PERMISE 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: PERMISE 2013

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Apr 2013, 11:02

• Corelarea raţionala a obiectivelor de dezvoltare, inclusiv a programelor investiţionale, în profil inter-sectorial si regional, cu potenţialul si capacitatea de susţinere a capitalului natural;
• Modernizarea accelerata a sistemelor de educaţie si conştientizare a populaţiei privind protejarea şi conservarea resurselor acvatice vii din Romania.
• Folosirea celor mai bune tehnologii disponibile, din punct de vedere economic si ecologic, în deciziile investiţionale din fonduri publice pe plan naţional, regional si local si stimularea unor asemenea decizii din partea capitalului privat; introducerea ferma a criteriilor de eco-eficienţă în toate activităţile privind pescuitul sportiv;
• Anticiparea efectelor schimbarilor climatice si elaborarea atât a unor soluţii de adaptare pe termen lung, cât si a unor planuri de masuri de contingenţă inter-sectoriale, cuprinzând portofolii de soluţii alternative pentru situaţii de criza generate de fenomene naturale sau antropice;
• Necesitatea identificarii unor surse suplimentare de finanţare, în condiţii de sustenabilitate, pentru realizarea unor proiecte si programe de anvergura, în special în domeniile infrastructurii de pescuit, protecţiei mediului, educaţiei, etc;
• Protecţia si punerea în valoare a patrimoniului natural naţional; racordarea la normele si standardele europene sa fie însoţită de revitalizarea, în modernitate, a unor moduri tradiţionale, în special în zonele montane si cele umede.
Obiectivele formulate în Strategie, în urma dezbaterilor la nivel naţional si re

In traducere libera,.....
bla,bla,bla........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... . . ,(virgula)bla.
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Apr 2013, 11:11

Pentru tine, da. Bla, bla, bla.
Pentru cine pricepe, este o soluție. Numai că aici trebuie muncă și pricepere.

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 22 Apr 2013, 12:29

apsalba scrie:Pentru tine, da. Bla, bla, bla.
:lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Si te-ai gasit tu priceputul sa scoti pescuitul din kkat :headbash: :headbash: :headbash:
Fugi tare cu cercul , mitomanule. :wallbash: :wallbash:
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Apr 2013, 13:24

Păi dacă tu nu ești în stare, trebuie să o facă cineva. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 22 Apr 2013, 13:25

Usor de spus greu de facut ,eu tot ce vad acolo este vreu bani vreau bani am ajuns ca "somnul" al batran in varful lantului trofic si vreau doar bani nu ma intereseaza de cine ce a facut pt Romania eu am polite de platit si va bag pumnul in gura ca eu vreau bani

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 22 Apr 2013, 13:41

Ba, mitomane , iar incerci sa prostesti lumea cu bufoneriile tale schizoide ?
Tu nu esti in stare sa produci nimic , doar sa vinzi carnete de membru in loc de permisae de pescuit ... si sa-ti bagi banii in buzunar
Tot ce ai "condus" tu pana acum, federatie sau asociatie , au ajuns la falimet , acum vrei sa falimetezi si pescuitul ( asta care mai este ) cu psihozele tale ?

PS Iesi de aici ca puti !
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Apr 2013, 13:45

rapace scrie:
Usor de spus greu de facut ,eu tot ce vad acolo este vreu bani vreau bani am ajuns ca "somnul" al batran in varful lantului trofic si vreau doar bani nu ma intereseaza de cine ce a facut pt Romania eu am polite de platit si va bag pumnul in gura ca eu vreau bani
Pe ce vă bazați când face-ți afirmația „Eu vreau bani”? V-am cerut sau mi-ați dat vreun ban? Din câte știu, bani se dau la stat și la asociații.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 22 Apr 2013, 13:56

