PERMISE 2013

Lista de discutii libera, pe teme de pescuit la rapitori sau aspecte colaterale.

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
jhonny
veteran
veteran

Re: PERMISE 2013

Mesaj de jhonny » 23 Apr 2013, 07:41

Vezi prostanacule si prima federatie tot din lipsa de fonduri a MURIT!!!

NU MAI COTIZEAZA NIMENI LA TINE!!!!!!

Excrocherii???? Pai Suvaina ce a fost? A trebuit sa te dea in instanta ca sa-si recupereze drepturile salariale????
Pai de unde bani pentru loturile de concurs??
Aaaaa, "cluburi puternice, sponsori, de la buget"-si tu administrezi, ca bun manager ce esti-si ai falimentat deja- trei asociatii si doua federatii!!!!!!!

Dute ba si te culca. :| :| :| :lol1:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Apr 2013, 07:47

Cum poate să facă ceva o federație înainte de a se înființa și a fi recunoscută ca federație sportivă?
Poi poate...cursuri de arbitri de exemplu..
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

razvan m.
veteran
veteran

Mesaj de razvan m. » 23 Apr 2013, 07:51

Fanica confunda obtinere unor hartii cu functionarea si umblatul prin tribunale si pe la institutiile publice cu managementul. De aia si are atatea falimente in CV. Omul traieste in lumea sa onirica ! :lol1:
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.

steff
veteran
veteran

Mesaj de steff » 23 Apr 2013, 07:57

semlecangheorghe scrie:
Cum poate să facă ceva o federație înainte de a se înființa și a fi recunoscută ca federație sportivă?
Poi poate...cursuri de arbitri de exemplu..
:lol:
Cursurile pentru arbitrii si balastierele pentru asa zisele piste de concurs sunt finantate din buzunarul propriu... hai fi corect nea Gigi ce dracu' :lol:... mai sapa dupa de-astea si ai sa vezi ce cuvinte de lauda o sa primesti :lol: .

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 23 Apr 2013, 08:44

razvan m. scrie:Fanica confunda obtinere unor hartii cu functionarea si umblatul prin tribunale si pe la institutiile publice cu managementul. De aia si are atatea falimente in CV. Omul traieste in lumea sa onirica ! :lol1:
OG 26/2000
Art. 14
Dacă asociaţia, prin natura scopului sau obiectivelor propuse, urmează să desfăşoare activităţi pentru care, potrivit legii, sunt necesare autorizaţii administrative prealabile, aceste activităţi nu vor putea fi iniţiate, sub sancţiunea dizolvării pe cale judecătorească, decât după obţinerea autorizaţiilor respective.
PS Numește un faliment care mi se datorează.

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 23 Apr 2013, 09:07

apsalba scrie:
razvan m. scrie:Fanica confunda obtinere unor hartii cu functionarea si umblatul prin tribunale si pe la institutiile publice cu managementul. De aia si are atatea falimente in CV. Omul traieste in lumea sa onirica ! :lol1:
OG 26/2000
Art. 14
Dacă asociaţia, prin natura scopului sau obiectivelor propuse, urmează să desfăşoare activităţi pentru care, potrivit legii, sunt necesare autorizaţii administrative prealabile, aceste activităţi nu vor putea fi iniţiate, sub sancţiunea dizolvării pe cale judecătorească, decât după obţinerea autorizaţiilor respective.
PS Numește un faliment care mi se datorează.

So inventat 'solventul' pentru 'dizolvarea' persoanelor fizice..

Aveti de gija pe unde alergati,pescuiti,culegeti ciuperci,mure sau flori de soc,caci federatiile din domeniu vin si dau cu solvent pe voi...

Pazea....va paste 'dizolvarea'...

Aaaaa,nu m-am prins...''asociatiile' pot fi dizolvate...no bun, tre' sa am mare grija sa nu ma '..asociez'...

