Permise ANPA 2012
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
...clar , nici la sfarsitul lunii aprilie nu vom avea permise de pescuitmircea13 scrie:Vom avea permise sub forma de card
http://www.anpa.ro/
...intr-o postare anterioara , eram mai optimist si ziceam ca pana la finele lunii a-4-a vom avea permise
...daca vor musai carduri , pana se depun ofertele , pana se face licitatia , pana se rezolva contestatiile , poate ajungem in 2013 ...

..of,of...mai, mai
- dumanelutu
- senior
A zis-o sau o VA ZICE o instanta de judecata?
Cum e nea Fane cu taxa ilegala incasata de ANPA? E vorba de taxa de emitere permis? Sau de TVA?
Banuiesc ca ai facut o greseala de interpretare a Codului Fiscal, n-as vrea sa cred ca ne aburesti ... asa ca te rog, lamureste-o si pe asta cu permisele luate de cluburile sportive fara taxa, cum ai lamurit-o si pe aia cu regulamentele federale care trebuie respectate de toti pescarii.
Daca nu las-o asa ca ne explica Torquemada impartialul.

Cum e nea Fane cu taxa ilegala incasata de ANPA? E vorba de taxa de emitere permis? Sau de TVA?
Care taxa nea Fane?Cluburile sportive pot lua permise fără a achita taxa.

Banuiesc ca ai facut o greseala de interpretare a Codului Fiscal, n-as vrea sa cred ca ne aburesti ... asa ca te rog, lamureste-o si pe asta cu permisele luate de cluburile sportive fara taxa, cum ai lamurit-o si pe aia cu regulamentele federale care trebuie respectate de toti pescarii.

Daca nu las-o asa ca ne explica Torquemada impartialul.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
io nu stiu ce va mai piredeti vremea cu el.....
ori de cate ori mai inventeza federalul vreo aberatie , voi va puneti mintea la contributie sa demonstrati ca e o tampenie ceea ce e evident
luati-o direct ca pe o axioma si ignorati-l
ori de cate ori mai inventeza federalul vreo aberatie , voi va puneti mintea la contributie sa demonstrati ca e o tampenie ceea ce e evident
luati-o direct ca pe o axioma si ignorati-l
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.