Ba , sconcsule mitoman, care mirosi de la 100 de km a escroc parat si lesinat de foame !
Cum nu vrei bani ,cand ai vandut pe bani ,carnete de membru in loc de permise de pescuit ? Ba , sconcsule mitoman, iesi de aici ca ai viciat atmosfera cu minciunile tale !
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Apr 2013, 14:18

No hai sa-ti si desenez..ca vad ca nu pricepi..
Anticiparea efectelor schimbarilor climatice si elaborarea atât a unor soluţii de adaptare pe termen lung, cât si a unor planuri de masuri de contingenţă inter-sectoriale, cuprinzând portofolii de soluţii alternative pentru situaţii de criza generate de fenomene naturale sau antropice;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tare as vrea sa te vad,cum anticipezi ,ce va face mafia care taie lemnul :arrow: despaduriri :arrow: alunecari de teren :arrow: inundatii,cind vei lua...
planuri de masuri de contingenţă inter-sectoriale
:lol: :lol: ai mila da splina mea...probabil ca o sa fie de-vas-tati..la fel si mafia care scurma prin albia rurilor din km,in km,bashca mafia alora de baga riurile de munte prin conducte...pur si simplu o sa fie desfiintati de ''masurile de contingenta intersectoriale..apropo,ce-s alea :?: :?: asa, pentru omu' de rind, ca mine,nu pentru dintr-aia cu scoli inalte..

Si asta cu anticiparea schimbarilor climatice,ce vra sa insemne...sper ca daca vine o noua glaciatiune,federatia nu o va da in judecata.. :lol:
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 22 Apr 2013, 16:51

apsalba scrie: Pe ce vă bazați când face-ți afirmația „Eu vreau bani”? V-am cerut sau mi-ați dat vreun ban? Din câte știu, bani se dau la stat și la asociații.
Mie personal nu,si asta nu pentru ca nu ati fi dorit sa o faceti ci din simplu motiv ca pana acum nu prea aveati cum ,eu in emisiunea de pe pvtv in care erati intervievat nu am vazut decat un om razbunator care nu are deschiderea necesara sa inteleaga ca nu poti veni cu o schimbare de asemenea anvergura fara a ii oferii un timp de adaptare (tranzitie) .domnia voastra. personal doriti ca toti sa se alinieze intai cerintelor dv. absurde ca apoi sa se poata afilia la aceasta asa zisa federatie ,daca doreati sa fie ceva transparent si normal ati fi facut un statut al federatiei unde toate cluburile sa se poata afilia si unde sportivii ce activeaza in aceste cluburi sa nu fie nevoiti sa isi schimbe clubul doar din dorinta dv. de razbunare ,nu poti sterge oameni cu valoare reala pt simplu fapt ca nu sunt de acord cu dumneata ,daca ati fi fost un adevarat pescar sportiv performant nu ati fi cautat sa umblati cu astfel de mizerii,si aici intervine partea cu banii dumneavostra doriti sa ramaneti pe postul de presedinte Frps pentru a putea avea acces la fondurile din cotizatiile cluburilor afiliate ,si in plus doriti ca Frps sa inlocuiasca Agvps ,ceea ce spuneti despre AGVPS este total adevarat dar dv nu doriti decat sa inlocuiti Agvps fara a ooferi nimic concret la schimb ,motivul cel mai intemeiat pentru dizolvarea Agvps este simplu aceasta asociatie are un nume gresit numele ei normal este altul "asociatia generala de braconieri piscicoli si cinegetici" AGBPC ,cred ca dv doriti din ceea ce spuneti in interviu sa aveti si drept de constatare si aplicare a contraventiilor...deci la final BAni bani bani bani... Daca doriti sa ma contraziceti schimbati cerintele necesare cluburilor pentru a se afilia cu conditia de a le indeplini in perioada de 3 ani maxim dupa afiliere si dati drepturi depline tuturor cluburilor afiliate incepand cu data afilierii inclusiv ala de a isi alege singure un presedinte al Federatiei romane de pescuit sportiv .....

Scrie răspuns