Ca persoana fizica,atunci,pot face activitatile mai sus pomenite,fara sa fiu autorizat,caci nu sint'asociatie'....corect??
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 23 Apr 2013, 09:10

Ba, sconcsule mitoman, dar carnetele alea de membru vandute ca permise de pescuit si tzeapa de la Noslac cum se numesc ?

http://primarianoslac.ro/hotarari-adopt ... n-30062011

Iesi ba sconcsule ca ai viciat atmosfera aici !
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 23 Apr 2013, 09:57

Cred ca nu mai are rost sa repet si eu ce scriu cei de aici asa ca raspunde mai la obiect escrocheria este la vedere si nu prea inteleg ce treaba ai tu cu asociatiile, nu mai esti federatie de cules pesti ?..................stii ca toti sunt in stare de vorbe dar de fapte sunt putini capabili ....NU imi spui tu mie cum face autofinantare pt federatie :D :headbash: :headbash: ma faci sa rad cred ca nici nu ai idee cum se fac banii fara a prostii pe cineva federatia are un motiv sa existe dar nu cu un om ca tine in frunte si ce doresti tu este sa te salute lumea cu "Heil Popescu"....asa ca fa tata un control la cap si vezi-ti de treaba nu ai legaturi cu pescuitul sportiv tu esti doar unul care a vazut o portita de a face bani si cam atat

Mister Fisherman
veteran
veteran

Mesaj de Mister Fisherman » 23 Apr 2013, 09:59

Ca sa va lamuriti cu sta treaba cu permisele de pescuit ,si ca sconcsul minte cu tupeu cand spune ca legea sportului si MTS au atributii in domeniul resurselor acvatice vii si pisciculturii, cititi va rog mai jos

http://www.anpa.ro/index.php/prezentare-generala.html

Nu exista nici macar o referire sau legatura cu legea 69/2000 , doar in capul sconcsului mitoman exista asta

Funcțiile Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură

c) de administrare a resurselor acvatice vii din habitatele piscicole naturale, cu excepția celor din Rezervația Biosferei "Delta Dunării", care sunt administrate de Administrația Rezervației Biosferei "Delta Dunării"
d) de control si inspecție

Atribuțiile Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură

In exercitarea funcțiilor sale, Agenția are următoarele atribuții:

A. In domeniul elaborării strategiei, politicilor si a proiectelor de acte normative:

a) elaborează strategia naționala a sectorului pescăresc;
b) elaborează proiecte de acte normative in conformitate cu politica comuna in domeniul pescuitului si cu strategia națională a sectorului pescăresc;
c) elaborează proiecte de convenții si acorduri internaționale in domeniul sau de activitate...
e) elaborează reglementările privind pescuitul recreativ/sportiv;

Ba, sconcsule mitoman , nu mai veni cu psihozele tale pe aici sa prosteti lumea , nici infama cooperativa , nici MTS si nici legea 69/2000 nu au atributii si nici functii in organizarea pescuitului recreativ ,
Asta vrea doar sconcsul mitoman si infama cooperativa :lol: :lol: :lol:
Acesta este un pamflet. Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

rapace
senior
senior

Mesaj de rapace » 23 Apr 2013, 15:14

Avand in vedere ca domnul Popescu nu are bunul simt sa raspunda ,raspund eu in locul dumnealui.
Bun hai sa incepem cu inceputul .....Fiecare federatie sportiva primeste de la ANST(Autoritatea nationala pentru sport si tineret) o subventie anuala care este stabilita in functiie de performantele obtinute in acel sport cum domnul mitoman este un pervers el ce si-a spus cum pescuitul nu are federatie dar rezultate are de ce nu ar profita el de asta dumnealui doreste sa obtina aceste subventii dar sa nu imparta nimic cluburilor ,aici vine si partea cu fiecare club trebuie sa devina autonom si sa isi produca singur venituri pentru a isi sustine sportivii,,,sa imi dati si mie exemplu de forme de venit in atletism,judo,lupte greco si multe alte sporturi ca tot vb de generare de venituri ,rentele viagere despre care vorbeste dumnealui ca trebuie oferite celor ce au rezultate la nivel international se ofera automat de catre ANST si cu toate ca acele rente trec prin mana federatiei ele nu pot fi atinse....el vrea ca sportivi ce au obtinut deja performante la nivel international sa fie legitimati la cluburile agreate de dumnealui ....in traducere acolo unde si-a gasit fraierii pe care stie el ca poate sa ii prosteasca in continuare ....mai mister Popescu mai sunt dintre noi astia pescari si oameni ce au facut performanta in alte sporturi si mai stiu cu ce se mananca sportul....... Eu personal am cautat pe internet ceva despre pescarul Stefan Popescu ...stii ce am gasit ?
...........Raspund tot eu NIMIC Ce ar fi daca ati lasa sportul asta in pace caci se pare ca nu aveti nimic in comun cu el apucati-va de o Federatie a culegatorilor de ciuperci si acolo luati totul de la zero ca sa aveti si ceva merite pt rezultatele obtinute :lol1: :lol1: :lol1:

Scrie răspuns