Permise ANPA 2012

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 12 Feb 2012, 11:16

@ Dumitrescu Iancu

Multam fain !

...atunci , hai la asociatii cu "docomentile" , macar atat sa faca si ei pentru pescari
...unele asociatii :!:

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Feb 2012, 13:46

Care e "documentatia"aia mai precis?

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 12 Feb 2012, 14:15

SVF scrie:Care e "documentatia"aia mai precis?
...pentru tine , care esti om al muncii , ai nevoie de chitanta de la trezorerie care atesta ca ai achitat contravaloarea permisului si copie dupa C.I.

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 12 Feb 2012, 14:17

SVF scrie:Care e "documentatia"aia mai precis?
Vedeti site-ul ANPA. Gasiti acolo toate informatiile necesare.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 12 Feb 2012, 14:18

Pentru mine ca om al muncii,nimic nou.Citeam pe undeva ceva de poze pe ,permis.La asta ma refeream si scuze ca nu am precizat daca apare ceva in plus fata de ce stiam.De fapt daca nu-mi era lene puteam vedea de la inceput pe site-ul ANPA.Multumesc dl.Dumitrescu.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 12 Feb 2012, 14:57

...ANPA zice urmatoarele :

Pentru eliberarea permisului de pescuit recreativ/sportiv, persoanele interesate trebuie sa depuna:
-copie act identitate
-copie document justificativ pentru categoriile de permise cu pret redus sau gratuite (conform HG 1016/2008)
-dovada achitarii la trezoterie a contravalorii permisului (cod de CONT 20160103)

...nici vorba de fotografie
...probabil "personalizat" , inseamna ca vom avea trecute datele personale si/sau eventual un cod de bare .

Dumitrescu Iancu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Dumitrescu Iancu » 12 Feb 2012, 15:16

old_radu scrie:...ANPA zice urmatoarele :

Pentru eliberarea permisului de pescuit recreativ/sportiv, persoanele interesate trebuie sa depuna:
-copie act identitate
-copie document justificativ pentru categoriile de permise cu pret redus sau gratuite (conform HG 1016/2008)
-dovada achitarii la trezoterie a contravalorii permisului (cod de CONT 20160103)

...nici vorba de fotografie
...probabil "personalizat" , inseamna ca vom avea trecute datele personale si/sau eventual un cod de bare .
Corect. Poza poate fi ceruta, eventual (daca optati pentrun aceasta varianta), de asociatie si este aplicata pe Carnetul de membru(nu toate asociatiile o solicita).Pentru permisul ANPA nu este nevoie de fotografie.

SVF
veteran
veteran

Re: Permise ANPA 2012

Mesaj de SVF » 15 Feb 2012, 19:22

Astazi,ca omul muncitor si care vrea sa fie in regula in privinta pescuitului,am mers la Trezorerie sa achit cei 30ron.Merg la ghiseul nr.2 pe care scrie eliberare chitante,spun ce vreau si nu incepe o duduie sa zbiere la mine ca de patru ani nu se mai plateste acolo.Mirat si calm deocamdata, ii raspund ca acelasi lucru l-am facut si anul trecut.Flegmatica imi raspunde ca habar n-am ce vorbesc.Deja simteam ca-mi pierd rabdarea.Trec la urmatorul ghiseu...Acolo alta duduie, ceva mai calma incearca sa-mi explice ca acum se plateste la asociatiile de pescari si nu la ele.Automat vine si intrebarea din partea mea:
-"Cine v-a spus asa ceva? :shock:
-Cineva de la asociatie"...apoi ma trimite in fata,parca la ghiseul 10,primul pe stg.cum intri in institutie,asta daca cineva e curios sa verifice si sa vada ca nu mint.Ma astept la orice...
Acolo,dupa cateva explicatii date tot unei dne.asta pune mana pe telefon si suna la al doilea ghiseu si le convinge pe alea sa-mi ia banii.Nu vreau sa va zic cum se uitau individele alea la mine,ziceai ca eu eram ala picat din luna si nu ele.
Cam asta se intampla in Sibiu,daca va vine sa credeti.Poate e cineva pe aici de la ANPA,citeste aceste randuri si rezolva cumva situatiile astea neplacute si penibile.Oricum,din partea mea,nu pot decat sa le transmit
Cu drag,SVF

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 15 Feb 2012, 19:59

Eu zic ca ai gresit !
Trebuia sa-i zici:

- Duduie va rog sa-l chemati pe seful dvs aici sa nu ma duc io peste el !
Intai si intai vreau sa va reclam pentru ca sunteti acra si nu stiti sa va purtati cu contribuabilii, lucru inadmisibil pentru un functionar public, mai vreau sa va reclam ca nu stiti legea, tot inadmisibil pentru un functionar public, si in plus vreau sa vad daca seful dvs cunoaste legea si va tolereaza atitudinea asta la ghiseu , fata de oameni ! Abia astept sa nu o cunoasca nici dansul ca nu ma opresc pana la sefu cel mare ! ! ! Sau cereti-mi scuze, luati-mi banii, dati-mi chitanta si terminam balciul pe loc !
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 15 Feb 2012, 20:17

Bravos Miky.
Sunt destui functionari care habar nu au de legi, nici macar fisa postului nu si-o cunosc dar o gura mare de zici ca sunt stapani acolo pe bucata aia de ghiseu. Atitudinea unora este deplorabila.
De la sef la portar toti sunt nasi, fini, cumetri, cuscri etc.

Circula un banc bun in urma cu ceva vreme legat de functionarii publici si anume:
I: Stiti de ce nu fac sex functionarii intre ei?
R: Pentru ca sunt rude!

Scrie răspuns