06

gigi 2007 scrie:In Caras Severin se pescuieste la stiuca , fara probleme si toata lumea a inteles situatia creata. Ce rost ar avea ca pescarii sa ceara despagubiri pentru lipsa permiselor , asa ca ei nu sunt opriti in desfasurarea activitatilor de pescuit, existand armonie in acest sens. Toata lumea e multumita , la ce bun nervi pentru nimic......cu permise , fara permise , pescarii ,apele si pestii sunt tot acolo ...problema banilor fiind rezolvata odata cu chitanta........
Asta e valabil pentru cei care au avut buna ideea sa faca fotocopie dupa chitanta de 30 lei! Eu unul nu am avut aceasta idee asa ca nu am dovada ca am platit, chitanta fioind depusa la ANPA.... :wallbash:

nagy victor
senior
senior

Mesaj de nagy victor » 13 Mai 2012, 15:43

trebuia sa primesti un numar de inregistrara cind ai predat actele
pina primesti tichetul e valabil acel nr. de inregistrare impreuna cu tichetul de anul trecut , 2011
Pescuitul inainte de toate !

Cine nu respecta natura , nu se respecta pe sine !

http://www.pescarulbihorean.ro/

https://www.facebook.com/pescarul.bihorean?fref=ts

filip_pescuitorul
senior
senior

Mesaj de filip_pescuitorul » 14 Mai 2012, 00:37

nagy victor scrie:trebuia sa primesti un numar de inregistrara cind ai predat actele
pina primesti tichetul e valabil acel nr. de inregistrare impreuna cu tichetul de anul trecut , 2011
Exact! Doar ca ANPA desi m-a trecut intr-un tabel nu mi a dat nici un numar de inregistrare pe care sa il pot spune cuiva. La voi in judet au dat asa ceva?

Scrie răspuns