Permise ANPA 2012

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 25 Dec 2011, 16:15

Ce mai tot intrebati ma? Nu va e clar unde bate? Eu credeam ca Gerula e singurul care nu a inteles ce vrea nea Fane. :lol:
Inainte, in viziunea lui, singura entitate legala era FNPSR, al carui presedinte era el, intamplator desigur. Entitatea asta a avut ca principal obiect de activitate comercializarea permiselor si incasarea cotizatiilor.
Acum, singurele entitati legale sunt structurile sportive, care trebe afiliate la federatia sportiva condusa intamplator.. tot de el.
Asa ca mic amanunt, mai nou doar asociatiile de pescari sportivi (a se citi asociatii cu CIS inscrise in federatia condusa de Popescu) au voie sa distribuie permise...pentru ca, ce sa vezi, Popescu a anulat registrul asociatiilor unde erau inscrise asociatiile pe care nu le putea controla el...
iar pescarul sportiv este pescarul legitimat la un club sportiv, nu-i asa nea Fane?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 25 Dec 2011, 16:27

apsalba scrie:Este de discutat care asociatii pot ridica permise, avand in vedere ca Registrul de evidenta al asociatiilor de pescari sportivi a fost desfiintat de instanta, iar acestea nu mai pot beneficia de permise de pescuit recreativ sportiv nemaifiind inscrise in Registrul de evidenta. Pe scurt, doar asociatiile de pescari sportivi autorizate pot fi luate in evidenta. Fara vanatori.
Ale tale nu au drept sa elibereze permise, ca au datorii la bugetul de stat. De fapt din aceasta cauza nu ai fost la Timisoara, dosarele as. tale si a federatiilor era "SPART" adica cu datorii la buget, adica nu sa platit pentru ca banii incasati sau "EVAPORAT".

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 25 Dec 2011, 19:05

Popescu Stefan a scris
PS semelcan zis si adelina,
Tie nu are ce sa-ti crape. Tu nu ai obraz, ci sorici.
Mincinosovici,numai un retardat ca tine poate crede in teoria clonelor.. :lol:

Si de sorici nu vorbi,caci dupa ce ai turnat minciuni cu carul,si aici si pe alte sit-uri,cred ca posezi un fel de keratina-shield,pe linga care „soriciul„meu,este obraz bucalat de copil..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Bass Assassin
senior
senior

Mesaj de Bass Assassin » 25 Dec 2011, 22:32

Escrocule , de ce te erijezi in reprezentantul tuturor pescarilor ?

Ce treaba are federatia ta fara CIS si nerecunoscuta la nivel international cu permisele de pescuit ?

Cat crezi ca o sa-ti mai mearga ?

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 26 Dec 2011, 08:55

Am sa va dau o veste bomba. Taxa incasata de ANPA este ilegala.

Codul fiscal

ART. 141 Scutiri pentru operaţiuni din interiorul ţării

(1) Următoarele operaţiuni de interes general sunt scutite de taxă:
l) prestările de servicii strâns legate de practicarea sportului sau a educaţiei fizice, efectuate de organizaţii fără scop patrimonial pentru persoanele care practică sportul sau educaţia fizică; Norme metodologice

Norme metodologice:

Art. 141 al.1 l)

29. Scutirea prevăzută la art. 141 alin. (1) lit. l) din Codul fiscal se aplică pentru prestările de servicii ce au strânsă legătură cu practicarea sportului sau a educaţiei fizice, efectuate în beneficiul persoanelor care practică sportul sau educaţia fizică, în situaţia în care aceste servicii sunt prestate de către organizaţii fără scop patrimonial, cum sunt organizaţiile şi ligile sportive, cluburile sportive, bazele sportive de antrenament, hotelurile şi cantinele pentru uzul exclusiv al sportivilor. Nu se aplică scutirea de taxă pentru încasările din publicitate, încasările din cedarea drepturilor de transmitere la radio şi la televiziune a manifestărilor sportive şi încasările din acordarea dreptului de a intra la orice manifestări sportive.

