Permise ANPA 2012
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: Permise ANPA 2012
[quote="miky"]Eu zic ca ai gresit !
quote]
Eu zic ca nu am gresit cu nimic.
quote]
Eu zic ca nu am gresit cu nimic.
Trebuia sa le spui ce nick ai pe "rapitori"SVF scrie: Eu zic ca nu am gresit cu nimic.

- PODOSU DOREL
- utilizator constant
miky a spus
" Intai si intai vreau sa va reclam pentru ca sunteti acra si nu stiti sa va purtati cu contribuabilii, lucru inadmisibil pentru un functionar public, mai vreau sa va reclam ca nu stiti legea, tot inadmisibil pentru un functionar public, "
daca nu ar avea aceste "calitati" nu ar fi functionari .Face parte din fisa postului
" Intai si intai vreau sa va reclam pentru ca sunteti acra si nu stiti sa va purtati cu contribuabilii, lucru inadmisibil pentru un functionar public, mai vreau sa va reclam ca nu stiti legea, tot inadmisibil pentru un functionar public, "
daca nu ar avea aceste "calitati" nu ar fi functionari .Face parte din fisa postului

Sorine,eu ma felicit pentru faptul ca am reusit sa-mi pastrez calmul pana la sfarsit.Toate persoanele de acolo zici ca au luat foc din momentul in care le-am spus ce vreau.Gandeste-te, daca si eu aveam aceeasi reactie nu cred ca rezolvam nimic.Asa am reusit sa le fac sa inteleaga ca datoria lor e sa-mi ia banii si sa-mi elibereze o chitanta.Atat.In orice caz,ele au fost instruite de cineva, ce sa raspunda in cazul solicitarii acestei chitante.Prea erau toate la unison.Oare chiar sa fi fost eu primul pe anul asta?In orice caz sper sa nu mai pateasca si altii la fel.Cand o sa mai am drum prin zona o sa le copiez si o sa le duc sa vada ce zice ANPA-ul pe site-ul lor.sorinB scrie:Trebuia sa le spui ce nick ai pe "rapitori"SVF scrie: Eu zic ca nu am gresit cu nimic.
Cat despre nickname el poate avea multe intelesuri,de la Daiwa Steez SVF si pana la Suzuki SVF 650 .

Da chiar ,tu cum il traduci "oficial" ?Nu de alta, da' sa stim si noi ...cu ce sa dam ...ce avem de facut... 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
"Atat.In orice caz,ele au fost instruite de cineva, ce sa raspunda in cazul solicitarii acestei chitante.Prea erau toate la unison.Oare chiar sa fi fost eu primul pe anul asta?In orice caz sper sa nu mai pateasca si altii la fel."
De ce va grabiti sa faceti permisele astea???? vine cineva sa vi le controleze? eu zic sa mai asteptam cine si ce controale se vor face si ce sanctiuni se dau celor in nereglua ,nu?
noi intodeauna am fost la zi,pescari
De ce va grabiti sa faceti permisele astea???? vine cineva sa vi le controleze? eu zic sa mai asteptam cine si ce controale se vor face si ce sanctiuni se dau celor in nereglua ,nu?
Pentru ca ma citezi,o sa-ti raspund.Nu ma intereseaza ce fac altii.E alegerea mea sa-mi fac permisul ANPA.Ca si acum un an,ca si acum doi ani...Eu imi fac datoria de pescar.Controalele,sanctiunile,nu sunt problema mea frate.Eu nu am decat o grija;aceea de a fi in regula pe apa.Sunt persoane angajate si platite sa se ocupe de ce zici tu.Daca voua celorlalti nu va convine ceva,ce sa zic,plangeti-va.Pentru mine unul,totul e foarte simplu.danstiucaru scrie:"Atat.In orice caz,ele au fost instruite de cineva, ce sa raspunda in cazul solicitarii acestei chitante.Prea erau toate la unison.Oare chiar sa fi fost eu primul pe anul asta?In orice caz sper sa nu mai pateasca si altii la fel."
Mah Ilie tu te pregatesti de ziua barbatului ...Si vrei sa fii cu acte in regula . Anul asta e de 8 martie? 

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
-
- veteran
Nu am vrut sa supar pe cineva cu opinia mea,dar sincer ,eu daca no sa vad schimbari numi mai fac nici anpa-ul ala ca nu are cine ma controla pe apa de el
Anu trecut ca si in alti ani au venit in control pana sa erminat perioada de prohibitie si gata.Si asta doar pe sub baraje(arpas scorei avrig)si rar in alte parti.Eu nu mai merg in perioada de prohibitie sub baraje si gata,nu mai dau ochii cu ei
Scuze ,asta era de scris la alta rubrica
dar nu mam putut abtine :"pana-i braconaju-n floare nici in p...zda nu ma doare" 
Anu trecut ca si in alti ani au venit in control pana sa erminat perioada de prohibitie si gata.Si asta doar pe sub baraje(arpas scorei avrig)si rar in alte parti.Eu nu mai merg in perioada de prohibitie sub baraje si gata,nu mai dau ochii cu ei
Scuze ,asta era de scris la alta rubrica

-
- senior
http://www.anpa.ro/index.php
Chiar ne pregateste ANPA permis de tip card plastificat? Nu imi vine sa cred....probabil ca prin iunie-iulie vor fi gata. Ceva fotografie pe el?
Iar cine are deja permis pe 2011 pescuieste cu el, cine nu, tre sa aiba chitanta de plata la trezorerie. Oare nu era normal ca, sa zicem din luna martie, toata lumea sa aiba chitanta trezorerie? Chiare daca pana atunci aproape sigur nu vor fi tiparilre noile carduri.
Chiar ne pregateste ANPA permis de tip card plastificat? Nu imi vine sa cred....probabil ca prin iunie-iulie vor fi gata. Ceva fotografie pe el?
Iar cine are deja permis pe 2011 pescuieste cu el, cine nu, tre sa aiba chitanta de plata la trezorerie. Oare nu era normal ca, sa zicem din luna martie, toata lumea sa aiba chitanta trezorerie? Chiare daca pana atunci aproape sigur nu vor fi tiparilre noile carduri.