Permise ANPA 2012

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
APSHD
veteran
veteran

Re: Permise ANPA 2012

Mesaj de APSHD » 20 Feb 2012, 08:20

Pentru a trimete la tiparit permisele ANPA mi-a cerut tabel in format electronic cu urmatoarele date despre membrii APS-HD :
1)NUME PRENUME
2) NUMAR SI SERIE BULETIN
3) CNP
4) DOMICILIU
5) NUMAR TELEFON
6) NUMARUL CHITANTEI BANCARE

Am anuntat oficial conducerea ANPA ca refuz sa dau alte date decit cele de la punctele :1-3-6.
Restul datelor sunt date strict confidentiale si nu pot fi date nimanui numai cu acordul scris al detinatorului .
Dupa indelungi discutii cu acordul biroului juridic ANPA m-ia acceptat sa trimit numai datele de la punctele :1-3-6 .

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Re: Permise ANPA 2012

Mesaj de lucutabogdan » 26 Feb 2012, 15:01

miky scrie:Eu zic ca ai gresit !
Trebuia sa-i zici:

- Duduie va rog sa-l chemati pe seful dvs aici sa nu ma duc io peste el !
Intai si intai vreau sa va reclam pentru ca sunteti acra si nu stiti sa va purtati cu contribuabilii, lucru inadmisibil pentru un functionar public, mai vreau sa va reclam ca nu stiti legea, tot inadmisibil pentru un functionar public, si in plus vreau sa vad daca seful dvs cunoaste legea si va tolereaza atitudinea asta la ghiseu , fata de oameni ! Abia astept sa nu o cunoasca nici dansul ca nu ma opresc pana la sefu cel mare ! ! ! Sau cereti-mi scuze, luati-mi banii, dati-mi chitanta si terminam balciul pe loc !
Miky , tu intotdeauna esti asa de calm?!? :)
...dealtfel aceasta ar fi atitudinea corecta.
Este mai bine să taci şi să dai impresia că eşti prost decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.
Fir Intins !

Scrie răspuns