Ce chestie! Cluburile sportive pot lua permise fără a achita taxa. :lol: :lol: :lol: :lol:

Boulene,
Eu vorbesc de pescarii sportivi, pe care îi reprezint, ca sportivi legitimați, nu de tine care esti un dobitoc. Dobitocii nu apar în lege, ci doar pescarii sportivi.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 26 Dec 2011, 10:05

apsalba scrie:
Tavi scrie:As vrea si eu sa-mi iau permis de la clubul Cetate.
Ce trebuie sa fac?
Trebuie sa faci o solicitare scrisa in vederea legitimarii. Clubul iti face un contract sportiv si federatia iti elibereaza o legitimatie sportiva, fara a fi membru al clubului ci doar sportiv legitimat. Legitimatia iti da dreptul de a participa la competitiile oficiale organizate de FRPS, iar permisul iti da dreptul de pescuit in toate habitatele naturale.
Daca nu ai implinit 14 ani, te prezinti cu unul dintre parinti.
.... La CS Cetate Alba Iulia cotizatia anuala este 40 lei, inclusiv taxa pentru eliberarea permisului.
Nea Fane, cred ca ma legitimez si eu la clubul Cetate, e destul de avantajos :P Da de ce percepeti taxa pentru eliberare daca voi luati permisu moca de la stat?
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

lucutabogdan
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de lucutabogdan » 26 Dec 2011, 10:39

Salut,
Am citit si eu modificarile pentru anul urmator in ceea ce priveste permisul si se pare ca modificarile se fac de dragul de a modifica ceva, pentru a amprenta anumite persoane care propun verzi si uscate .
Concluzia mea:
Nu se doreste realizarea unei legi bune si facute cu cap.
Pentru anul 2012-2013, prevederile articolelor unde apare anul 2011 se vor modifica iar; nu se poate formula mai concret?
Nu ar fi mai simplu pentru toata lumea sa se elibereze acest permis pentru o perioada de 3 sau 5 ani? - in felul asta nici nu se vor face modificari urmarind interesele unuia sau altuia si legislatia se va intocmi mai atent (cred). Pescarii vor cunoaste obligatiile lor, cine pot face controale, cine amendeaza, cine populeaza, (cine?!?).

Sarbatori fericite !

Fir Intins !

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 26 Dec 2011, 11:17

Tavi scrie:
apsalba scrie:
Tavi scrie:As vrea si eu sa-mi iau permis de la clubul Cetate.
Ce trebuie sa fac?
Trebuie sa faci o solicitare scrisa in vederea legitimarii. Clubul iti face un contract sportiv si federatia iti elibereaza o legitimatie sportiva, fara a fi membru al clubului ci doar sportiv legitimat. Legitimatia iti da dreptul de a participa la competitiile oficiale organizate de FRPS, iar permisul iti da dreptul de pescuit in toate habitatele naturale.
Daca nu ai implinit 14 ani, te prezinti cu unul dintre parinti.
.... La CS Cetate Alba Iulia cotizatia anuala este 40 lei, inclusiv taxa pentru eliberarea permisului.
Nea Fane, cred ca ma legitimez si eu la clubul Cetate, e destul de avantajos :P Da de ce percepeti taxa pentru eliberare daca voi luati permisu moca de la stat?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ca sa nu mai duca pescarul„grija„banilor.Are,Popescu „grija„ de bani
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

miky
veteran
veteran

Mesaj de miky » 26 Dec 2011, 11:36

apsalba scrie:Am sa va dau o veste bomba. Taxa incasata de ANPA este ilegala.

Codul fiscal

ART. 141 Scutiri pentru operaţiuni din interiorul tarii

(1) Următoarele operaţiuni de interes general sunt scutite de taxă:
l) prestările de servicii strâns legate de practicarea sportului sau a educaţiei fizice, efectuate de organizaţii fără scop patrimonial pentru persoanele care practică sportul sau educaţia fizică; Norme metodologice

Norme metodologice:

Ce chestie! Cluburile sportive pot lua permise fără a achita taxa. :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
Da, da !
In urma acestei noi revelatii, ANPA isi insuseste observatiile, si promite ca, in 2012 va respecta prevederile codului fiscal invocate ! Ca atare, la capitolul prestari servicii,... iti va da o noua M.U.I.E ... gratis !

Ce chestie ! Cluburile sportive din federatie, ... o vor primi si ele !
:lol: :lol: :lol:
nu e suficient ca tu sa fii norocos...mai trebuie musai ca ceilalti sa nu fie !!!...
http://musca13.ro/home/

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 26 Dec 2011, 11:42

Am o veste BOMBA,......FFFF a incasat bani pentru permise de pescuit 2011 si nu le-a dat permise pescarilor care au platit in avans la clubul lui "CETATE". Asta se chiama HOTIEEEEEEE!

Scrie răspuns