Permise ANPA 2012

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 28 Dec 2011, 07:54

Voi va dati seama ce varza e in capul agariciului asta ?
:roll: :roll: :roll:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 28 Dec 2011, 11:34

Salut,
Daca nu se dorea alocarea licitatiei unei anumite companii se facea clar aceasta licitatie de prin iulie- august intrucat de la 30.12.2011 pana la atribuirea licitatiei va trece cel putin 45 zile asta luat la minim (15 zile pentru depunerea contestatiilor si 30 pentru solutionarea lor) asta daca nu cumva se reface licitatia din terte motive.
O alta prelungire va fi justificata prin faptul ca nu sunt tiparite si distribuite aceste plasticuri (perioada amenzilor). Motiv de contestatie este si dimensiunea exacta a taloanelor si asa cum a zis si Radu - o astfel de licitatie care este scoasa de craciun si finalizata de revelion nu poate duce decat intr-o singura directie - ARANJAREA licitatiei; pacat de astfel de romanisme.... toata lumea care are cel putin 2 neuroni stiu ca nu este viabila o astfel de licitatie si ca defapt este cu destinatie... Chiar si asa numa sa stim si noi "cand", cu ce ne alegem si mai ales "de ce" platim - nu doar sa fim corecti ("fraieri");plasticurile sa fie cu cod de bare si valabilitatea lor pentru cel putin 3 ani.(ceea ce ma indoiesc ca va putea fi realizat).
Pentru cei ce fac astfel de legi, intentionat si strambe, le urez un calduros "SA NE PUPE'n *** !"

Pentru restul....

Fir Intins !

Fir Intins !

APSHD
veteran
veteran

Mesaj de APSHD » 29 Dec 2011, 14:16

Noul proiect de O.M.
Am inteles ca este trimis la semnat la ministru ,iar la inceputul anului va apare in MO.

http://www.anpa.ro/images/stories/docum ... portiv.pdf

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 29 Dec 2011, 18:09

@ APSHD

...este acelasi proiect care a mai fost postat la pag.5
flydb scrie:Iata cum arata proiectul noului ordin:

Sarbatori fericite si fir intins!!

danone
veteran
veteran

Mesaj de danone » 29 Dec 2011, 20:47

Anuntul de licitatie pt achizitia cardurilor a fost anulat de ANPA azi. Reluarea licitatiei se va face in ianuarie. Eu ma intreb insa altceva. Cum vor fi cardurile? Pe mai multi ani cu posibilitate de vizare (incarcare) pentru mai multi ani? Pentru ca daca nu sunt electronice nu stiu cum vor fi vizate in fiecare an, decat prin compostare.

mircea13
veteran
veteran

Mesaj de mircea13 » 29 Dec 2011, 21:25

http://www.anpa.ro/
3. La art. 3, după alineatul (2) se introduce un nou alineat, alin. (3) care va avea următorul cuprins:
"(3)–Pâna la emiterea noilor modele de permise, permisele de pescuit recreativ/sportiv eliberate în anul 2011 sunt valabile și în anul 2012.

iovys
veteran
veteran

Mesaj de iovys » 29 Dec 2011, 21:47

danone, mai mult ca sigur in stilul cartilor de alegator

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 30 Dec 2011, 07:59

old_radu scrie:@ APSHD

...este acelasi proiect care a mai fost postat la pag.5
flydb scrie:Iata cum arata proiectul noului ordin:

Sarbatori fericite si fir intins!!
Fata de mesajul meu anterior proiectul de ordin a fost modificat, asa ca mesajul lui APSHD are sens.

flydb
veteran
veteran

Mesaj de flydb » 30 Dec 2011, 08:09

danone scrie:Anuntul de licitatie pt achizitia cardurilor a fost anulat de ANPA azi. Reluarea licitatiei se va face in ianuarie. Eu ma intreb insa altceva. Cum vor fi cardurile? Pe mai multi ani cu posibilitate de vizare (incarcare) pentru mai multi ani? Pentru ca daca nu sunt electronice nu stiu cum vor fi vizate in fiecare an, decat prin compostare.
Un lucru este clar: nu vor fi carduri electronice. Este vorba despre niste amarate de carduri plastifiate de marimea unui card bancar. Singura metoda de vizare este cea prin aplicarea unor tibre autocolante in casutele de pe verso. Si daca este asa nu stiu ce se castiga, pentru ca ANPA va trebui sa tipareasca in fiecare an timbrele corespunzatoare. Si aceste timbre nu vor fi gata tiparite in ianuarie si tot pe undeva prin martie.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 30 Dec 2011, 09:33

Poate ca e mai ieftin sa tiparesti neste carduri plastifiate o data la N ani si apoi sa lipesti anual timbre decat sa tiparesti in fiecare an cartonase. Nu stiu, zic si eu.
Sau poate o firma "prietena" nu avea comenzi in perioada asta. :D
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

Scrie răspuns