PERMISE 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
semlecangheorghe
veteran
veteran

Re: PERMISE 2013

Mesaj de semlecangheorghe » 22 Apr 2013, 21:44

. Persoana care exploateaza astfel de resurse trebuie sa fie autorizata.

Hai nu zau??
Pai daca fac jogging pe malul Muresului,nu 'exploatez' o resursa naturala-respectiv malul unui riu??
Care-i diferenta intre pescuit si jogging,in cazul asta??
Ca sa nu mai zic exemple de genul celor punctate de Tavi..

Brae,domnia ta crezi ca aia de sus,sint chiar asa de prosti incit sa-i imbrobodesti cu brasoave din astea?
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 22 Apr 2013, 21:50

BA :lol1: :lol1: :lol1: POPESCULE DUTE LA CULCARE CA SUFERI MULT SI RADE LUMEA DE TINE

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 22 Apr 2013, 21:57

semlecangheorghe scrie:
. Persoana care exploateaza astfel de resurse trebuie sa fie autorizata.

Hai nu zau??
Pai daca fac jogging pe malul Muresului,nu 'exploatez' o resursa naturala-respectiv malul unui riu??
Care-i diferenta intre pescuit si jogging,in cazul asta??
Ca sa nu mai zic exemple de genul celor punctate de Tavi..

Brae,domnia ta crezi ca aia de sus,sint chiar asa de prosti incit sa-i imbrobodesti cu brasoave din astea?
Care-i resursa? Malul Muresului? Esti simpatic. Citeste art. 25 din Legea 107/1996. Poate daca mai discuti cu mine reusesti sa te alfabetizezi! :D

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 22 Apr 2013, 22:01

Domnul Popescu istoria dv este foarte neclara .inafara unor acuzatii de prostire a unor creduli cu "permisele " dv personale mare lucru nu am auzit de federatie asta pana acum de curand cand ati si primit recunoasterea de la ministerul sportului ,deci dv doreati o aderare a cluburilor la nimic ....si expuneti-mi si mie un plan de asta de generare de venituri pt federatie ....cu ceea ce aveti dv la ora actuala si nu cu vise si cu manarii ...cam ce credibilitate considerati a avea ca si presedinte de federatie cand sunteti vinovat de escrocherie ?

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 22 Apr 2013, 22:08

ARTICOLUL 136
(1) Proprietatea este publică sau privată.
(2) Proprietatea publică este garantată şi ocrotită prin lege şi aparţine statului sau unităţilor administrativ-teritoriale.

(3) Bogăţiile de interes public ale subsolului, spaţiul aerian, apele cu potenţial energetic valorificabil, de interes naţional, plajele, marea teritorială, resursele naturale ale zonei economice şi ale platoului continental, precum şi alte bunuri stabilite de legea organică, fac obiectul exclusiv al proprietăţii publice.

(4) Bunurile proprietate publică sunt inalienabile. În condiţiile legii organice, ele pot fi date în administrare regiilor autonome ori instituţiilor publice sau pot fi concesionate ori închiriate; de asemenea, ele pot fi date în folosinţă gratuită instituţiilor de utilitate publică.

(5) Proprietatea privată este inviolabilă, în condiţiile legii organice.

Nea Fane, musai sa-i notifici pe copiii care fac castele de nisip pe plaja, am impresia ca exploateaza ca activitate necomerciala resursa.
E momentul ca Federatia Sportiva de Castele de Nisip sa-si faca simtita prezenta.
p.s. am auzit ca unii copii fac pipi in puta goala pe plaja. Vreau sa cred ca nu vei tolera asa ceva. E nevoie de munca si disciplina.
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 22 Apr 2013, 22:13

Dute ba dihorule in casa, gata cu subsolul ca nu mai pot de ras, iar te-ai facut de cacao!!!!!
Tu nu te prinzi ca rade lumea de ineptiile tale????? :| :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Apr 2013, 06:16

, apele cu potenţial energetic valorificabil
Daca ma duc si inot in Mures,Dunare sau Olt,-ape cu potential energetic valorificabil-inseamna ca ma folosesc de ele si trebuie sa cer apropbare de la Federatia de Natatie(sau ce o fi existind in domeniu :?: )Musai sa o fac dupa regulament,in slip cu design standard aprobat de comisia de specialitate a federatiei,si cu doctor pe mal,sau mai bine nu,sa inoate si doctorul linga mine,daca fac un circel,sa fie cit mai aproape,nu??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Apr 2013, 06:42

rapace scrie:Domnul Popescu istoria dv este foarte neclara .inafara unor acuzatii de prostire a unor creduli cu "permisele " dv personale mare lucru nu am auzit de federatie asta pana acum de curand cand ati si primit recunoasterea de la ministerul sportului ,deci dv doreati o aderare a cluburilor la nimic ....si expuneti-mi si mie un plan de asta de generare de venituri pt federatie ....cu ceea ce aveti dv la ora actuala si nu cu vise si cu manarii ...cam ce credibilitate considerati a avea ca si presedinte de federatie cand sunteti vinovat de escrocherie ?
V-aș ruga să vă revizuiți termenii. Vad că m-ați și declarat vinovat de excrocherie. Sunteți cumva procuror sau judecător? Cine mă acuză pe mine de excrocherie? Niște neica nimeni? Pe cine am prostit cu permisele de pescuit? Se pare că aveți și ceva lacune logice. Cum poate să facă ceva o federație înainte de a se înființa și a fi recunoscută ca federație sportivă? Vă spun și eu că am auzit despre dumneavoastră că sunteți acuzat de incest. Asta înseamnă că este și adevărat?
O să aveți ocazia ani buni de acum încolo să auziți de federație.
PS Nu sunt obligat să dau relații despre veniturile federațiilor oricărui nene de pe un forum.

jhonny
veteran
veteran

Mesaj de jhonny » 23 Apr 2013, 07:07

Ba prostanacule, vrei sa-ti reamintesc cateva din "OPERELE" tale de la apsalba???
"Proiecte, intabulari si alte deconturi si casari???

Le cer indata prin fan-curier si le postez aici sa vada lumea, ca vad ca nu taci!!!!!! :| :lol1:

vali stratonov
veteran
veteran

Mesaj de vali stratonov » 23 Apr 2013, 07:19

Nu sunt obligat să dau relații despre veniturile federațiilor oricărui nene de pe un forum
Care venituri mitomanule , care venituri????
Se zvoneste prin tirg ca ti-ai somat si notificat cluburile membre fondatoare sa-ti plateasca cotizatia de 1000 lei de anul trecut :headbash: :headbash: :headbash:
Si cluburile au sarit sa tii de-a repede .....dar prin gura :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Apropo banii de hirtie de buda ii ai ?
Se plinge paznicul de la ferma (fantoma) de rame ca inca se sterge cu hirtie de acasa . :lol1: :lol1: :lol1:
E normal asta???/
pescuitul nu e tir cu arcul...asa ca insistati!

Scrie răspuns